Ti hogyan védekeztek az ellen, hogy pelusozás közben a kisfiatok mindent lepisiljen? (beszélgetős fórum)
Kakis balesetünk szerencsére még nem volt, csak olyan, hogy amikor még a popója alatt volt a műsoros pelus, elkezdett tojni és még ment bele egy adag.
A pisisugár viszont nagyon hirtelen és hatalmas erővel indul meg. Gondolom mindig így pisil, mert ha pl. nem emlékszek rá, hogy lefelé hajtsam a fütyijét, mielőtt beragasztom a pelenkát, akkor simán kilő belőle felfelé :D
Én két hetes korában elégeltem meg, hogy a lányomnak mindig akkor jutott eszémbe rottyantani, amikor alá tettem a tiszta pelenkát. Rosszabb esetben, mikor épp nem volt alatta semmi. Párszor úszott a pelenkázó. Inkább úgy döntöttem, hogy a bili fölé tartom, hogy oda menjen a dolog. Két hónapos korában a bilit üríteni is meguntam. Azóta a WC-t használjuk. Az én kisbabám nem hajlandó maga alá piszkítani és kész, úgyhogy WC-re jár :DDD
Tehát mi így kezdtünk el EC-zni.
nem semmi,
óhhhhhhhhhh az a drága jó keverőtárcsás mosógép,
Nekem egy lányom van, de rendszeresen lepisilt. Mikor meg emeltem a fenekét a pelus csere miatt akkor pedig rendszeresen a tenyerembe rottyantott!
😁
nem is lehet,
amelyik olyan mindig lepisil,amelyik meg nem,az meg nem,
egyébként állitólag azért pisilnek rögtön mert hidegebb levegő éri a hasukat,de ez nem tudományos tény,
inkább maradjunk annál hogy az rózsaviz,
Nem elég a szilvia. Valamit rá kell tenni, míg pelenkázod.
Habár az én fiam nem volt ilyen kis gejzír, néha azért előfordult.
A fiú babák kukija feláll, amikor pisilnek. Onnan lehet észrevenni, de néha gyorsan történik.
Nagyon szeret a fiacskám pelenkázás közben pisilni és általában megy mindenhova a dolog, mint amikor elszabadul a slag.
Ti mit csináltok ezellen? Végig letakarjátok a kukiját szilviával és azalatt ügyködtök? Esetleg látjátok valamiből, hogy pisilni fog?