Félelem, többféle dolog összeadódik, kórház, műtét hogyan lesz? (beszélgetés)
Amikor 2020-ban bejött a kovid, kerestem valami meditációt. Ezt találtam és jó szívvel ajánlom neked is. Nem probléma, hogy neked más gondod van és az sem, ha nem végezted el az agykontroll tanfolyamot. Ez egy általános immunerősítő meditáció. Nagyon kellemes, megnyugtató - ha gondolod, próbáld ki. Én 2020 májusa óta szinte minden nap meghallgatom.
Kitartást és mielőbbi jobbulást kívánok!
Csak pozitív gondolatokat! ,Tudom nagyon nehéz /nekem is/ de muszáj
Minden rendben lesz, csak ezt mantrázd magadnak. Kívánom, hogy mihamarabb épülj fel, és hidd el a mostaninál csak jobb/ élhetőbb lesz minden.
Nem tudom mit irjak. Már csak 40 nap január végéig. Bírd ki, írd ki magadból ami gyötör és rendberaknak a doktorok
Káromkodj, sírj, imádkozz, bízzál.
Érzem hogy többet szerettem volna irni, valami komoly biztatót, de csak ennyire tellett
Nem tudom szoktál-e imádkozni?
Sokat segít! :-)
Túl leszel rajta meglátod!
Jól alakul minden...
Ne aggódj, inkább örülj, hogy végre eljön az a nap, amikor végre meggyógyítanak és új, egészséges életet kezdhetsz.
Legyél nagyon pozitív, hidd el, hogy segíteni fognak.
Tudd, hogy utoljára vagy méltatlan helyzetben.
Sikeres műtétet és nagyon jó egészséget kívánok, majd írj, hogy sikerült, hogy vagy !
Nem zaklatsz senkit, csak tényleg az orvosod tudja ott mi történt, illetve majd ő is akkor látja tisztán, amikor operálni fog.
Gyógyulj meg gyorsan!
Erre itt neked nem tud semmi okosat mondani senki, majd az orvosod tájékoztat!
Próbálj meg ezen ne idegeskedni, mert a psziché külön meg tud betegíteni.
Ha jobb neked, írj ki addig is naponta vallomást, fórumot!
További ajánlott fórumok:
- Babakocsi szakértők, akinek többféle volt már, segítsetek légyszi!!!!
- A szobakutyáknak tényleg többféle oltást kell kapniuk, mint kerti társaiknak?
- Kipróbáltam többféle izzadásgátlót, semmi nem vált be, mi segíthet?
- Más is van így, hogy többféle terméket használ felváltva, mert hamar hatástalan vagy kellemetlen csak egyféle használata?
- Fogyókúra többféle betegséggel?
- Reno udvar Bp. XIII. Váci u.168. valóban többféle üzlet található ott egy helyen?