Kipróbáltam többféle izzadásgátlót, semmi nem vált be, mi segíthet? (tudásbázis kérdés)
Szinte mindenki nagyon izzad hónaljban: ez normális, így hűt a tested. Felerősödik stressz hatására, sport közben, egyes ételek fogyasztásakor illetve bizonyos, rosszabb minőségű ruhadarabok viselésekor is.
Érdemes mérlegelni és az okokat mérsékelni, semmit kényszeríteni a testet, hogy ne tudjon egészséges mértékben hűteni. Az "izzadásgátlók" ugyanis ezt akadályozzák és az nagyon nem egészséges. A velük naponta bevitt alumínium ráadásul életveszélyesen káros lehet.
Köszönöm szépen!
Beszereztem. Várom a hatását.
Ez tényleg hatásos. Valamint az egyetlen dezodor, ami nekem bevált, az a Lactovit kék kupakos golyós deoja. Miután rátaláltam, persze, hogy megszüntették 😅
Próbáltam. Hatásos. Viszont nekem marta a bőröm. (Bőrpír, vagy egyéb reakció nem látszott, csak a fájdalmat éreztem.)
Egyébként nálam is hasonló volt, mint FI-nál. A fenti gyógyszertári szeren kívül még úgy-ahogy hatásos volt egy Ad1das dezodor úgy, hogy kétszer használtam, kb. 20 perc különbséggel.
Ha van rá pénzed, akkor hónalj botox...
Egyébként bár nem tudom hány éves vagy, én elmennék orvoshoz, ha ez tényleg ennyire dura...
Sószappan
Antibakteriális, összehúzza a pórusokat, lezárja a bőr felületét, nem engedi kipárologni a nedvességet.
De ha cserélhető golyós stiftbe beletöltesz himalája sós vizet (kb. 1-2 teáskanál só) az is megteszi.
Ez cserélhető, csak egyszer kell megvenni.
Üdvözlök mindenkit!
Tanácsot szeretnék kérni. Nagyon izzadok hónaljban, kipróbáltam többféle izzadásgátlót semmi nem segített eddig. Van valamilyen ötlete valakinek ilyen téren?
Köszönöm ha segítesz.
További ajánlott fórumok:
- Milyen izzadásgátlót tudsz ajánlani?
- Semmilyen izzadásgátló nem használ, tudnátok valami jó tanácsot adni?
- Tudtok valami egészségesebb izzadásgátlót mondani, ami nem tartalmaz alumíniumot?
- Tud valaki olyan izzadásgátlót, ami nem hagy foltot a pólón?
- 7, 5 éves kislányom fokozott izzadását tapasztalom, idővel "erőteljes" testszag kíséretében. Normális ez? Izzadásgátló dezodort alkalmazzunk
- A Zöldvér-Colon Control segíthet a fogyókórában, vagy ehhez semmi köze?:)