Ti miért szeretitek a párotokat? (beszélgetés)
Oldalakat tudnék írni erről, de röviden a lényeg: Ő az az ember, aki mellett szabadon és természetesen az lehetek, aki vagyok. Ez nagy szó, mert ilyennel még nem találkoztam, ideértve nagyjából minden emberi kapcsolatomat a szüleimtől kezdve.
A kapcsolatunk kezdetétől mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy együtt vagyunk. És úgy néz ki, minél rögösebb a közös életünk útja, annál jobban szeretjük egymást.
Ez ömlengésnek tűnik, de ha egyszer így igaz! :)
Ez egy jó kérdés. A válasz úgy kellene, hogy kezdődjön: "Azért mert..."
Én azt gondolom, hogy ha valaki igazán szereti a párját, akkor a válasz úgy kell, hogy kezdődjön: "Annak ellenére, hogy..."
Mert okos ,intelligens..vicces..
aranyos/van,hogy nem/..
Jó vele szeretkezni..
meg mert olyan általában mint én..
Intelligens, jo humoru es nagyon szereti a gyerekeket es ok is ot :) Nekunk meg nincs gyerek - csak ugy zarojelben, de egyszer majd lesz es meg vagyok gyozodve, nagyon jo apa lesz. Kiegyensulyozott a gyengedseg es az "ero" benne.
Ahogy felelosseget vallal az eletben - nem csak a munkaja, de az egyeb kotelezettsegeivel kapcs., ahogy apolja a barati kapcsolatait, mely, jo emberi kapcsolatokat alakit ki. Nagyon megbocsato es ha valaki nem szepen szol hozza, a dolgok moge nez, figyelembe veszi a korulmenyeket. Egy kicsit jobban konfliktus kerulo, mint "kellene", de jobb, mintha olyan lenne, aki mindig balhezik.
Nagyon apro diohejban ennyi :)
Pl. azért mert most miközben írok masszírozza a talpamat :-P
Egyébként meg ő a másik felem minden féle téren.
Szeretem mert .....egyszerűen jó vele minden.
Van már itt pár vélemény, de
ennyi erővel/indokkal engem is szerethetne bárki
:)
Okosság, inteligencia relatív, ez utóbbi azért talán "érthető"
Megszokás?
Ha ez lenne, akkor elvált nő lennék...
Aki egy idő után megszokásból van a párjával, akkor az nem hiszem, hogy valaha is szerette volna.
Én miért szeretem: jó a humora, intelligens, okos, kiegyensúlyozott, jóképű:), magas, jó alakú, az idősödés nem vált hátrányára, teszik a menése, a mozdulatai, gesztusai, a kezei, az igényessége, így sok-sok év után is megtud nevettetni, akármikor:D és még mindig oda van értem, pedig már én sem vagyok az a 21 éves csitri, akit megismert:)
Konkrétan miért?
Mert szeretem a jó kedvét, amit aztán rám ragaszt. Mert szeretem az élet/világ szemléletét, mert szeretem ahogy szeret és szeretem szeretni:)
...még nem józanodtam ki belőle, hogy megfogalmazzam :D :D
" ...Nem tudom, hogy m'ért szeretlek téged,
de, ha tudnám, talán nem is szeretnélek...."