Van itt olyan, aki többszöri próbálkozás után fogyott le? (tudásbázis)
Nekem is többszöri nekifutás után sikerül lefogynom évekkel ezelőtt. Fordulópont az volt amikor drasztikusra váltottam: 3 napig semmit nem ettem, utána is 1-2 napig csak gyümölcs, zöldség. Ezek után sokkal kevesebbel is jóllaktam, minden sokkal finomabbnak tűnt mint előtte, pl a nyers zöldségek.
Az biztos, hogy fejben dől el ez is, alárendeltem mindent ennek (és némi mazochizmus sem árt hozzá:), de amikor újra be tudtam gombolni a régi szövetnacimat... az leírhatatlan öröm volt.
Köszi!
Én is így gondolom. Bár ez a módszer nem lesz olyan gyors, mint a termékekkel, de nem zavar, a lényeg, hogy legyen végleges, hogy hosszú éveken keresztül tartani tudjam, és akkor már megéri!
Köszi, közben láttam egy másik helyen segítettél kitölteni a rendelő-lapot.
Én nem rendelek, és nem vásárolok norbit, az általa felállított kódos rendszert használom, és a hagyományos, saját főztömet eszem. Bízom benne, hogy az is ér kb. annyit, ha nem is teljesen ugyanaz.
Egyébként én is találkoztam már olyan hölggyel, aki a norbitól rendelt kajával 3 hónap alatt kb. 35 kg-ot adott le! Valamit csak tud!
Köszi!
Másik fórumon látom már, hogy rendeled az updatét.
Én is sokszor próbálkoztam csodafogyikkal lefogyni, aztán jött a kattanás: egyik fogyókúrával se mentem semmire, mindig az éhen halás fenyegetett és összeestem. Januártól életmódot váltottam, értsd: a cukrot és fehér lisztet elhagytam az étkezésemből, sok húst és zöldséget bevettem, heti hatszor tornázom valamit (még nem túl erősen mert x éve nem mozogtam semmit). Jelenleg 17 kg-mal vagyok kevesebb, még kb. 7 van hátra.
Buta fogyikkal ne próbálkozz, élj egészségesen, s a szervezeted meghálálja!
Ha fociztál akkor biztos nem vagy dagi:-)
A fiam veled egyidős.
Megvan a véleménye a csontsovány lányokról és ezzel nincs egyedül.
Nem jön...nagyon nem!
Hát...már 4 éve próbálkozom (18 éves vagyok). Fociztam és elég jól... tesitanárom, edzőm, még meccs után egy bácsika is nagyon dicsért, hogy ebből még igen jó is kisülhet, csak amióta próbálkozok a fogyókúrával nem focizok (bizonyos okok miatt, hosszú történet, hogy miért)... És így ennek vége, pedig ez volt az életem! Szóval hogy már 18 évesen elcsesztem egy számomra nagyon fontos dolgot, az kiábrándító és szomorú... És nem akarok még egy ilyet! Mert lenne más álmom is.
Ezért kellene nagyon sürgősen lefogynom...
Ráadásul nem is vagyok olyan nagy evő, utálom, ha jóllakok. De ha egyszer elrontom a fogyókúrát akkor magamba tömök mindent, amit találok itthon. És ez nem normális...
A kattanást nem tudod befolyásolni. Ha jön, akkor megváltozik az életed. Ha nem, akkor ...
Komoly a baj?
De hogy döntsem el a hülye fejemben??
Mert eléggé elegem van magamból...sehova nem járok, feladtam sok mindent már emiatt, mégsem megy... Pedig sokat nyerhetnék!
...fejben dől el minden.
És onnantól már nagyon akarni akarod!!
Fordulópont?
...amikor már annyira car a közérzeted, hogy nem tudod elviselni saját magadat sem.
Amikor minden pici fizikai munka csak fáradtság.
..és amikor főleg, találsz egy neked való fogyókúrás receptet és ettől nem csak a súlyod változik meg, de az egész életfelfogásod is.
A változás ilyenkor indul be...és bizony sikerrel.
További ajánlott fórumok:
- Missed AB után újra próbálkozunk
- Randiztam egy leányzóval, de utána nagyon inaktív, visszahúzódó lett, szerintetek meddig van értelme még próbálkozni?
- Többszöri vetélés (4) után, ki lehet még deríteni mi lehet a gond?
- Mi lenne az a kor, ami után feladnátok a próbálkozást?
- Császármetszés után mennyi idővel lehet újra próbálkozni?
- Ha a hátgerincbe beadott injekció többszöri probálkozásra sikerült, milyen mellékhatásai lehetnek?