Kérlek Segítsetek nekem! Irjátok meg, hogy kinek milyen fogyókúra vált be és hogy hogyan vitte véghez. (beszélgetés)
Egyetértek veled.
Én 2 éve csinálom csapattal itt a hoxán, és sokkal könnyebb. Recepteket találunk ki,megosztunk egymással. Az is igaz, hogy cserélődnek a csapatok, meg a fórumok is, de így jó:)
életmód váltás...
Ez az egyetlen ami igazán beválik...legalábbis nálam...
De egy jó kis csapattal sokkal könnyebb :)
Hát a kitartás és a torna tényleg ugyanolyan lényeges. Sokat kell fogynod?
Ez lenne a fórum linkje, belenézhetsz a naplóinkba, vagy kérdezhtsz amennyit csak jólesik:
Ezzel teljesen egyetértek.
Én is ezt csinálom. Mikor visszajön pár kiló, akkor jobban betartom a kódokat, és utána csak súlytartás van. Állandóan nem lehet lelkiismeretfurdalással élni, mert meg mertél enni egy csokit amit megkívántál.
Nekem is csak a mozgással együtt megy a fogyás. Ha a tornát elhagyom, leáll minden.
Szia!
Engem konkrétan ez a téma nem érint, mert én meg pont hízni szeretnék. De annyit mondanék, hogy az alkati, genetikai adottságok ellen hiába küzdesz. Nem leszólni szándékoztalak, csak tanácsként mondom, hogy inkább próbálj más szemszögből magadra nézni, próbáld meg elfogadni magad. Nagyon nehéz, tudom, de rengeteg olyan lányt látok az utcán, akik mit sem törődnek azzal, hogy mennyi a feleslegük. Egyébként a túlsúlyból is ki lehet hozni a szépséget!
Nem megbántani akartalak, remélem nem is veszed annak. Csak tanács.
Azért a továbbiakban sok sikert és kitartást kívánok!
Ja még annyit: nem evéssel nem lehet fogyni. Rendszeres testmozgással eredményt fogsz elérni!
Üdv: Kriszti
Szia!
Ha elfogadod a tanácsom szerintem ne fogyókúrázz hanem ésszerűsítsd az étkezésedet. Ne vonj meg magadtól semmit, de a mérték mindig legyen előtted. Nem lehet egy életen át fogyókúrázni, vagy legalábbis kevés embernek megy:)
Szia. Nagyon sok jó fórum van, és én is csak ismételném önmagam. Nézz be egy pár fórumra, mindenhol jó tanácsokat kapsz.
Azért azt elmondom, hogy én Norbi módszerére esküszöm és a kódokra (nem a cégétől rendelhető aranyárban lévő kajákra). Nekem bejött, egyszer 25 kilót, aztán 15-öt, és 10-et fogytam vele. Sok sikert hozzá.
Sziasztok!!!
Segítséget szeretnék kérni. Irjátok meg, hogy kinek milyen fogyókúra vált be és hogy hogyan vitte véghez. Hát már sok fogyit kipróbáltam, és sajnos nem nagyon váltak be. Kíváncsi vagyok rátok, hogy nektek milyek voltak azok amelyek segítettek. évek óta próbálkozom, de sikertelenul.
tudom, h van így más is, és h annak is segítségre van szuksége.ezért nyitottam ezt.
aki tud segítsen!!! Kérlek!!!
Udv mindenkinek.
További ajánlott fórumok:
- Van 3 liter tej a hűtőben, amit sürgősen fel kellene használnom! Kérlek, írjatok egyszerű finomságokat, amibe rengeteg tej kell!
- Kórházak neurológiai osztályán milyen betegségek fordulhatnak elő? Ami eszetekbe jut kérlek írjátok le!
- Kérlek irjatok véleményt gőztisztítóról
- Kinek milyen fogyókúra vált be? Kérlek írjatok szeretnék fogyni legalább 10 kilót! :)
- Hogy bírjátok ki, hogy fogyókúra idején ne egyetek édességet?
- Iskolába milyen ételt lehet vinni, ami fogyókúrás? Javaslatokat várok. Kibővítenétek a listámat, kérlek?