Olasz töltött paradicsom recept
Az Olasz töltött paradicsom hozzávalói:-paradicsom
-kapribogyó vagy felaprított olivabogyó esetleg apró kockákra vágott csemege uborka
-zsemlemorzsa bőven
-só
-bors
-zúzott fokhagyma
-olaj (kb 1 dl)
-friss apróra vágott petrezselyem
Az Olasz töltött paradicsom elkészítési módja:
A paradicsomokat keresztben elvágjuk és a belsejüket kiskanállal kiemeljük. A magokat és a levet megmentve tálba tesszük, ehhez keverjük a zúzott fokhagymát, olajat, az olivabogyó vagy uborka darabkákat a fűszereket, (só, bors, petrezselyem) és jó sok zsemlemorzsát, valamint annyi olajat, amennyit felvesz. A massza ne legyen sem száraz sem folyós. Ezt a masszát tesszük bele a paradicsomba (púposra belenyomjuk). Sütőben megsütjük.
Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei
A receptet beküldte: e6e06af85c, 2008. márc. 17. 19:42
Az olasz töltött paradicsom elkészítési módja és hozzávalói.