Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Többféle hús együtt sütése fórum

Többféle hús együtt sütése (beszélgetés)


2022. jan. 21. 06:39
Köszönöm mindenkinek!
2022. jan. 20. 17:12
Két tepsiben süsd, egymás felett
5. vigyefene (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. jan. 20. 16:14
Nagyon nehéz eltalálni hogy egyszerre legyen kész. Jobb megoldás ha előbb veszed ki ami készen van. Pl. én amikor hurkát/kolbászt sütök, a kolbászt tovább hagyom, mivel az nyers hús.
2022. jan. 20. 16:10
És köretnek lehetne még francia saláta, vagy kukoricás rizs, sült zöldségek is. Savanyúnak cékla, kovászos uborka, káposzta saláta. Nem baj ha a köret többféle.
3. Napsugár8 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. jan. 20. 16:01
Ha jó vastag, szaftos tarjád van, akkor én azt sütőbe tenném, de vastagra szelt hasábburgonyával, negyedelt hagymával körberaknám, és úgy sütném össze őket. Míg a csirkét sütném külön, akár fenn a gázon, akár egy második eresztésre a sütőben, ha már úgyis felfűtötted. Másfajta fűszerekkel, más ízesítéssel, más körettel. :)
2. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. jan. 20. 15:49
Lehet ,és a csirkének kevesebb is elég, attól függ hogy pl a tarját mekkorára vágod,, mert lehet egyszerre is:))Azért nem sütném egyben mert bár finom ,de egyízű lesz minden.Tarját én szoktam sütni fedő alatt lábosban fenn a gázon,, a másikfele meg a sütőben.
2022. jan. 20. 15:38
Hétvégén jön hozzánk egy baráti házaspár, vacsorára. Mivel mindenki más-más húst szeret, sütnék tarját, csirkecombot, szárnyat, pácolva, egy nagy tepsiben. Hogy tudnám ezt finomra elkészíteni? Arra gondoltam, a csirkét később teszem be sülni. Csinálta már így valaki? Azt szeretném, ha átsülne mind, de ne legyenek túlsütve. Segítenétek? Köszönöm előre is!

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook