Töltött franciakenyér recept



2 tojás
20 dkg ementáli sajt
15 dkg főtt sonka
1 csemegeuborka
10 dkg vaj
20 dkg krémsajt
1 teáskanál só
1 teáskanál mustár
fél teáskanál fehérbors
1 bagett, vagy franciakenyér
A Töltött franciakenyér elkészítési módja:
A tojást keményre főzzük és apró kockára vágjuk. Lereszeljük a sajtot, a sonkát és az uborkát is apró kockára vágjuk. A vajat a krémsajttal és a fűszerekkel habosra keverjük, mustárral ízesítjük. Minden hozzávalót összekeverünk és megkenjük a kettévágott bagettet. Hűtjük, vagy alufóliába csavarva 20 percig sütjük 200 fokon. Karikákra felszeleteljük és tálaljuk.
4 személyre van a recept. Egy adag 1020 kalóriát tartalmaz.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: Kiss Ildikó, 2009. febr. 23. 12:37
A töltött franciakenyér elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.