Ti milyen várandós babonákat ismertek?:) (tudásbázis)
Sziasztok!
Velem történt ez a dolog,gondoltam elmesélem.
Pár hét volt vissza a szülésig,vettem egy kis babatakarót,kezemben fogtam,sétálltam haza vele.
Egy idősebb nő megállított,h mit viszek.
Mondtam neki,h takarót,kisfiamnak.
"megállj leány baj lesz!Mert ő amikor látja h ellik az anyadisznó sosem tesz neki almot,csak ha már megvannak a kiscocák.Egyszer előre készült,megdöglött az összes kiscoca.Emelte fel a néni a botját,és azzal mutogatott,h baj lesz...."
Nem vettem tudomást róla.
Megszületett kisfiam,down-baba lett.
A mai napig az a takarója...
Mégis azt mondom,h butaság nem előkészülni,és a babával úgy hazajönni,h nincs kész a kis helye.
Jaj hát ezek a "fiús" meg "lányos" pocakok... Nekem is mindenki hogy lányom lesz mert olyan a pocakom formája... Megjegyzem a kisfiam 11 hónapos:):)
Én nem hiszek ezekben a babonákban nem is törődök velük, mert tényleg csak megkeserítik az édes hónapokat... Egyetlen dolog volt bár ez csak az én hülyeségem volt... Amíg a 6.hónapot nem töltöttem be nálunk egy cumi sem lehetett... De nem tudom miért pont 6 hónap... Ez amolyan saját hülyeség volt...
nekem gyomorsavam volt, azt mondták, hogy hajasbabám lesz... ahhoz képest tiszta kopasz a kislányom!!! vicc az egész
meg szép nőnek kislánya lesz, hegyes pocak fiút jelent... ne is folytassam
További ajánlott fórumok:
- Milyen dalt, slágert, áriát ismertekamelynek elsősorában, vagy címében női vagy férfi név szerepel?
- Milyen ételt szerettél meg vagy kívántál nagyon a várandósságod alatt?
- Milyen gyerekekre NEM vagy legalábbis kevésbé veszélyes takarítószereket ismertek, használtok?
- Milyen jó krumplis pogi receptet ismertek?
- Milyen természetes immunerősítőket ismertek?
- Milyen Újévi babonákat ismersz?