Fogyókúra többféle betegséggel? (tudásbázis)
Ha eldöntöd és kitartasz, szerintem menni fog.
Inzulinrezisztencia
Pm alulműködés
PCOS
Magas prolaktin
Magas vérnyomàs mellett csinàlom, eddig -33 kilóval szakítottam😊 , 16 hónapja kezdtem.
Igaz, gyógyszereket nem szedek. Én magam döntöttem el hogy leteszem őket, mert csak megkeserítették az életem.
Addig döntsd el, hogy milyen módszerrel fogsz hozzá: kalória számolás, ch-megvonás, vagy csak símán, elhagyod az étkezésből a fehér-cuccokat (fehér kenyér, fehér cukor, fehér liszt, fehér rizs,)
Kitalálod, eldöntöd, hogy ezeket mivel fogod pótolni, vagy milyen étkezéssel tudod elkerülni ezeket.
Csinálj kaja-tervet, legalább az első 1-2 hétre és igyekezz a hozzá-valókkal megtömni a hűtődet...
Ha így rákészülve indulsz neki, menni is fog! :)
Rendben, valószínűleg én sem mennék magán dietetikushoz, de azért ennek a szakembernek ne higgy el mindent.
Van egy dietetikus a neten is, értelmes szamekbernek tartom:
A citromos vizet illetően egyetértek a többiekkel. Fogyni nem fogsz tőle, de ha szereted, ihatod bátran.
A nyári hőségben kiváló szomjoltó.
Fogyasztani sajna nem fogyaszt.
A jó hír az, hogy a felsorolt betegségek se a sportban, sem pedig az egészséges táplálkozásban nem jelentenek akadályt.
Citromos víz? Édes-kevés lesz a fogyáshoz.
Étkezési szokások megváltoztatása, napi rendszeres mozgás beiktatása.
Ahogy írják itt: talán egy másik szakembert is meg kellene keresned.
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Ki kezdi velem a fogyókúrát június 1-től?
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!