Töklecsó recept

A Töklecsó hozzávalói:
1 kg tök
½ kg paprika, köménymag, pirospaprika
2-3 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma, olaj, só


A Töklecsó elkészítési módja:
Olajon megpirítjuk a kockákra vágott hagymát, rátesszük a paprikát, és kicsit megpároljuk. Közben felkockázzuk a tököt, ezt is hozzátesszük az alaphoz, majd fedő alatt készre pároljuk. Köretként tarhonyát adunk hozzá.


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei


A töklecsó elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook


Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.