Kinek milyen fogyókúra vált be? Kérlek írjatok szeretnék fogyni legalább 10 kilót! :) (beszélgetős fórum)
Én először csak visszafogtam a kajákat és elkezdtem mozogni kicsit, így 2 hónap alatt lement 5 kiló.
Aztán bekeméynítettem, 1200 kcalt ettem naponta 4-5 étkezésre elosztva, figyeltem rá, hogy mit mikor eszek, szinte teljesen lemondtam az édességekről, sokat ittam (víz + zöld tea) és heti 5-6 alkalommal tornáztam. Ezzel a módszerrel újabb 2 hónap alatt 10 kiló ment le.
Azóta lazítottam a kajával kapcsolatos szabályokon, csak arra figyelek, hogy délután és este keveset, lightosat egyek és továbbra is sokat tornázom. Így még fogytam 3 kilót, de már állandósulni látszik a súlyom.
Rengeteg receptem van. Szerintem némelyik süti finomabb, mint az "eredeti" cukros, fehér lisztes.
Pl Norbi liszt helyett szoktam összekeverni teljes kiőrlésű lisztet, szójalisztet, zabkorpát. Kocka Ráma helyett Delma light-ot (70 % helyett 20% -vagy 25...most nem tudom pontosan-a zsírtartalma.)
Rántás helyett habarok, vagy zabbal hintem és úgy sűrítek.
Töltött káposzta gombócába rizs helyett zabpelyhet rakok és csak sovány hússal. stb....
Sziasztok !
Köszönöm szépen a tanácsokat nagyon rendesek vagytok , hogy próbáltok segíteni és remélem sikerül lefogynom , várom még az ötleteket :)
nekem is át tudnád küldeni?
előre is köszönöm!
Szia!
Csak étkezésenként választod szét a szénhidrátot és a fehérjét vagy naponként?
Itt a diétákkal Dunát lehet rekeszteni, de szerintem (és a körülöttem élők között is ez jött be) a szénhidrát és a fehérje szétválasztása a legjobb mind egészségileg, mind hatékonyság szempontjából.
Végül is a testkontroll nálam nyert.
Szia!
Én egy hete kezdtem el az életmódváltást.
Én is szeretnék 10 kg-ot leadni a súlyomból.
Csinálok egy 6 hetes kúrát, ami 2 hét átállás
az étkezéssel (teljes kiörlésű liszt, cukor teljes elhagyása, fehér húsok, sok zöldség), majd ezt tartva következik 2 hét tisztító kúra, majd 2 hét a szervezet visszaállítása. Ezek után persze tartom azt amit elkezdtem az életmódváltással.
Persze tornázom is mellette. Nagyon kíváncsi leszek, hogy ezzel az étkezéssel mennyi idő alatt sikerül elérnem a -10 kg-ot.
Te gondoltál valamilyen diétára?
Sok sikert és kitartást kívánok!
ápdét + mozgás
nem a drága Norbi kajákra gondolok, hanem magára a módszerre.
Kérlek segítsetek tapasztalataitokkal , hogy végre találjak egy olyan módszert ami tényleg jó és hatásos.
Köszönöm :)
További ajánlott fórumok:
- A közelgő pi-nap alkalmából (3.14) pi-vel kezdődő szavakat írjatok (legalább 314-et)
- Van 3 liter tej a hűtőben, amit sürgősen fel kellene használnom! Kérlek, írjatok egyszerű finomságokat, amibe rengeteg tej kell!
- Kórházak neurológiai osztályán milyen betegségek fordulhatnak elő? Ami eszetekbe jut kérlek írjátok le!
- Hogy bírjátok ki, hogy fogyókúra idején ne egyetek édességet?
- Kérlek Segítsetek nekem! Irjátok meg, hogy kinek milyen fogyókúra vált be és hogy hogyan vitte véghez.
- Iskolába milyen ételt lehet vinni, ami fogyókúrás? Javaslatokat várok. Kibővítenétek a listámat, kérlek?