Töltött makréla recept
A Töltött makréla hozzávalói:6 makréla,
egy citrom leve,
3 hagyma,
2 gerezd fokhagyma,
1 csokor zöldpetrezselyem,
só,
bors.
A Töltött makréla elkészítési módja:
A makrélákat kibelezem, leöblítem és leszárítom. Összekeverem a karikákra vágott hagymát, a szétnyomott fokhagymát, finomra vágott zöldpetrezselymet, sót és borsot, majd a keveréket a halakba töltöm. A makrélákat egyenként alufóliába tekerem, majd egy roston egymás mellé helyezem és kemencében, vagy a szabadban megsütöm. Köretként vajas burgonyát adok mellé.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: leti80, 2008. júl. 27. 12:56
A töltött makréla elkészítési módja és hozzávalói.