Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Töltött makréla recept

Töltött makréla recept

A Töltött makréla hozzávalói:
6 makréla,
egy citrom leve,
3 hagyma,
2 gerezd fokhagyma,
1 csokor zöldpetrezselyem,
só,
bors.


A Töltött makréla elkészítési módja:
A makrélákat kibelezem, leöblítem és leszárítom. Összekeverem a karikákra vágott hagymát, a szétnyomott fokhagymát, finomra vágott zöldpetrezselymet, sót és borsot, majd a keveréket a halakba töltöm. A makrélákat egyenként alufóliába tekerem, majd egy roston egymás mellé helyezem és kemencében, vagy a szabadban megsütöm. Köretként vajas burgonyát adok mellé.


Kategória: Halas ételek receptjei


A töltött makréla elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook