Több mint 1éve próbálkozunk (beszélgetés)
Ezek szerint most volt peteérésed, nem lehet? Már hogy azért esett le a hőd. Ha így van, akkor talán a pénteki katonák kitarthattak eddig.
De igaza van az előttem szólónak, ilyenkor még nem fogod ebből látni a terhességet, előbb látod az elmaradt menzeszt.
Nálam a TSH mindent vitt, szó szerint, pedig normál értéktartományban volt.
Köszi a naplót :)
A hőből ilyenkor még nem tudod meg, hogy baba van-e. A hőd a mensiig fennmarad, vagy előtte pár nappal elkezd 1 tizedeket leesni. De van olyan is akinek a mensi alatt is magasabb marad, csak a mensi végére esik le teljessen. Ez egyénfüggő, de ha nálad leesik, és mondjuk ebben a ciklusban fenn marad, akkor vagy babás. Viszont eddigre már a tesztek is kimutatják a babát.
Illetve peteérésed nem akkor van, amikor a legmagasabb a hő, hanem előtte nap.
Vezeted a hődet valahol? Ciklus, vagy fertility? Ott behúzza magától a táblázatba, hogy mikor volt.
Sziasztok!
Én is visszatértem. Kicsit sűrűre sikeredett az életem. Pénteken megyek az endokrinológushoz, remélem mond valami értelmeset a leleteimre.
Nálam minden rendben van, nagyjából, van egy vèrömlenyem, remélhetôleg felszívódik, 12-én kiderül.
Szorítok, hogy rendben legyenek az eredményeid! 14-én már megtudod?
Én 7.-én megyek vérvételre és rá egy hétre a dokihoz.
Na és neked mit mondott a doki?
Én megvagyok, indulok épp dokihoz :).
Te mikor mész, van már idôpontod?
Ja és sziasztok! :)
Többiekkel mi újság? Mindenki úgy elveszett! :)
Sziasztok!
A hő mérését ebben a ciklusban is bebuktam. Mindig elfelejtkeztem róla. De azért lehet neki állok, hogy még neki állok, igaz nem lesz így igazán értékelhető, de legalább majd látni fogom mikor jön meg.
Igen, a pm-re szedek letroxot, már október óta. Júni elején megyek ismét vérvételre.
Sziasztok!
Ejjjka, hogy vagy? Méred most a hôdet? A pajzsmirigyedre szedsz valamit?
Hát nem tudom. :)
Nem vagyok nagyon bizakodó.
Te figyeled valamivel az ovud?
Az akadályok azért vannak,hogy növeljék az önbizalmunk,mikor legyőzzük őket.
Mert,hogy legyőzzük,az nem kétséges:-)
Úgy rendbe jössz,mint a pinty.:-)
Ember küzdve kűzdj és bízva bízzál!:-)
Nekem kicsit zavaros volt az ovum, a hőm cikázott össze-vissza, de már jó pár napja fent van.
Semmire nem tudok gondolni, borzasztóan vagyok ebben a ciklusban. Az eleje óta szédülök, kínoz a hányinger, és a jobb oldalam a méhemnél, meg középen azóta is érzem.
Most bal oldali ovum volt, szerencsére azt is éreztem, de azt határozottan a petefészkemnél.
Fene sem érti ezt. :)
Szia.
Az én fiam a harmadik megjött után hat hónappal nemkoraszülötten egészségesen jött a világra :-) :-)
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Missed AB után újra próbálkozunk
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Akárhogy próbálkozom, már nem hiszek úgy Istenben, mint...
- Van itt olyan, aki többszöri próbálkozás után fogyott le?
- Ha a hátgerincbe beadott injekció többszöri probálkozásra sikerült, milyen mellékhatásai lehetnek?