Tini menstruáció (beszélgetés)
Hiába tini, ez így nincs rendben. tényleg túl gyakori és hosszú.
Menjetek el orvoshoz, mert jobb esetleg feleslegesen menni, mint hogy gond legyen.
Ha csak kimaradna egy-egy hónap s úgy tartana 10-12 napig, akkor azt mondanám, hogy ez ilyen és nincs gond, mert én is így voltam, de ez a 2 hetente 2 hétig tartó már aggodalomra ad okot, mert vérszegénységhez vezethet, a másik meg, hogy roppant kényelmetlen lehet.
Ha nem akarod nőgyógyászhoz vinni elsőre és megbízol a háziorvosba, akkor kérdezd meg tőle, hogy szerinte kell e kivizsgálás, de én biztos, hogy dokihoz vinném!
az én lányom még nem volt 11-éves mikor megjött először, eleinte össze-vissza volt,de aztán beállt mindig jelöltük a naptárba
azért nem árt ha látja orvos,lehetőség szerint női nőgyógyász
Az elso evekben meg nem menetrendszeru, lassan all be a szervezet ritmusa.
Ha el is viszed gyermeknogyogyaszhoz, keszitsd fel ra, nehogy sokkent erje a vizsgalat.
Az én nagylányomnak 13,5 évesen jött meg először aug végén, majd szépen időben szept végén. Mindkettő gyenge volt de tartott pár napig. Azóta semmi.
Kicsit izgulok, de úgy gondolom ez belefér.
Sziasztok!
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok.
Van egy, vagyis három lányom, de most a legidősebb aki 12,5 éves kapcsolatban lenne kérdésem
Augusztus végén jött meg neki az először a menzesze 2 hétig tartott, utána 2 hónap szünet, és azóta pedig két hetente jelentkezik nála, 8-10 napig, utána két hét szünet és újra.
Mit csináljak? orvos? vagy hagyjam aztán beáll neki szépen lassan?
Nem görcsöl szerencsére nincs semmi egyéb baj vele.
További ajánlott fórumok:
- A 28. ciklusnapon érdemes már tesztet csinálni? (Vagyis a nem várt menstruáció első napján)
- 10 napos menstruáció késése, terhesség?
- Terhesség alatti menstruáció.Van köztetel olyan akinél volt?
- Ismertek valamilyen praktikát a menstruáció előrébb hozására?
- Az első menstruáció "tragédiája"...
- Te hogy viseled a menstruációs napokat?