Ti melyik puding fajtát szeretitek a legjobban? (beszélgetés)
SOk sikert, várom az élménybeszámolót :D
Márkákból amúgy a dr.-osat szoktam (mert abban kukoricakeményítő van) és általában finomak is (főleg a extrább kiadások :D), csak persze drágább is. Valamit valamiért. Inkább eszek egyszer finomat, mint 3-szor valami rosszat :P
Köszi:D
Ezt kipróbálom majd, jól hangzik, majd hétvégén megcsinálom:D
Tojás(1db mindenestül), cukor (2-3evk. ízlés szerint+ én néha ha van otthon rakok bele vaníliás cukrot is), kukoricakeményítő (minőségtől függ és hasra szoktam), holland kakaópor (ebből is ízlés szerint, én csak úgy megborítom,hogy jó sötét színe legyen a masszának) aztán lassan hozzáadok fél liter finom tejcit. Ekkor alágyújtok és kevergetem, nehogy csomós legyen. Ha felforrt, akkor szinte már jó is, ilyenkor szoktam csokidarabokat dobálni bele, jól elolvad benne. Aztán szoktam néha rummal, sütőrummal( vagy aromával ha vezet valaki) megbolondítani, de lehet bele kókuszt, akármit dobálni. Nyamm :)Általában jó sűrű lesz, én így szeretem!
Persze lehet kapni mindenféle ízű alap port is, nagyobb adagokban (én lisztérzékeny vagyok, ezért jobb a házi, tudom mi van benne). Azokat is "feljavítom" mindig. Több kakaó, több íz, akármi. Régebben csináltunk egyszerre több félét (puncs, vanília, csoki) és egymásra öntöttük egy nagy üvegtálban őket. Szép réteges lett. Én nem ehetek babapiskótát, de ilyenkor ti azt is rakhattok bele, úgy laktatóbb nasi. Jó étvágyat!
Az tök jó:D
Anyum egyszer vaníliás pudingból csinált vaníliás tejet. (Kb. ugyanaz csak hígabb)
sok mindenre használom, nem csak magában esszük.
egyébként fele csapat vaníliás, fele csokis imádó.
További ajánlott fórumok:
- Mi bántja most a lelked a legjobban és miért?
- Hiányérzet az életedben
- Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban?
- Szerintetek melyik típusú műköröm a legtartósabb-legszebb, és melyiket szeretitek a legjobban?
- Update1 puding ti szeretitek?
- Melyik színdarabot szeretitek a legjobban, amelyet ezerszer is megnéznétek?