Töltött tintahal recept

6 db tintahal
2 db paradicsom
1 marék fekete olivabogyó
1 marék kapribogyó
1 csokor petrezselyem
3 gerezd fokhagyma
5-6 ek. zsemlemorzs
csipet oregano
1 dl szárazfehérbor
1 dl olívaolaj
A Töltött tintahal elkészítési módja:
Arany barnára pirított zsemlemorzsához hozzáadjuk a felaprított petrezselymet és oregánót, a felaprított kapri-, és olívabogyót, a felkockázott paradicsomhúst és a felszeletelt fokhagymát, majd megsózzuk. A töltelékkel megtöltjük a tintahalat, hústűvel lezárjuk, hőálló tálba tesszük, és kb. 20-25 percig sütjük. A sütőben öntsük alá az olajat és a fehérbort, időnként forgassuk meg.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: mese, 2013. ápr. 28. 08:03
A töltött tintahal elkészítési módja és hozzávalói.