Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ti hogy reagálnátok le ezt a dolgot? fórum

Ti hogy reagálnátok le ezt a dolgot? (beszélgetős fórum)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
412. alyce (válaszként erre: 411. - Cuncika73)
2011. szept. 9. 20:29

Sziaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! :))))))))) Itt kámfor 2. jelentkezik! :P Jajjj, ez az új munkahely teljesen leszívja a zsíromat :P De nagyon szupi, és nagyon örülök neki, hogy itt lehetek. Hát hol is kezdjem...mesélek a munkahelyről. Ez egy autópálya étterem, amit azt hiszem már említettem is. Úgyhogy nem kis falusi kocsmáról van szó, az első fizumat meg is kaptam, 3 hétre annyit kaptam, mint a másiknál egy hónapra :P És képzeld, 31.-én a számlán volt a pénz...na ez a nem mindegy! :) Korrekt, be vagyok 40 órára jelentve, a munkatársak szuperek, mi kell még? 12-en vagyunk szombathelyiek, úgyhogy az utazás is megoldott. Mindig felváltva visszük egymást, akik egy műszakban vagyunk. Így egy héten 2-3 alkalommal kell csak saját tütüvel mennem :) Ja, és a benzinpénzt viszont fizeti a cég, úgyhogy duplán jó. Azt hiszem arról is tettem említést, hogy a rendelés kütyün keresztül történik, és minden italnak, ételnek van 3 jegyű száma. Na azzal meg már nincs gond! :) :P Pikk-pakk megtanultam, igaz mindent nem tudok még, de majd idővel. Most már kiraknak engem is egyedül placcra, úgyhogy gyűjtögetem magamnak a borravalókat is :) A múlt hónapra egész jó volt az eladási statisztikám is :) Főnökasszony múltkor kérdezte, hogy hol tetszik jobban, a Brucknernél (ahol ezelőtt voltam) vagy náluk. Aztán mondtam, hogy itt, több szempontból is. Ő meg tudod mit mondott? Hogy ő hálás a Brucknernak, hogy felmondott nekem :)))) Meg van velem elégedve. De mondtam is neki, hogy igyekszem természetesen. Úgyhogy belejövök szép lassan, mint kiskutya az ugatásba. Az elején még furin éreztem magam, de most már minden OK. Ma van egy hónapja, hogy dolgozom :)

Drága párommal vagyogatunk, de emellett a munka mellett nem nagyon tudunk talizni, hulla vagyok, mire hazaérek mindig. Attól függetlenül, hogy itt éjszakázni nem kell, viszont hajtás mindig van. Itt nincs nagyon olyan, hogy holtidő. Alighogy leszedem az asztalt, meg már ülnek is le. :) Hát hogy meddig húzzuk még, nem tudom. Most tatarozza a lakását, és azt hajtogatja, hogy eladja, ha szépre megcsináltatta, és végleg hazaköltözik Baranyába. Már ő is érzi, hogy ez nem az igazi kettőnk között. Mindketten érezzük. Mégis van valami, ami összetart minket. Jaj, közben Lovaggal is vannak ám újságok....múlt héten pénteken randiztunk ismét. Eljött a határig :) Pedig mondtam neki, hogy félúton is találkozhatunk, de nem. Ha anyu nincs itthon, még hozzám is eljön :P El akartam hívni valahova beülni, de péntek este sehol semmi, minden zárt be...úgyhogy aztán elvittem a csónakázó-tóhoz, ott kicsit sétáltunk, beszélgettünk, nagyon jó volt :))) Szépen eltelt ez az este. Mondják, hogy egy férfi öleléséből le lehet venni, hogy mi a szitu. Ő megint sokszor, és erősen ölelt engem. Meg az sms-ekben is Nyuszinak szólít....hát nem tudom. Anyunak is meséltem ezeket, ő azt állítja, hogy tuti szerelmes, mert másért miért tenne meg ilyesmit, hogy gyakorlatilag június óta nem láttuk egymást, a munkahelyről el is jöttem azóta, de még mindig érdeklődik. Nem tudom....na mindegy, mint mondottam volt, már a sorsra bízom magam :)) Lesz, ahogy lesz. Említettem neki, meg ő is mondta, hogy meg kellene ismételni ezt a szép estét, és elhintettem, hogy jövő héten péntek-szombaton szabad vagyok ;) Hát kivi leszek veszi-e a lapot :P Na, itt kilyukadok kicsit a munkára, mikor volt nekem utoljára péntekem és szombatom szabad? :) Hát már nagyon rég, na itt van ilyen is. Igaz, most ezért cserébe 8 napot le kell húznom egyben, de egy hónapban egyszer van szabad hétvége, és ez tök szuper.

Amúgy minden a legnagyobb rendben, volt főnökömet feljelentettem ám. Ennek ellenére fenyegetőzik, hogy én fogok ráfázni, és nem fizetett ám. 6.-a volt a határidő, de pénz sehol. Azzal jön, hogy ő 900 euro-t fizetett havonta, holott a kollektív szerződés szerint 790 lett volna csak a bérem. De erről semmilyen írásunk nincs, és semmilyen dokumentáció nincs, hogy ennyit kaptam....mert több címszó alatt jelentettem ám fel: túlórák, ünnepnapokon végzett munka felár, és még a kamara kiszámolta, hogy 7 nap szabadságom is bent maradt, amit nem fizetett ki....úgyhogy kíváncsi leszek a végkifejletre. De azóta sem beszéltem vele, megírtam neki, hogy erről nem vagyok hajlandó vitát nyitni, és beszélni sem akarok róla. Most én vagyok a seggfej, hogy ő milyen kegyes volt, több fizut adott, én meg most hogy kicsesztem vele.....én meg megírtam neki, hogy ő hogy kicseszett velem, amikor munkakezdés előtt 2 nappal bejelenti, hogy a másik pincérnő marad...nem? Erre mi volt a válasza? Hogy én nem feleltem meg, meg állítólag a vendégek is panaszkodtak rám, hogy nem volt megfelelő a kiszolgálás minősége. Akkor miért tartott több, mint egy évig? :) Áááá, ez csak a duma része. A vendégek mondják sorban, hogy nem jár be hozzá senki, amióta a másik van, mert egy az, hogy nem ért ehhez a szakmához, másik meg állítólag nagyon barátságtalan, és nem utolsó sorban csúnya is, kövér is, ami igenis számít. Mert mi kell a parasztnak munka után? Nem egy ronda pincérnő...úgyhogy állítólag ha exfőni így folytatja, bezárhat hamarosan. Engem meg hidegen hagy. Szerintem az is zavarja ám, hogy találtam hamar munkahelyet, és ráadásul a faluban :P

Na, úgyhogy zajlik a kis életem, jó is rossz is van, vegyesen :) Remélem Nálatok is minden a legnagyobb rendben van, és igyekszem minél sűrűbben idenézni :P

Pusziiiiiiiiii, sziaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))))

411. cuncika73 (válaszként erre: 410. - Alyce)
2011. aug. 28. 08:17

Szióóóóóóóóóóó!!! :))) Itt kámfor társad jelentkezik!! :))))) Egy kicsit én is el voltam havazva az elmúlt hetekben :P Kicsi munka,kicsi pihenés...elvoltunk pár napra "nyaralni" Tamásiba,csütörtökön mentünk,hétfőn jöttünk haza.Megnéztük a díjugrató versenyt,a fogathajtóról lemaradtam,mert délelőtt nem mentem ki a fiúkkal,a délutáni sétára tudtak rábeszélni.De,azt beszélgettük párommal,hogy jövőre ha!!! úgy alakul,akkor más úti célt fogunk választani.Ugye csütörtökön mentünk le,nem siettünk, "késve" is indultunk,nem reggel 9-kor,hanem 10 óra után,mondjuk nem kergetett a tatár,na de szép kényelmesen lezöttyentünk,biza volt fél 1,mire bementünk a panzióba.Gyors lepakolás,ami hűtőbe kell,gyors átpakolás a hűtőtáskából,aztán irány a szomszédba ebédelni.Na,visszamentünk a szállóra,a pasik,húúú,menni kell fürcsizni,jó menjetek,mi csajok már nem indulunk neki délután 3 órakor,megy a fene,ha vacsizni akarunk,akkor biza azt elő kell készíteni.Így mi ott maradtunk a csajszival a szállón,pihiztünk, Tv-t néztünk,késő délután besóztam a rántani való husikat,elvoltunk.Na,aztán olyan fél 8 körül jöttek ám haza a legények "logó" orral :P Hát,hogy milyen lepukkant a strand,semmi nincs,tavaly a lángosos barátnőjüket paterolták el,idén már a kisboltos néni sincs,azt a pavilont is ledózerolták :S Fákat kivagdaltak,sok zöldövezeti részt leválasztottak,szóval le van amortizálva a strand :P Az a baj,hogy magánkézbe került és sajna egyre jobban pukkasztják le,nem tudni miért :P A délutáni fél jegyet is megszüntették,ha este 6-kor mész,akkor is teljes napi jegyet kell váltsál,ráadásul fel is emelték az árát,szemben a színvonal romlásával :P Úgyhogy el voltak keskenyedve a legények,nem is mentek le a standra többet a nyaralás alatt :P Aztán szó szót követett és mivel párom pláne zokon vette az állag és minőség romlását,azt beszélgettük,hogy jövőre Tamási lefújva,mert a 4 fal között itthon is lehet punnyadni,nem kell azért elutazni,pláne szállást fizetni :P Hát biza 4-5 éve,hogy odajárunk és sajna észrevenni a változást,ami nem lenne baj,ha jó irányba történne,de sajna eddig rossz irányba történnek/történtek a változások :P Húúú,nem is tudom...3 éve amikor lent voltunk,a szállón adott a Mónika egy kérdőívet,hogy töltsük ki,mert új üzemeltetője van a strandnak és kíváncsi a vendégek véleményére.Na,arra emlékszem,hogy én már akkor is nehezményeztem,hogy este zárásnál a gyógyvizes részt nem engedték le,pedig előtte minden este víz le,csempe lesikál,aztán medence feltölt.Most meg,szerintem vastagon kiüt a sokféle elemi részecske a csempén,ami nem túl higiénikus benyomást kelt az emberben.Na,mindegy,én már jó ideje nem jártam le a strandra.Majd nézünk más nyaralóhelyet jövőre.Na,de belőlem ennyi elég volt :))))

Nagyon örülök Neked Te csaj!!! :))))))) Ügyi vagy,tudtam én ezt régóta!!! :))) Majd szépen belejössz,senki nem úgy születik,hogy bármihez is értsen. Nem csak rajtad múlik,hanem a kollektíván is.Az ő érdekük is,hogy minél hamarabb és hibátlanul beletanulj a dolgokba.Saját munkáját könnyíti,ha segítőkészen áll hozzád.Azzal a hüllllle nővel,meg ne foglalkozz!!! Féltékeny,mert Te csinos vagy,fiatal vagy,ő meg száraz kóró korban van már,ennyi!! :P De,helyesen jársz el,ha szóvá teszed a főnökség felé a hozzáállását!!Azért mert friss hús vagy,nehogy ám már neki mindent szabadjon!!! Ő is ugyanolyan beosztott,munkavállaló,mint Te,az,hogy régebbi bútordarab,az csak egy dolog,pont neki kellene példát statuálnia!!! De,milyen érdekes,hogy bárhol is legyen az ember,mindig beleakad egy kukacos almába,nem???!!!Olyan munkahely szerintem a világon a nincs,ahol egy ember ki ne lógna a sorból.Nálunk is,egyre jobban jön ki a beugrós foga fehérje,nem az akinek mondja magát sajna :P Ugyanolyan sunyi,kétszínű,mint a környezetünkben pár ember :P Arra fordul,amerre a nap süt.De,amíg be nem szokott,ment ám a pacsizás,hujuj,azt sem tudta hogyan pedálozzon,most meg főniékkel puncsol.Azt tudtam,hogy régebbi ismerősök főniékkel,de,hogy ilyen nyalógép....jah és a szomorú,hogy szemtől szembe pusz-pusz,hátunk mögött meg van sejtésünk miket mondhat :P Sőt,már odáig is eljutottunk,hogy ha váltott műszak van,egyikünk reggel,másik délután csatlakozik,már nem is erőlködik azon,hogy szóba álljon az emberrel,áll az ajtóban vagy a pultnál,heló-heló aztán befelhősödött :P De,nem érdekel,legyen eredmény abból,amibe belefogunk/belefogtunk,aztán fütyülök rá.Kolléganőmet a "rendeset" mármint úgy rendes,hogy Ő az állandó dolgozó a másik műszakban,meg amúgy is rendes,imádom,na Őt pl. állandóan szekálják,bármit csinál,tesz,az nem jó,kritizálják.De az a pláne,hogy nekem szapulják,holott tudhatják,hogy én pártatlan maradok,nem állok be a sorba,hogy szapulhassam.Az nem az én asztalom,ha gondom van valakivel,akkor szemtől szembe,vagy lenyelem,ennyi.A beugróstól is megkérdezem majd alkalomadtán,hogy aztán probléma van-e??? De,vagy 2 hete nem taliztunk,de sort kerítek rá,mondja a szemembe,ne a főniéknél sározzon.Na,de mindegy,kukacos alma mindenhol terem sajna :P Mondtam is csajszimnak,hogy jól jár,ha nem lesz tanulótársa,csak rá fog fókuszálni az oktató figyelme,nem lesz huzavona,árulkodásn.Most volt lent egy hetet,ismerkedni a környezettel,mi hol van,hogyan működnek a dolgok,nagyon tetszett Neki.Kérdeztem Tőle,lesz-e tanulótársa,de azt mondta nem tudja,meg aztán valószínű,hogy nem ,mert akkor jött volna illetve mondta volna az oktató. Napi 2-3 órát volt lent,de mondta is,hogy fárasztó lehet egész nap,mondtam Neki,majd megtudod,ha a saját boltod csinálod! :)))) Kedden megyünk le,megbeszélni az év közbeni dolgokat,biztosítás stb...babafejet kell vennünk,amin tud dolgozni,azt meg az oktató végzett tanulója felajánlotta több mint félárral kevesebbért.Jó állapotban van,azt mondta az oktató tökéletes,feleslegesen ne adjunk ki tizenegypár ezer ft-ot,amikor ott van a polcon.Jah,meg hát évnyitóra megcsinálja a csajszi haját az oktató,az lesz az ajándék tanévkezdésre :) Húúúú,tényleg 3-4 nap és suli :P Basszus,hogy elment ez a nyár!!! Én nem tudom,de annyira megy az idő és tényleg igazuk volt anno az idősebbeknek,amikor azt mondták,hogy minél jobban öregszik az ember,annál inkább észreveszi,hogy szaladnak el az évek :P Hát....van benne valami :P Ifi lány koromban nem tűnt olyan gyorsnak egy egy év eltelte,most meg??!!! Mindjárt év vége,van 4!!!! hónap ebből az évből??!!! Most volt újév aztán nyakunkon a következő :P Ejnye,szomorú ez :P Na,de ez van.

Na,drága,mivel öregszem,fáradtabb is vagyok,be kell fejezzem levelem :)))) Szegény öreg csontjaim már nem bírják ezt a sok írást egyhuzamban :)))) Holnap levezetésképp dolgozom egyet,kedden fodrászkodunk délelőtt,de....nem ígérek semmi,mert abból jó nem sül ki :)

Vigyázz magadra és ügyeskedj,menni fog,mint a karikacsapás!!! :))))) Legyen szép napod,sokat ne dolgozz,nyanyának is hagyjál tennivalót,ha egyszer ilyen rendeske Veled! :))))

Na,mentem,puuuuuuuuusssssssszzzzziiii!!! :)))))) Szióóóóóóóóóóóóó drááááága!! :))))

410. alyce (válaszként erre: 409. - Cuncika73)
2011. aug. 12. 22:02

Szióóóókaaaaa!!!!!! :))))) Na most én tűntem el, mint a kámfor... :P De bizony kedd óta dolgozó ember vagyok, nem érek rá olyan sűrűn :P Na viccet félretéve, voltam a héten már két napot dolgozni. Hááát, nagyon fárasztó. De beleszokok majd. Kedden 8-ra mentem, egy idősebb nő mellé osztottak be, hogy nála tanuljak, de nagyon nem sikerült, ő nagy ívben szarik a fejemre :( Csinálja a kis dolgát, aztán ennyi. Csak akkor magyaráz, ha kérdezek...valahol nem tartom jónak, úgyhogy lehet szólni is fogok holnap még a saját érdekemben. Ugyanis szerdán meg egy kissráchoz raktak, mert a nőci szabadnapos volt, és ő annyira jól elmagyarázta a dolgokat, segített mindenhol, ahol tudott...hát nem tudom. Szerdán nagyon húzós volt, 4-kor keltem, fél 6-ra kellett ott lenni. Úgyhogy nem igazán kellett ringatni este :P A munkahely nagyon szupi, csak elég sok tanulnivaló van, itt például a legnagyobb kihívás az, hogy ilyen kis szerkentyűvel futkorászunk mi pincérek, és abba vannak beleütve a megrendelések. És ugye itt minden italnak, ételnek tudni kell a számát, ami 3 jegyű...úgyhogy ma is magoltam szépen, mint a jógyerekek :) Ugyanis mindig fel van adva a házifeladat, hogy mit mikorra kell már tudni. Tény és való, szerdán nem tudom hány busz jött, sajna magamra maradtam, és elég sokszor bajlódtam, mert nem tudtam a számát a kajának vagy italnak, van ugyan puska benne, de mire azt az ember kikeresi....és ugye itt meg van adva, hogy bizony 3 perc alatt italhoz, 13 perc alatt ételhez kell juttatni a vendéget :) De úgy érzem bele fogok jönni, ma és tegnap itthon voltam, tegnap nagyon hulla voltam, de ma már tanulgattam :) Mint kiderült, az egyik műszakvezető csajszi megy el, ő is szombathelyi, babát vár. Aztán azért kerestek embert. Úgyhogy még a végén, ha jól dolgozok, és igyekszek, talán én is várhatok ilyen pozícióra idővel. De gondolom ezért keményen meg is kell dolgozni, de én azon leszek! ;) Tudják, hogy mi az igazi végzettségem, Andi is mérnök eredetileg, gondolom ilyenkor figyelembe vesznek ilyesmit is. Amúgy nagyon aranyos a csajszi, megbeszéltük, hogy együtt járjunk ki dolgozni, hogy a benzin osztódni tudjon, még egy másik magyar srácot is vittünk magunkkal. Holnap 11-re megyek, úgyhogy egyedül, de vasárnap ismét reggel fél 6-ra, tudunk megint együtt :) A főniasszony nagyon aranyos, a kollégák is, úgy érzem jó kis helyem lesz itt. Volt főnököm már megtudta, hogy ott dolgozok, mert rákérdeztem a fizumra meg a papírjaimra tegnap, és cinikusan megkérdezte, hogy a papírok ott vannak nála, elhozza-e nekem esetleg a munkahelyemre. De mondtam neki, hogy nem kell, úgysincs nekem ott időm vele foglalkozni, majd bemegyek érte valamikor. Szerintem ő már megbánta ezt, hogy kirúgott, de így járt. ÉN jobban jártam, azt tudom. Sokkal jobb lesz a fizetésem, korrekt, és a munkaidő beosztás is jobb. Talán a sors is így akarta. Remélem ez már végre hosszútávú munkahely lesz. Ja, és képzeld, itt ösztönzik ám a népet, hogy hajtson. Most például egy olyan "akció" van, hogy aki a legtöbb mini croissant-ot eladja, nyer egy párizsi hétvégét két személyre :) Sajna én nem vehetek részt, mert már elindult a verseny, de majd legközelebb :P Például Andi mesélte, hogy csináltak egy statisztikát, miszerint az egyik hónapban ő adta el a legtöbb salátát, és ezért kapott vásárlási utalványt 50 euro értékben. Úgyhogy érdemes hajtani, rásózni a vendégre a dolgokat. Mondta főniasszony is, hogy ha például rétest kér valaki, meg kell kérdezni, hogy vanília szósz, esetleg tejszínhab rá? Mert ugye az már felár...Andi is mesélte, ha mi sok bevételt csinálunk, abból nekünk is lesz fizetés, ha meg nem, akkor biza gondok vannak...de mondjuk ezt az éttermet ez a veszély nem fenyegeti :P

Jajjj, képzeld, hétfőn délután elhoztunk ingyen egy kis labrador keverék kölyköt! :) Olyan ééééédes :) De mondjuk pár napig míg anyu nem jött vissza spanyolból, itt aludtak nálam párommal, hát pihenni nem igazán lehet a kis szarostól :P Úgyhogy én tegnap már úgy zuhantam ágyba, de kb. 10 emelet mélyen alhattam, olyan kimerült voltam már. Munka is, meg kutya is...ez így sok. Na meg ugye itthon még a házimunka, bevásárlás, főzés, mosás...leszívott. Jó volt most ez a két nap pihi itthon :) Muszáj is volt jól kihasználni, mert ki tudja mikor lesz megint ilyen.

Anya tegnap szerencsésen hazaért Spanyolból, hozott nekem egy kis ajándékot, egy gyönyörű nyelvpiercinget :) Tegnap be is tettem, nagyon szép. A felső golyó kis rózsaszín kövekkel van kirakva, csillog a fényben, szupi nagyon :) Képzeld, ma elment a cuccaiért a mellettünk levő faluba, ugyanis a tulaj felesége, akiknél lakott, idevalósi. Aztán ma kiderült, hogy távoli rokonaink, úgyhogy spanyolországba bármikor mehetünk hozzájuk nyaralni :)))) Durva, mi? :)

Nem is tudtam, hogy bagós vagy Csajszi :) Igazából engem mindaddig nem zavar, amíg valaki az orrom alá nem fújja :P Én hála égnek szerencsés vagyok, el sem tudnám képzelni az életem cigisként. Soha ki sem próbáltam, és azt hiszem nem is vesztettem vele sokat. Igen, sajna bejönnek ezek a kemény törvények, amik a cigiseknek nem kedveznek, de valahol meg jó, hogy védik vele azokat, akik nem füstölnek. Anyu pl. mesélte, hogy spanyolban a tengerparton is meg van már tiltva a dohányzás, a strand bizonyos pontjain ki vannak alakítva bejáratok, és ott vannak a hamutartók, ott szabad cigizni. Ha megszeged, kemény bünti is járhat érte. Valahol jónak tartom, de ugye én talán azért, mert nem cigizek.

Párommal sikerült rendezni a félreértéseket, bár amikor hazajött, aznap még szerencsésen kiakadtam, mert mutogatott képeket, és az egyiken olyan, mintha az egyik csaj az ölében ülne...húúú, de kiakadtam. De teljesen nyugodt stílusban, és egyáltalán nem támadóan megnyugtatott, hogy nem történt semmi, nem csalt meg, és nem is akart volna. Úgy érzem, igazat mond, általában aki nem, az támad, meg kiabál, meg ilyenek....hát remélem, hogy úgy is volt, ahogy mondta. Haverral jó pár napig szóba sem álltam, nem is hívtam ide kajálni, nem igazán érdekelt, hogy nem tud főtt ételt enni. De aztán valamelyik nap kénytelen voltam szóba állni vele, úgyhogy most úgy vagyunk, hogy elvagyunk. De, tartom a tisztes távolságot. Mert én ugyan megbocsátok, de nem felejtek....ma délután hazamentek Bükkösdre, mert Lyoness ügyben sok tennivalója van, de nem is baj, a hétvégén úgysem tudnánk talizni, dolgozok látástól mikulásig.

Ma kimentem a bankba, megjött a fizum, háááát, azt hiszem el kell mennem a kamarába, mert elég gyérnek találom. Szerintem korántsem fizette ki, amit kellett volna...na de majd jogásznéni megnézni :) Remélem jövő héten úgy lesz a beosztásom, hogy el tudjak hozzá menni...

Na Drága, lassan zárom soraimat, bele kéne csobbannom a fürdőkádba, aztán még egy kis számtanulgatás, és szép lassan álommanóknak is kéne szólnom :P Igaz holnap még nem kelek korán, de igyekeznem kéne kialudni magam, mert holnap este 9 körül hazaérek, épphogy fürdés, kaja, fekvés, és már 4-kor kelhetek is.....remélem hétfőn már tudok tovább alukázni.

Na, légy jó és vigyázz magadra!!!! PUSZIIIIIIIII!!!!!!! :))))))))))

409. cuncika73 (válaszként erre: 408. - Alyce)
2011. aug. 6. 11:42

Szióóóóóóóóóóóóóóóka!!! :)))))) Jaj,de örülök ennek a levelednek!! :)))) Hála égnek,hogy sikerült másik melóhely,ilyen rövid idő alatt! :))) Mondtam én,hogy talpraesett csaj vagy Te !! :))) Szupi nagyon,a mai világban úgyis olyan kilátástalan a helyzet,aki elveszti a melóját.....annak sanyi sajnos :P Komoly hely az tuti,ahogy leírtad milyen követelmények vannak,de színvonalas étteremben csak így működhet a gépezet.Hamar beletanulsz,pláne,hogy a kollégád is nagyon pozitívan áll/állt hozzád. Kisujjadban van a vendéglátás,flottul fog menni a munka itt is.Főnike meg nyalhat sót,ha lecserélt egy ilyen rihe munkaerőre!!! Aztán ha a kicsike benyögi az unalmast....sok esetben megunják a rifkék az ágyas szerepét,akkor nézelődhet főnike,honnan akaszt le munkaerőt :P Bár,ilyen melóra mindig akad egy-egy "jó hírű" nőcske :P De,az már legyen az ő baja,nem igaz?? :)) Nem kellett a jó,b.ssza meg a rosszat :)

Párod....remek egy fickó,azt meg hagyni :S Kanbuli...nőkkel?? Érdekes,lehet,hogy mi nem tudjuk a szó értelmét ? :))) Na,de ha ő így,akkor....ne csodálkozzon,hogy pulyka vagy vele,jogosan!! Sajna elég nagy probléma az,hogy könnyen hajlik a haver szavára,ez jót nem jelent egy kapcsiban :P Vagy haverozok vagy barátnőzök,azt nem mondom,hogy minden külső kapcsolatot rúgjon fel,de azért "rangsort" tartson be,ki fontosabb.Akkor van gáz géza,ha ilyen szitu adódik,mint amilyen most volt,ő buli hawai,dizsi,napfény,barátnő meg le van sz@rva...kicsit durva :P Azt hiszem,én is pöszén néznék,ha párom lelécelne hétvégére kanbuliba csajokkal fűszerezve a partit :S Egyszer volt róla szó,amikor terhes voltam,hogy mennénk kecskeméti repülőnapra,de júniusban megszületik a baba és augusztusban lesz repcsinap,akkor én nem megyek velük,itthon leszek a babyvel,Ők elmennek Kecskemétre.Na,de az sem kanbuli lett volna,haverok,barátok családdal,gyerkőccel, busszal,reggel el,este haza,ennyi.De aztán sajnos én is tudtam menni,nem volt baba,akivel itthon maradhattam volna :(((( Na,de ez egy másik történet.Nem tudom mi a szösz baja van ennek a legénynek...szüneteltetni....bolond....de ha véletlenül Te hozakodnál/hozakodtál volna elő ezzel,akkor aztán mindenféle rossz lány lennél/lettél volna szerintem.Arról nem beszélve,hogy milyen féltékenységi rohamot kapott volna,mert biztos van valakid,már nem szeretsz,bepasiztál stb.....De,Te ne merészeljél dührohamot kapni,mert..... :P Szép egy felfogása van,neki mindent szabad,Neked semmit,ő semmit nem nyel le Tőled,de Te mindent nyeljél le tőle :S Hát....nem tudom,lehet,hogy tévesek az infóim vagy rosszul értelmezem/értelmeztem eddig a kapcsolatok lényegét,de én úgy tudom,hogy egy kapcsi alapja a kölcsönös bizalom és mindkét fél egyenrangúsága.Vagy tévedek??? :P Húúú,akkor viszont tanácsadóba kell mennem,párod fogad vajon?? :))) Na,de viccet félretéve,jogosan húztad fel magad!!!! Ha bulizni támad kedve menjen,de ne csesszen át a palánkon a hazugságaival!!!! Úgyis kiderül,mint a példa is mutatta, most jobb neki,hogy fújsz rá??!!! Ha meg baja van,akkor legyen egyenes,ne kerteljen,hogy így -úgy,lehet,hogy kellene egy kis szünet,mondja meg kerek-perec,ha szabadságra vágyik,nem fogod leláncolni szerintem :P Ha meg a haver áll a háttérben,akkor ragadjanak össze! Ha neki előrébb való a haver,akkor.......éljen vele,Téged meg ne tegyen gallyra idegileg.Lovag még nem jelezte,hogy esetleg komolyabb megfontolás alá vedd a jövőt??? Ez a kutya-macska kapcsolat pároddal....az a baj,hogy ha tényleg oda fajul és szétmentek,lehet,hogy nagyon csúnya befejezése lesz :P Amit le lehet zárni még szépen(aránylag szépen,mert egy kapcsi befejezése nem tud szép lenni) nem szabad hagyni,hogy elmérgesedjen és gyűlölet süljön ki belőle :P Lehet,hogy érik Nálatok ez a nagyon komolyan beszélgessünk a kapcsolatunk jövőjéről című fejezet :P Nehéz azt sejtem,de előbb-utóbb színt kell vallanotok(elsősorban párodnak),hogyan képzelitek a folytatást :P Vagy-vagy,köztes megoldás szerintem nincs,a szüneteltetés meg....szakítás előtti felvonás :P Husi,pontot kell tenned az I-re,mert ezzel csak magadnak ártasz,amíg ő valószínű,hogy jót nevet a kínlódásodon :P Na,de ezennel párkapcsolati válságkezelő irodámat bezártam mára :)))

Röfikék megvannak,olyan édesek :))) Mondtam is páromnak,ha úgy alakul és Katinak lesz még malaca,akkor is én szeretnék segíteni a fogazásnál :))) Igaz,hogy én is úgy néztem ki,mint a disznó,tiszta szotty lett a pulóverem,na nem részletezem mitől,sejted,de egy élmény volt,azokat a kis csöppöket ölbe venni :)))) Úgy sem engedik magukat,amikor már nagyobbak,úgy visítanak,tényleg,mint a mondás is tartja,visít,mint a kismalac :)))) Most már virgonckodnak,ki még nem jönnek az ólból,amikor párom takarítja őket,de leselkednek,édesek nagyon :)))) Pár hét és az udvaron futnak az anyjuk körül.Kis vackok,akkorák,mint egy kölyök macska,kunkori farkinca és tényleg rózsaszínűek.Jó,nem azt mondom,mint a mesében,de inkább rózsaszín,mint fehér a bőrikéjük :)))) Édesek.Na,állattartó vénámat is kiéltem mára :))))

Egészségügyi téma jön :)))))) :

Hát,nem tudom ezzel a dohányozz,de tudod,hol szabad című megkülönböztetéssel mit akarnak elérni :P Nézd,én azt mondom,aki akar az úgyis dohányzik,aki cukrot,csokit,chipset akar venni,úgyis megveszi,kár erre költeni a pénzt meg az időt vesztegetni a szavazásra :P Jó,hívják fel az emberek figyelmét a veszélyekre,káros szenvedélyek következményeire,de ne úgy,hogy a személyes jogait korlátozzák az embereknek :P Szabad társadalomban élünk(állítólag),nem azt mondom,hogy szabadjára kell engedni mindent és mindenkit,de ne bélyegezzék meg a másikat,mert teszem azt dohányos,édesszájú stb.... A másik oldal is tök érthető,mert ha bemegyek valahova ne kelljen már más szájából a dohányfüstöt belélegeznem,vagy rosszabb esetben ne az arcomba fújja a füstöt,én is dohányzom("nagy" dohányos vagyok ám,napi 4-5 szál :)))) ) de tiszteletben tartok másokat.Tiltott helyen nem gyújtok rá,ha olyan társaságban vagyok,ahol számomra ismeretlenek is vannak,akkor vagy megkérdezem,vagy kimegyek és rápöffentek vagy nem gyújtok rá,ennyi.Nekem nem lételemem az,hogy óránként rágyújtsak,ha dolgozom sem megyek ki,pedig,ha van besegítő,akkor fél óra ebédidő van,de akkor sem az az első,hogy jaj,egy cigit de gyorsan,mert elvonási tüneteim lesznek.Ha műszakom van,akkor reggel elszívok egy cigit,aztán kész,este munka után rágyújtok,aztán szeva.Amikor terhes voltam,simán letettem a bagót,nem volt belőle gond,hogy fokozatosan szokjak le,pikk-pakk cigi eldob.Szokták is mondani,amikor kórtörténet miatt kérdez esetleg orvos vagy nővér,hogy dohányzok-e,igen,mennyit,napi 4-5 szál,óóóó az nem is dohányzás :))) De,most is,ha oda jutunk,hogy beültetés,akkor cigi a kukába egyből jóval előtte.De,mint olvastam,Te ennek a káros szenvedélynek nem élsz :)) Veszteni nem vesztettél semmit,a szakemberek is azt tartják,hogy ez pótcselekvés a kéznek,csak egy hátulütője van,hogy káros.Párom is nagyon bagózik,de már szekálom,hogy leszokik róla,ha terhesek leszünk :))) Azt mondta,ha meglesz a baba,akkor eldobja a cigit,na arra leszek én piszok kíváncsi :)))) Érdekes,hogy apukája sem cigizett vagy csak fiatal legény korában? Hú,nem emlékszem rá pontosan,de anyukája soha,uncsitesói sem,talán egy unokanővére a családban.Na,de mindenki a maga egészségének a kovácsa.Egészségügyi tanácsadóirodát mára bezártam :)))

Lassan regényírói vénámat is elfojtom,vasparipa készenlétet kell inspirálnom :)))) Holnap dolgozom,de jó lesz :P Húúú,ezek a hétvégék......forgalom alig,sok nézelődő,senki több,sok síró csemete,aki éhes,álmos,fáradt,szülő ráncigálja boltról boltra.....ááááá jó program a shoppingolás :S Na,de ez van :P

Jó legyél csaj,vigyázz magadra és drukkolok,hogy az új hely tényleg beváljon :)))))) Legyen szép napod,remélhetőleg nem lesz eső,napsütés ígérkezik a hétvégére,még hétfőre is jó időt jósolnak/jósoltak.Érkezésem idejét nem tudom,nem mondom,mert ígéret földje mellettem kutyagumi :))))

Puuuuuuuuussssssszzzzzi!!! :)))))) Sziaaaaaaaaaaa!!! :)))))))

408. alyce
2011. aug. 3. 19:58

Sziaaaaaaaa!!! Na most már vidámabb hangvételű levél következik, jelentem van új munkahelyem! :)))))))))) Múlt héten pénteken böngésztem a neten a munkaügyi központ állásait, és rátaláltam kettőre. Az egyik sajna már be lett töltve, de a másik még nem. Mondta a főnökasszony, hogy jó, akkor hétfőn 11-re menjek próbamunkára. Ez egy autópálya étterem, és ugyanabban a faluban van, ahol eddig dolgoztam :)))) Úgyhogy a volt vendégeimet majd tudom magamhoz csalni :P Na szóval, lényeg a lényeg, elmentem. Nagyon izgultam, mert tudtam, hogy ez azért nagyobb volumenű üzem, mint egy kiskocsma....hétvégén be is kellett szereznem egy cipellőt, mert fekete zárt kell, ugyanis egyenruha van, és nekem nincs olyanom. Sebaj, vettem egy MBT-hez hasonlót, csak olcsóbbat, kis félig nyitottat, abban dolgoztam. És mi tagadás, tényleg jó, nem fájt se a hátam, se a lábam :) Na szóval, megint kitértem :) Rajtam kívül 3 szombathelyi fiú van meg egy lány innen. A többi osztrák, meg rengeteg volt a diák. Az egyik sráchoz kerültem betanulóra, nagyon rendes volt, magyarázott mindent (már amennyire munka közben volt rá ugye módja), szóval jó volt, eltelt a 3 óra. Ki kellett töltenem egy kérdőívet, főnökasszony meg volt velem elégedve, azt mondta, hogy abszolút pozitív a kisugárzásom, mindig mosolygok, és neki ez nagyon szimpi, úgyhogy azt mondta, hogy felvéve 100%-ban fel vagyok. Csak ugye a munkakezdés ideje volt kérdéses. Mert ugye mondtam neki, hogy sajna hétfőig még a másikhoz vagyok bejelentve, akkor telik le a felmondási időm. Mondta, hogy nem tudja garantálni, hogy kedden tudok kezdeni, lehet, hogy csak augusztus közepe, vagy szeptember eleje... :/ Hát nem örültem, de abban maradtunk, hogy péntekig mindenképp jelez, hogy mi lesz. Na aztán haza sem értem, még le sem pakoltam, már csörgött a telóm. Mondta, hogy kedden kezdhetek, bejelent, hogy ne kelljen arra a hónapra munkanélkülire mennem :)) Úgyhogy reggel 8-kor irány surány :) Maga a munka nehezebbnek tűnik, átfogóbb, meg minden pincérnek van egy ilyen kis kütyüje, és abba kell felvenni a megrendelést. Minden kajának meg italnak van egy 3 jegyű száma, és azt kell beütni. Na úgyhogy egy étlap a kezembe is lett nyomva, és magolom szépen a számokat :P Amúgy ez tűnik a legbonyolultabbnak, a többi meg majd alakul. Na meg még azzal lesz gondom, hogy ilyen batár nagy tálcán kell a kajákat kivinni, és maga a tányér sem egy könnyű, hát ha még egy tálcán rajta van 4....de majd megkérem az egyik fiút, hogy mutassa meg, hogyan kell :) Protokoll szerint működik minden, és tilos bármit is kézben kivinni, mindent azon a tálcán. Itt minden szabályok alapján működik, mindenkinek ki van írva, hogy mikor melyik nap, hol, mit, hogyan kell csinálni. De nekem ezzel nincs bajom, sőt, jobban örülök, hogy megmondják, mit kell tennem. A fizum sokkal jobb lesz, mivel 40 órás leszek, no meg ami megfogott ebben a munkahelyben, hogy a munkaidő teljesen más, és jobb lesz, mint eddig. A másik helyen mindig csütörtöktől vasárnapig voltam, 4-re mentem ki tudja meddig....na itt reggel 6-kor kezdődik a legkorábbi műszak, és 11-kor, ősztől 10-kor este roló lehúz van. Úgyhogy ha estis vagyok, legkésőbb éjfélkor itthon vagyok. Ha meg reggeles, vagy napközbenis, még előbb. Úgyhogy itt lesznek szabad nappaljaim, estéim, éjszakáim minden esetre, no meg néha-néha be tud egy-egy nap hétvégén is csúszni ami szabad lesz :) Ja, és van előrelépési lehetőség is, ha valaki jól dolgozik, és látják, hogy igyekszik, van fizuemelés is. Jól hangzik, ugye? :) Úgyhogy most már úgy vagyok vele, hogy a másik főni tehet egy szívességet! Mindenesetre kivi leszek, hogy meddig marad meg nála az új kollegina..... :P

Jaj, párocskámmal meg tele a hócipőm képzeld. Hétvégén mondja nekem, hogy jövő héten megyünk ám a Balcsira. Na örültem, mint majom a farkának, erre kijelentik, hogy de ez kanbuli lesz ám, ide te nem jöhetsz....jól van, valahol bosszantott, de beletörődtem. Ja igen ám, de ott kezdődtek a problémák, hogy már előtte este hívta a haverját (ő szervezte) egy haver, hogy jön a barátnő is....na mondom neki nincs benyögve, hogy kanbuli lesz??? Mi volt a válasz: most hogy mondjam meg neki....na mindegy, még ezt is bevette valahogy a gyomrom. De aztán tegnap este elöntötte a szar az agyamat. Hívott, aztán hallottam a háttérből lány hangokat, rihegés-röhögést, mondom hány lány van? Elkezdi, hogy hát 3, mert a haverok, akiknek van csaja, mind elhozta....fúúú, nem tudom, lehet én reagálom túl, de olyan szinten felment a pumpám, hogy nem tudod elképzelni. És tudod mi volt a válasz? Hogy nem tudták, hogy jönnek a lányok...ja, persze, már előtte nap is tudták, hogy egy tuti jön. Na úgyhogy kész. Ja, és hozzáteszem, ma is összevesztem vele a telefonban, mert úgy volt, hogy estére itthon lesznek, vagyis délutánra, erre még mindig sehol senki. Telefonon hívtam vagy százszor, nem vette fel, amikor meg beszéltünk, ilyen dumával jön, hogy élvezzük a nyaralást. Én meg itthon gubbaszthatok egyedül :(((( Na úgyhogy nagyon durván kiborultam :(((( Ők nyaralnak, strandolnak, én meg itthon lettem hagyva, és akkor ráadásul nem érkeznek a megbeszélt időre. Na mindegy, most már lehiggadtam, rájöttem, hogy csak a saját idegeimet teszem tönkre két hülye miatt. És rájöttem, amióta ez a gyerek itt van, azóta van kettőnk között mindig dilemma. Tegnapelőtt este már majdnem eljutottunk odáig, hogy szakítunk. Legalábbis párom mondja, hogy szüneteltessük, mert én mondtam neki, hogy mostanában nem kapok annyi figyelmet, amennyit igényelnék....de aztán mondtam neki, hogy abból, hogy szünetelünk, jó lesz???? Úgyhogy most elvileg jóvá tesszük a dolgokat, bár nem sok jövőt jósolok magunknak, pláne ezek után :/

Jajjjj, biztos izgis lehetett az a malacszületés :)))) Bár mondjuk én lehet nem lettem volna rá képes. De gratulálok, ügyikék vagytok! :P

A zárt helyen való dohányzás már ausztriában is tiltott, de nem tartja be senki :) Legalábbis a példa ezt mutatta nálunk. De ha majd jön egy jó kis ellenőrzés, akkor majd abbahagyják. Anyu is meséli, hogy Spanyolban is tilos, csak az utcán lehet. Bár ott ki lehet mindig ülni a teraszra, de itthon télen, hát elég macera :) Hála égnek engem ez nem érint :P De pl. belegondoltam, hogy mi lesz a discokban? Na az érdekes lesz....több ember lesz kint, mint bent :D Mert aztán ahol alkohol folyik, ott a bagó is jobban megy, ahogy elfigyeltem......

Na drága, azt hiszem lassan bezárul a levelesládikóm :) Várom válaszod, aztán csak ügyesen a munkával :P

Pusziiiiii, sziaaaaaaaaaaa :)))))))))))))

407. cuncika73 (válaszként erre: 406. - Alyce)
2011. aug. 2. 13:12

Sziiiióóóóóóóóóókaaa!!! Eléggé elszomorító volt a leveled :((((( Ilyen görény,hogy lehet valaki!!!!!Ez köszönhető annak a sok csodálatos jogszabálynak,ami a kisembereket "védi" !!!! Ha beteg vagy ess össze a melóhelyen,ha fáradt vagy,ájulj el,az sem érdekel senkit,de dolgozz,mert ha nem,ki vagy rúgva!!!!!!!De,munkahelyeket teremtünk,jobb életet biztosítunk stb....jah,vesszük észre!!!Én nagyon remélem,hogy az új munkaerő nem fog beválni és főnike úgy pofára esik,ahogy azt meg is érdemli!!!! Bár,ha jó a fekvése a kicsikének,akkor használati tárgyként funkcionálhat egy darabig.Szegény hülye,azt hiszi,hogy megfogta az isten lábát,azzal,hogy Téged kitúrt onnan??!!!Majd várjuk ki a végét,jön ott még kutyára dér,amikor majd minden egyes szó nélkül lábakat szét,aztán mehet ki a pultba is dolgozni,ha főni kiélvezte magát.De,az ilyen riherongy meg is érdemli a sorsát,lábon járó szexgép!!! De,igazad van,fel a fejjel,talpraesett csaj vagy,ennél a melónál csak jobbat találhatsz.Amivel meg tartozik,azt kőkeményen hajtsd be rajta!!! Nem szabad érzelmi síkra terelni a dolgokat,amivel ő próbálkozik most,ami jár,azt fizesse ki,vagy munkaügyi kamara,ennyi.Különben is ő kezdte,akkor mit szövegel "ne haraggal váljunk el " címszóval???!!! Nem, majd még kezet is csókolsz neki,amiért így kibaltázott Veled!!! Az a baj,hogy ő is abban a tudatban él,hogy a munkás ember hülye és ott lehet megvezetni,ahol nem szégyen!Sokan nem ismerik a jogaikat így a munkáltató simán átpalizza őket süket dumával,csalással.De,jól tetted,hogy utána jártál mindennek,így legalább főnike is tudja,sejtheti,hogy nem jár jól,ha Veled ujjat húz.Az utolsó bőrt is le kell az ilyenről húzni,ha szemét volt,akkor vállalja a következményeket!!! A plusz kiadást meg dolgoztassa le a kicsikével az ágyban vagy a rekeszek között!!!!Húúúúú,de fel tudom magam húzni ilyen szemétségek miatt!!!!!Sz@r a helyzet mindenhol,egyre kevesebb a pénz,az emberek tényleg csak csekkre meg kajára költenek :P Minden más egyéb luxus számba megy már.Beszélgettem a minap egy ismimmel,sörözőben dolgozik,hát Ő aztán tudja mi a válság,alig van vendég,de jövő évtől még kevesebb lesz,mert az új törvény szerint nem lehet majd dohányozni zárt helyen.Hát,totál ki van akadva,egy söröző,ahol a vendég megiszik egy italt,legyen az sör vagy üdítő vagy kávé és ha dohányos akkor nem gyújthat rá,mert törvény tiltja???!!! Fogcsikorgató hidegben menjen ki az üzlet elé,de úgy,hogy az ajtótól 5 méterre lehet csak kihelyezni csikktartót?! Teljesen fel van háborodva a csaj,hogy ilyen baromságokon lovagolnak,ahelyett,hogy azzal foglalkoznának amivel kellene.Munkanélküliség,munkahelyek teremtése,megóvása stb...,nem, ez fontosabb,hogy ki hol cigizhet.Na,aztán Ő mesélte,hogy valamelyik városban már van olyan cukrászda,ahol ha helyben fogyasztod a sütit,akkor felárat számítanak fel!!!!!Röhej,így akarják rávenni az embereket az egészséges életmódra? Nem kellene annyi vegyszert használni,hanem húsból kellene csinálni a felvágottat,tejből a sajtot és egyéb "tejterméket",aztán máris egészségesebb lenne a társadalom!!!! Ennyi műkaja a világon nincs,mint amit a boltok polcain,pultjain látni!!Na,de kár ezen mérgelődni,kis porszemek vagyunk ebben a gépezetben :S

Szóval anyud elrepcsizett!! :)))) De jó Neki,egy kicsit itthon hagyni a gondokat,kikapcsolódni,pihenni,csacsogni a barátnővel,hm.....kell is.Én,hogy jártam múlt hét szerdán!Meg volt beszélve barinőmmel,hogy lejön és dumcsizunk egy sort,most Ő is össze vissza dolgozik,vagyis még inkább össze vissza,mint eddig :P Na,de lényeg a lényeg,hogy úgy beszéltük meg,ha mennem kell bedolgozni,akkor kedd este üzenek Neki.Nem szóltak,így nem küldtem üzit.Nem is volt semmi gond,délelőtt 10 óra fele jött,ittunk egy kávét beszélgettünk,egyszer csak csörög a telóm.Hát,főni az,hogy be tudok-e menni egy pár órára :P Kérdeztem,mikor,háááát,olyan 2 óra körül?Mondtam,ok fél 3-ra bemegyek :P Úgyhogy nem sokat cserregtünk,mert a fél 1-es busszal ment is haza,én meg a 2-es busszal téptem be,de sok értelme nem volt,fél 6-kor jöhettem is el :P Mondtam is itthon,hogy legközelebb nem megyek, 2-3 óráért elcseszem ez egész délutánom :P Egyszerűen nem lehet semmit tervezni,mert ugrásra készen kell állni.Volt aki azt mondta,hogy örüljek neki,hogy így megbíznak bennem,meg számolnak velem,de itt a háttérben az húzódik meg,hogy a kolléganőt nem nagyon szeretik,merik egyedül hagyni :P Így aztán én is beugró lettem az állandó műszakom mellett :P Holnap is úgy megyek dolgozni,hogy megbeszéltem a beugrós csajjal,Ő nyisson reggel én meg csatlakozom délutánra.Reggel van egy kis dolgom,azt el kell intéznem,aztán utána lehet szó munkáról :S Tegnap este odaadtam a kulcsot,így flottul indul majd a szerda.Ennyi,ha dolog van,akkor azt el kell intézni,így is minden programot ügyintézni valót a szabadnapomra próbálok időzíteni.De,ezt a holnap délelőttöt nem én találtam ki,de meg tudom oldani.

Párodon,már fent sem akadok :))) Szélsőséges,mint az időjárás :))) Ez a lyoness.......hát nem tudom.....ha ennyire szeretné,akkor legyen hozzá szerencséje,sikerüljön neki.Hátha.....reméljük nem bukik bele. A haver meg menjen el gyorsan dolgozni,azt mondják ám sokan,hogy aki akar dolgozni,az el is tud menni dolgozni :P Csak hát sokan válogatnak,hogy ez nem tetszik,korán kell kelni,késő este nem akarok hazaérni....Párom mesélte,hogy hát Ők is adtak be a munkaügyi központ felé pályázatot,hogy na ha kell valakinek segítség,állás,náluk lehet jelentkezni.Ennyivel is próbálták a munkanélküliek életét könnyíteni,na igen ám,de amikor oda került a dolog,hogy kiközvetítette a hivatal a jelentkezőt,egyből nem kellett a munkalehetőség!!!! Volt olyan manusz,aki azt mondta,hogy ő aztán 500 ft órabérért ugyan nem fogja meg a lapátot!!!! Inkább otthon marad és teng-leng tovább a segélyből!!!! Na,nesze neked,azért tartunk ott,ahol.... Nekem a szakmával a kezemben annyi az órabérem,akkor egy segédmunkás mit vár,pöttyös labdát???!!! Semmi bajom a segédmunkással,de anno neki is meg volt az a lehetőség,hogy szakmát tanuljon,nem élt vele,így kénytelen segédmunkásnak járó bért elfogadni,elvállalni,nem? De,nem, inkább otthon herevere,de lapátot nem fog a kezébe "ennyi" pénzért!!! Na,aztán innentől kezdve nincs beadva pályázat a hivatal felé,akinek büdös a munka,annak kínálhatsz bármit,akkor sem fog dolgozni :P Ez van.

Húúúú,ez a lovag,nagyon teper :)))) Remélem,hogy nem csak játszadozik,hanem komolyan udvarolgat.Aztán majd kisül belőle valami :))) Lehet,hogy pár hónap múlva férjes asszonyka leszel :)))) Megmondta a javasasszony is :)))

Ajjaj,bibi...lehet,hogy csak bebeszéled magadnak,hogy csúnyácska lett megint :P Ha úgy érzed,akkor telefon fel,időpont dokihoz,aztán kész.Azért nem fogja leordítani a fejed,ha korábban visszamész,mint a kontroll időpontja.Vagyis hát remélhetőleg nem veszi zaklatásnak,hogy meg akarod nézetni magad,mert aggódsz.Orvosa válogatja sajna,van olyan aki megkérdezi,minek jött,mi olyan sürgős,hogy nem tudja kivárni a sorát??!! Na,az ilyen....ki a mezőre juhokat terelni,nem emberekkel foglalkozni :P Na,de ebbe nem folyok bele :P

Azt hiszem idén ennyi volt a nyár :P Mondjuk én annyira nem is vagyok odáig a nyárért,inkább a tavasz....akkor minden virágba borul,kellemes az idő,meg-megmutatja magát a napocska is,szupi szép évszak :)))) De,most nagyon vészmadárkodnak a jósok,hogy az augusztus olyan semmilyen lesz :P Hőség nuku(hála égnek,utálom) Szép utónyári idő az jöhet,kellemes hőmérséklet,lenge szellő,kicsi napsütés,az tökéletes is.Eső már nem kell,permetezni kell,de sürgősen.Jaj,majd elfelejtettem!!! Képzeld,milyen izgi volt a hétvégénk :P Péntek este megyünk fel páromékhoz,kipakolni az autóból egy kis száraz kenyér krumplihéj,nyitom a kaput,beáll a kocsival cuncus,száll ki az autóból egyszer csak,azt mondja,Te mintha malac hang lenne,ellik a Kati??? Gyors bekukk a coca lakosztályba,hú,ellik a koca,futás be anyujához,hogy jöjjön.Nekem kellett segítenem lefogazni a röfikéket.Olyan kis édesek voltak,annyit kellett csinálnom "csak",hogy ölbe vettem a malackát,aztán párom fogóval lecsípte a farkasfogukat.Muszáj születés után rögtön,mert akkor kisebzik az anyjuk tőgyét és nem engedi őket szopizni,akkora foggal születnek.Olyan ügyesek voltak,volt olyan kismalac,aki szó nélkül tűrte :)))) Éjjel 1 órakor hagyta abba a koca,meg kellett várni,amíg a burok el nem jött tőle,mert ha az ottmarad és megeszi,akkor a kismalacoknak is nekimegy.Gondolhatod fél 2 elmúlott,mire ágyba kerültünk,reggel meg fél 7-kor ébresztő, mentünk dolgozni :P Párom olyan fáradt volt,hogy reggel kitakarította a cocákat,csak éppen szalmát felejtett el betenni nekik :)))) Végül is,minden rendben volt,15 malacka született,abból kettő sajna vadászmezőkre költözött :( De a 13 megvan,reméljük nem is lesz velük semmi gond.Úgyhogy a szombat az fini volt,mondjuk én nem voltam olyan szinten leamortizálódva,azt azért reméltem,hogy a beugró zár én korábban megyek,hát a nagy fenét!!! Beugró bulizni ment, így fél 10-re jött,fél 2-kor koccolt is haza,nagyon szeren volt Ő is,mert hajnal 4-kor feküdt le,úgy jött dolgozni,de Ő hajnal 3-kor még pálinkázott :)))) Na,gondoltam,remek egy kollektíva dolgozik szombaton,az egyik bábaasszony volt az éjjel,a másik tivornyázott,szép egy csapat :)))))) De,nem volt semmi gond :)))) Levezetésképpen vasárnap rendbe raktuk a szőlőt,már csak permetezni kell,az meg ha minden igaz ma meglesz,szőlő után meg a kerítés betéteket rendeztük meg.Méretre vágni,csiszolni,alapozni,kétszer át is lett festve,ma reggel fel is tették szerintem a fiúk.Tingli-tangli melók vannak csak, így belefér egy-egy ilyen dolog is.Sajna a válság hatása,nincs pénz,nincs lakás felújítás,javítás és sajna látszik a megrendeléseken is :P Máskor meg annyi meló volt,hogy vasárnapra is be-be csúszott egy-egy munka befejezése :S Őszre van munka,de addig van majd' két hónap :P Azt meg ki kell vegetálni valahogy :S

Húúúú,most nézem az órát,már 1 óra elmúlt???!!! Jesszus,írószerszám gyorsan a fiókba,mennem kell,ezer a dolog :))) Vasaló már toporog az ajtóban,nagyon türelmetlen :)))

Elvileg csütörtökön szabados vagyok,de nem ígérek semmit :)))) Vigyázz magadra és fel a fejjel!!!! Legyen szép napod,gondokat a szőnyeg alá,sétálj egyet,légy vidám.Na,megyek,jó legyél.

Puuuuuuuuuuuuussssszzzzzzziii!!!!! :))))) Szióóóóóóóóóóóóó!!!!! :)))))))

406. alyce (válaszként erre: 405. - Cuncika73)
2011. júl. 27. 23:20

Szióóóóóka! :)) Itt a másik elveszett bárányka. Hát képzeld, a kedvem nem a legjobb tegnap óta! :( Felmondott a főnököm! :(((((( Azt mondta, hogy a másik csaj mellett döntött, akit helyettem vett fel míg szabin voltam, mert hogy ő közelebb lakik meg még takarít is....na szép, mi? Úgyhogy most én is munkanélkülivé váltam. Nagyon durván hidegzuhanyként ért ez a kijelentése tegnap facebook-on :((( Bár anyuval múlt héten csütörtökön kint voltunk nála, és rákérdeztem, hogy akkor jövő héten meló? És hebegett-habogott, eltűnt, nem is maradt ott beszélgetni, anyu már akkor tudta, hogy gáz van. De én csak nyugtatgattam magam, hogy nyugi, csak vaklárma. Hát mégsem :( Ezek szerint a másik többet tud nyújtani neki, gondolok én itt az ágybéli dolgokra. Tuti megfeküdt neki, mert a főni olyan, hogy nem kell nyüstölni ilyen téren, a csaj meg foggal-körömmel kapált ezért az állásért. Úgyhogy most lapátra lettem téve :( Elég szomorú vagyok, de nem török le, most még két hétig itthon leszek, a felmondási idő alatt, aztán utána remélem már tudok menni valahova dolgozni. Ma voltam kint nála, mert megírtam neki, hogy írásban kérem a felmondást, és az ő részéről történjen. Ja, meg képzeld, a túlóráimat nem akarja kifizetni, holott én mielőtt kimentem hozzá, megkérdeztem egy munkajogászt, aki ehhez ért, és ő azt mondta, hogy a túlórát ki kell ebben az esetben fizetnie. Ő nem, mert ő beleépítette a felmondási időmbe...de ilyen nincs, hiába hajtottam az igazam. Na mindegy, majd szépen megvárom most, hogy milyen papírokat küld ki nekem, meg milyen pénzt, aztán utána szépen elkocsikázok a munkaügyi kamarába, és utánanézetek mindennek. Ha meg fizetnie kell még, akkor szépen kap egy felszólítást. Az alól már viszont nem lesz kiút...én említettem neki, ha nem fizet ki rendesen, súlyos következményei lesznek, jött azzal, hogy hát az nem érdekem nekem, ne haraggal váljunk el...stb. stb. Na ez engem marhára nem hat meg. Ami jár, az jár, és ezt megmondtam neki is. Én ezért megdolgoztam keményen. Úgyhogy megvan az idegeskedés. Még az a szerencse, hogy a fizumat nem vertem el az utolsó fillérig, és van még egy kis tartalékom rosszabb időkre.....

Anyu megy Spanyolba, holnap repül. Hála égnek eltűnt a kezéről a vérrög, hatott a vérhigító szuri :) De attól függetlenül nem leszek két hétig nyugodt, az tuti :D De kell neki is a kikapcs, úgyis sokat van egyedül itthon, meg amikor dolgozott, akkor meg látástól mikulásig.

Párom már letett a budapesti költözködésről, mert a haver aki elment, úgy néz ki jön vissza, mert mondta, hogy ott még szarabb a helyzet, mint itt. Gondolhatod, pénz nélkül jön megint....az én drága párom meg lesz akkora barom, hogy eltartja. Bár aki hagyja magát, az meg is érdemli, én azt mondom. Én tudom, hogy segíteni nem fogok, az tuti. Úgyhogy most ő is itt marad Szombathelyen, és a Lyoness-el akar foglalkozni, tudod, amit még anno meséltem, és azóta sem hozott még neki egy fityinget sem. Így munka nélkül nem tudom meddig fog eléldegélni...nekem van egy olyan érzésem, ha elfogy a pénze, akkor szépen benyögi, hogy hazaköltözik. Ott a szerencsétlen anyja előteremti a mindennapi betevőre valót, még akkor is, ha nagyon nehéz, ők is eléggé meg vannak szorulva, és képes lenne még párom is a nyakukra menni...na mindegy, ez sem az én asztalom :)

Lovag...tegnap írtam neki sms-t, hogy a munkahelyen többet már nem fog látni, ma visszaírt, hogy rettenetesen sajnálja, és mindenképp akar látni :) Nagyon édi. Hogy mi lesz? No ez a jövő titka...a sors majd alakítja.

Hétvégén voltunk apuéknál Pesten, két napra. Jaj, olyan édesek a csüntök! :) És olyan dumája van az egyiknek, hogy beszarás :)))) De megmondom őszintén, nagyon lefárasztottak ebben a két napban, szinte csak rajtunk lógtak, úgyhogy az én batterim lemerült rendesen :D De megéri, mert rengeteg örömet, vidámságot hoznak az ember életébe.

Ez az időjárás engem is megőrít, de most ugye két hetet még itthon leszek, talán tudunk kicsit strandolni, vagy ha mást nem, napozni, mert olyan vagyok, mint a mentőautó :) Persze csak csínjával, amikor a Balcsira lementünk, akkor is kentem magam 20-as faktorú krémmel, bár nem is fogott meg a nap....:/ :) A kis bibimet meg jó vastagon mindig. A másik bibim ami a homlokomon van, képzeld kezd megint csúnya lenni :((( Lehet, hogy csak én beszélem be magamnak, de nekem nem tetszik. Úgyhogy attól tartok, hamarabb megyek doktorbácsihoz, mint október :/

Drága, azt hiszem zárom soraimat, leragadnak a szemeim :) Nem tudom mikor jövök, párom holnap elvileg ideköltözik, hogy anyu nem lesz itthon, úgyhogy sok időm gépezni nem tudom, hogy lesz-e... :) De majd igyekszek.

Légy jó, és millió pussssssszzzzzzzanntáááááássssssssss!!!!! :))))))))))))))

405. cuncika73 (válaszként erre: 404. - Alyce)
2011. júl. 23. 10:32

Szióóóóóóóóóóka!! :)))) El-el tévedő bárányka jelentkezik :))) Ma szabadnapos vagyok,párom kollégájánál van,elvileg az utsó simításokat végzik ott is.Kéményt bontottak,újrarakták,gipszkartonozás és egyéb finomságok voltak a heti tervben.De,elvileg ma végeznek,utána el kell szaladnia az uncsitesójáékhoz,egy kis darabon szárítóvakolatot felkenni.Már két hete beszéltek róla,de ez a kerítés újítás hosszú munka volt,este 7-ig,majd' 8-ig nyomták az ipart egy héten keresztül :P Egyszer kell belevágni,megcsinálni,aztán örökös marad,mint a szegénység :P

Úúúúúúú,de kár,hogy nem kerültél be a VV 5-be :P De,igazad van,az a pár hónap nagy kiesés lett volna anyagilag :P Pláne,hogy főnid sem nézte volna jó szemmel,hogy rendkívüli szabit kérsz,valószínű,hogy farba is billentett volna :S Annyit meg nem bizti,hogy megért volna egy ilyen kaland.Ez a játék inkább munkanélkülieknek kedvező szerintem :P Se dolga,se kötelezettsége,benevez,aztán hawai-dizsi-napfény,ingyen ellátás,szállás,igaz "bezárva",de gondja nincs hónapokig :P Nem a dolgozó embereknek lett ez kitalálva,pláne akinek sajna hitel lebeg a feje felett :P A bank az kéri a havi apanázst,nem érdekli,hogy az adós mit csinál,a csekket fel kell adni,nincs apelláta :P

Szóval,lejárt a gyöngyélet! :( Milyen hamar megy ilyenkor az idő a fene egye meg!!!!Bezzeg amikor dolgozni kell,akkor csigafunkcióban vánszorog az óra mutatója!! :P Mi is megyünk egy hónap múlva egy hosszú hétvégére Tamásiba. Csütörtökön megyünk,hétfőn jövünk,ez lesz a nagy nyaralás :P A 20-át lent töltjük,lesznek megint lovas napok,azt szeretnénk megnézni.Az idő remélem egy kicsit kegyes lesz,az nem baj,ha 20 fok van,csak eső nélkül,az a lényeg.Ez a hét.....mintha ősz lenne,esik az eső,eláll,kisüt a nap,beborul,aztán mint a dézsa,úgy locsog :P Kell a csapadék,de ez egy kicsit több a kelleténél,tönkremegy a szőlő ismét :P Az a baj,hogy permetezni kellene,mert ez a párás idő,nagyon kedvez a peronoszpórának,lisztharmatnak és ha az megtámadja a szőlőt...."gyönyörű" termés lesz belőle idén is :P De,amíg ilyen szotty-motty az idő,pénzkidobás a permetezés,nem tud felszívódni mert nedves a tőke plusz le is mossa az eső :P Pedig múlt héten beszélgettük párommal,hogy ha dolgozik szombaton(ma),akkor ketten a bátyámmal kimegyünk,aztán letetejezzük meg lefattyúzzuk,aztán valamelyik este le kell csak permetezni.Hát......jah,csak éppen esik az eső,úgyhogy tervnek annyi :P Annak van szerencséje,aki az aratást meg tudta csinálni,mert ha most kint maradt a gabona,akkor....elnézelődhet,mire az kiszárad :P Na,de ez van,az időjárás nem befolyásolható,illetve a sok szennyezés következménye a szélsőséges idő,erről,meg biza,hogy az emberiség tehet! :P Csak a kisember porszem a gépezetben,amíg gyárak,cégek szennyezik a földet,vizeket,addig....hiába van szelektív hulladékgyűjtés,felsőbb körökben kellene először rendet rakni.Sajna,ez van :P

Jobbulást kívánok anyudnak!! Hát,igen egy problémát kezeltetni,több problémával hazatérni,ilyen világot élünk :P Szuri....azt szerintem én sem vállalnám be :P Inkább megyek a szomszédba orvosi segítséget kérni :) Bár,ha az embert ráveszi a szükség...valószínű,hogy megbökné magát,de amíg van más megoldás....Itt van a szomszédban az asszisztencia,úgyhogy egyenlőre ilyen veszély nem fenyeget.De,remélem,hogy a Spanyol utazást nem halasztotta el véglegesen :P Mindenesetre "gratulálok" a kedves főnökének!!!!!!!!!! Meg az ilyen jogszabálynak és az ilyen jogszabály alkotóknak is!!!! A kétkezi munkás dögöljön meg a munkahelyén,pótolható,van helyette 100 másik,de beteg ne merészeljen lenni,orvoshoz el ne menjen,mert akkor fel is út,le is út!!Sőt,mondták a híradóban,hogy ezt a védelmi határidőt is megszüntette a kormány,ami azért bizonyos fokú garanciát adott a táppénzes dolgozóknak.Szép mondhatom aztán azon sírnak,hogy fogy a nemzet,kevés gyerek születik.Ilyen háttérre??!!! Ilyen feltételekkel??!! Ááááá,nem is érdemes róla beszélni,mert csak a pumpa megy fel.

Szóval párod ismét költözni készül :P Hát...a távkapcsolat az nagy kihívás,pláne úgy,hogy nincs minden rendben a kapcsiban :P Neki kell döntenie,ha ő lépni akar,akkor....szerintem tudja,hogy vége lesz a szerelemnek :P Majd kiforrja magát,ha konkrét elhatározása van,nem csak pillanatnyi fellángolás,akkor kell megbeszélni a továbbiakat. Aztán,ki tudja....,lehet,hogy bejön a jóslat és a lovag komoly szándékkal lépeget feléd :) Csak jó süljön ki belőle.

Szegény tütüd,milyen balesetek érték! :P Remek egy szerelő lehetett,ha így bánt a járgánnyal :P De,remélhetőleg úgy állította helyre,ahogy az a nagykönyvben írva vagyon.Aztán már csak szépítgetned kell,a Te elképzelésed szerint,ne hallgass másra,ami Neked tetszik,olyan legyen a verda.Ha tuningos,akkor tuningos,ha barbi babás,akkor barbi babás,az a lényeg,hogy olyan legyen amilyennek megálmodtad,más véleménye nem számít.

Na,de lassan elköszönök,be kellene indítanom vasparipámat,nincs sok ruci,hamar elvasalok,holnap meg dolgozom....húúúú,de jó lesz :P Sok unatkozó család,nincs jobb program,mint a gyerekeket húzni-vonni boltról-boltra :P Jó,rossz az idő,de ha esik az eső,akkor otthon maradok,nem? Na,de mindegy,a szabály,az szabály,vasárnap nyitva KELL lenni és kész :P Hétfőn...hát nem tudom,elvileg tudok jönni,de nem ígérek semmit :))) Majd iparkodok.További jó pihenést és szebb esőtől mentes hétvégét!!! :)))) Bár,arra vajmi kevés az esély,de talán tisztul egy kicsit az ég.

Vigyázz magadra,puuuuuuuuuuuuusssssssssssszzzzzziii!!! :))))))) Sziiiiiiiiiióóóóóóóóóóó!!! :))))

404. alyce (válaszként erre: 403. - Cuncika73)
2011. júl. 20. 17:00

Sziaaaaaaaaaa! :)

Huhh, látom vannak azért munkálatok nálatok :P Zajlik az élet. Nálam semmi különös, nem is tudom hol kezdjem ... :P

Sajna a VV5-be nem kerültem be, bár valahol nem is bánom, megmondom őszintén, mert kicsit dilemmát okozott volna, hogy miből lett volna finanszírozva a lakáshitelem, amíg bent vagyok :/ Mert ugye a bankot nem érdekli, hogy mi van, ők bizony kérik a havi apanázst....nagyon pipa vagyok így is mostanság, hogy a frank hogy megiramodott :( 120.000 körül alakul mindig a törlesztőm, aztán 70.000-el kezdtem :( Még az a szerencse, hogy tudom finanszírozni az osztrák fizumból. Jajj, ez az uccsó hetem, képzeld, jövő héten csütörtökön kezdődik az iga. Nagyon gyorsan elszaladt ez a 4 hét! Hihetetlen....kicsit várom is már valahol, maga a környezet, az emberek hiányzik, de tudom magamról, hogy 1-2 nap, aztán már sírok :D Ráadásul az idő is ocsmány, még kiélvezni sem tudom az utolsó pillanatokat....hétvégén megyünk fel apuékhoz Pestre, tolni kellett egy hetet, mert az egyik csajó benyelt valamit, hányt, meg tüszős lett a mandulája :( Aztán mondtam Hajninak, hogy így nem megyünk, egyrészt nem akartunk mi is benyelni tőle valamit, másrészt meg beteg gyerkőccel nem lehet sehova sem menni. Mi meg azért terveztünk egy kis kirándulást, állatkert, esetleg Mátyás templom, ilyesmi :) Bár most meg, ahogy néztem, az idő nem fog nekünk kedvezni. Na majd alakul :)

Anyu meg képzeld indult Spanyolországba jövő héten a barátnőjéhez, de volt neki egy nőgyógyászati műtétje, és elszurkálták neki a kezét, trombózisa lett :( Most 10 napig szurizza itthon magát, ilyen vérhigító szuri. Jobban mondva én adom be neki, mert ő nem tudja :P Úgyhogy mindig van valami basszus. Nincs nyugodt életünk. Ráadásul képzeld, a főnöke kirúgta, mert elment táppénzre. Na most ez megint milyen, nem? De az a szerencse, hogy el tud menni munkanélkülire kint, ami azért jól fizet, amíg nem talál valami mást.

Párom most otthon van Bükkösdön, tegnap este ment el, én nem tartottam vele, mert mondta, hogy valami motor után fog futkosni, meg ilyesmi, aztán nekem nem volt kedvem ehhez. Inkább itthon maradtam, tettem-vettem, most kicsit többet is kell itthon csinálnom, mert anya nem nagyon tud a kezével emelni, meg mozgatni, ilyenek. Egyébként képzeld, a haver a napokban elköltözött Pestre, aztán drága páromat is teljesen bebolondította. Úgyhogy azt hiszem el fog menni, de én mondtam neki, hogy akkor a mi kapcsolatunknak ez a fajtája meg fog szűnni kettőnk közt. Mert én nem vagyok a párkapcsolatok híve. Én már nem szólok neki, nem akarom irányítani, mert akkor én vagyok a rossz, ha esetleg úgy tesz, ahogy én szeretném, és nem tetszik neki. Egyébként eddig mindenki azt mondta, hogy biztos nem vagyok már neki annyira fontos, ha simán itt tud hagyni...és sokszor érzem rajta, mert pl. amikor elment a haver, aznap este ott maradtam nála, és nem láttam rajta, hogy örült volna, hogy végre 3 hónap után kettesben lehetünk. Ugyanolyan volt, mint szokott.....úgyhogy nem tudom.

Az osztrák lovagommal most elég nehézkes ugye, mert én szabin vagyok, még látni sem tudjuk egymást, meg sokat dolgozik, múltkor írta. Neki is van egy vállalkozása, ami elég sok macerát okoz. Tegnap ráírtam, hogy épp gondoltam rá, azért küldöm az sms-t, és ő meg visszaírta, hogy: "én minden nap gondolok rád nyuszi" :). Ari, nem? :) Remélem én is, hogy rendes kölök! :P Nem szívesen csalódok már pasiban, bár szerintem lesz még alkalom...bízom benne, hogy benne nem kell majd csalódni, ha esetleg mégis, akkor így jártam :/ Én mondjuk egyre jobban el tudnám vele képzelni a jövőmet. Anyu nemrég felhívott egy jósnőt, és ő azt jósolta nekem, hogy a mostani kapcsolatom véget fog érni még augusztusig, és utána egyből jön az elsöprő szerelem, ami év végéig akár házassággal is végződhet. Na mondtam is neki, hogy kíváncsi leszek :D

Hétvégén bepótoltam az elmúlt egy év buli-lemaradását :) Pénteken csaptunk pároméknál egy házibulit, nagyon jól sikeredett, egész jól elkészült mindenki, mint a lecke :P Én is :P Sebaj, kell ilyen is. Szombaton meg disco-ban voltunk, csak unokahúgom és én, mert a fiúk kidőltek. Természetesen azért odabökködtek, hogy biztos pasizni akarunk, azért csíptük úgy ki magunkat.....nekem nincs lelkiismeret furdalásom, hívtam őket, egyéni szociális probléma, hogy nem jöttek.

Bezony, nagyon gyorsan szalad az idő, nemsokára megint suli. De szerintem lánykád már várja ám valahol, nagyon hosszú az a majdnem 3 hónap. Tudom magamról, augusztus utolsó heteiben már alig vártam, hogy mehessek suliba :)

A tütüm...1999.-es :) Nem mai gyerek, de nagyon jól tartja magát :P Nem tudom meséltem-e, találkoztam ám az előző tulajjal! Aztán kiderült egy s más a tütüről. Mondta, hogy azért lett újonnan telibefújva, mert a szerelő leejtette az emelőről, ráesett a kocsi a jobb felére :/ Aztán ilyen elemeket fújt csak újra rajta, ami elég tré lett, így mondta a srác, ha nem csinálja meg normálisan, feljelenti, így újrafújta az egészet. :) Amúgy meg minden ki lett akkor cserélve rajta, úgyhogy még szerencse, hogy nem invesztáltam bele vezérműszíjba, meg ilyesmibe. Olajat meg szűrőt cseréltem benne, és mondta is a csávó, hogy kár, mert új volt benne. Na mindegy. Úgyhogy majdnemhogy új kocsikám van :) Majd meglátom hogy marad pénzem, aztán lehet még most veszek majd bele hangcuccot :P Mélyládát, meg erősítőt. Tudom, nem valami csajos ez a tuning-mánia, de engem most nagyon megbolondított ez a téma. Főleg így, hogy tudom az enyém, és szép lesz :)

Na azt hiszem most zárom soraimat, légy jó, és jelentkezz ám mielőbb!!!

PUSZIIIIIIIIIIIIIIII, sziaaaaaaaaaaaaaaaaa :)))))))))))))))))

403. cuncika73 (válaszként erre: 402. - Alyce)
2011. júl. 17. 16:03

Szióóóóó!! :))) Itt elveszett bárányka jelentkezik! :))) Szerdán mégsem értem ide,mert mire végeztem volt délután 2 óra,aztán tipli haza,onnan páromékhoz fel,mert a kerítés egy részét felújította.Új beton,arra térkő pilléreket falaztak,a pillérek közötti részt is térkővel rakták meg,volt meló bőven.Anyósnak segítettem tálalni,mosogatni,üdítőt rendezni,öreg este volt,mire befejeztük a napot.Egy teljes hetük ráment,pepecselős munka,kifugázgatni azokat a térköveket.A kutat is szétbombázták,öntöttek betonból egy lapot,az lesz majd rárakva és így vízszintbe kerül a kútfedlap az udvarral.Valamelyik nap jön az egyik ismi daruval ráemelni a fedlapot a kútra.Úgyhogy nem unalmas az élet :P Ma is dolgozik párom,most a kollégájánál bontják és rakják újra a kéményt.Sajna,pangi van az építőiparban,nincs megrendelésük,majd csak őszre :( De,addig a háztáji melókat megoldják,jobb híján :P Csak az a szívás,hogy az adót meg a munkabért fizetniük kell,akár van bevétel,akár nincs :( De,majd ha beindul a gépezet,akkor tuti,hogy mindenkinek azonnal kell majd mindent megcsinálni :P De,ez,mindig így szokott lenni.Nálunk is be kell segíteni egymás műszakjába ha a beugró nem tud jönni :P De, a pénz nagy úr,nem lehet vacakolni,akkor van gáz,ha olyan program van,amit el kell intézni.Nekem remélhetőleg lesz ilyen dolgom a közeljövőben :) Már mindenki sietteti a gólyát,de nem olyan egyszerű.

Azt hallottam,hogy a nyelvpiercing kicsit kellemetlenebb tud lenni,mint más testékszer,de nagyon szuperül helyt álltál :)))Gondolom az is befolyásolja,kinek milyen alacsony/magas a fájdalom küszöbe.Szokatlan,hogy van valami a szájban,ami nem oda "való" ,de meg lehet szokni (talán) .

Húúúú,ez a hányás hasmars dolog.....szerintem a levegőben terjed ez a vírus :P Nincs iskola,óvoda mégis elkapja a gyerek,szülő,testvér :P Múltkor nekem a gyomrom fájt,de olyan szintem,hogy hívtam főnit délelőtt,hogy délutánra nem tudok menni dolgozni.Az volt a szerencse,hogy a beugró nyitott reggel,nem volt dolga aznapra,így be tudta vállalni a műszakomat :P Valószínű,hogy már maga az élelmiszer szennyezett valamilyen fokon,meg aztán az emberi szervezet nem műkajákra van programozva :S Nincs olyan élelem,ami ne tartalmazna adalékanyagot!!! A rengeteg E betűs cucc,aminek majd' mindegyike rákkeltő!! Sőt van olyan,amit más országokban betiltottak,de nálunk nyomatják az élelmiszeriparban :P Nesze neked,nem kell ide háború,majd kinyírnak minket a műkaják :( A bió dolgokat meg nem lehet megfizetni,meg ugye az sem 100 % bió,mivel szennyezett a levegő,szennyezett a csapadék stb.....Tényleg az a tuti,ha lehetőségekhez mérten,de háztájon nevelt zöldséget,húst fogyasztunk. Bár,ha már génmanipulált gabonát eszik az a jószág......hát nem tudom,annak a húsa mennyire tuti biztos.Jaj,erről jut eszembe! :) Tegnap dolgoztam,párom is ment kollégához romboló hajlamait kiélni :)) Este hívtam,merre-hol tart.Mindjárt odaér,bla-bla,meséli,hogy mozgalmas volt a napja.Mert??? Hát,mert hívta az ismi olyan fél 2 fele,hogy menne aratni a gabonát :P Hazarongyolni,összeszedni a segítőket,utána vissza kéményezni,de hát ez Murphy törvénye :))) Keddre mondja az esőt,azért is gondolta az ismi,hogy gyors aratás,bálázás,aztán helyén van minden.

Ajajaj,tényleg ezer szerencse,hogy elmentél dokihoz,3 hónap múlva kontroll,amit nem szabad elszalasztanod,mindenképp menj el,még ha a melóhelyen a fejük tetejére állnak akkor is! Aztán miket olvasok??!! :))) VV 5 ??!! :))))) Húúúúú,bátor csajszi vagy!! :))) Miben egyeztetek meg?? Ha besorsolnak akkor X héten,hónapon belül jelentkeznek? Húúú,nagyon izgisen hangzik,szerintem jól tetted,nézd ha Te úgy érzed,hogy be tudsz vállalni egy ilyen "kalandot" ,akkor miért ne?? :)))) Én drukkolok!! :)))))

Alakul álmaid autója,mint olvasom,majd szépen apránként minden olyan lesz,ahogy elgondoltad :))) Gondolom,milyen tuti verda lett/lesz belőle :)) Páromnak volt egy mercije,33 éves öreg járgány volt,nagyon jó kis verda volt,csak sajna lejárt a műszakija és cirka 150 e ft-ot saccoltak az elő műszakiján javítani,cserélni valókat :P Aztán ilyenkor sajna a józan észnek kell döntenie,nem érzelmi síkon megközelíteni az autó sorsát,így aztán ment a levesbe,akkor vették a céges autót,Mazda terepjáró.Személynek is jó,meg van nagy "puttonya" amibe sok minden szerszám,kellék elfér.De,ez van,az idő vasfoga nem kegyelmez semminek sem :P A Te kicsi kocsid mennyi idős??? Tudom,hogy "beszélgettünk" róla,de elfelejtettem :P Korral jár :))))

Ejjjjjj,Te kis huncut!!! :)))) Irulok-pirulok itt a gép előtt :))))) Ez a lovag.....rendesen le vett a lábadról :))) Vagy Te szédítetted meg Őt ?? :))) Én örülök neki,csak tényleg komoly legyen a lovag,akkor semmi gáz nincs a részemről :))) Ismerem már úgy nagyjából a problémákat pároddal,a bizonytalanságot,őrlődést,hangulat változásait stb....nézd husi,ha itt ez a "lépcső",ami kell,hogy tovább lépj......akkor,de csakis akkor,ha lesz folytatása ennek a lovagosdinak.A lényeg,hogy boldog légy és olyan valaki oldalán,aki azért szeret aki vagy és úgy szeret ahogy kell.Várom a híreket :))) De,légy óvatos,jó?? :))) Remélem,hogy tényleg olyan,amilyennek mutatja magát és nem kell ismét csalódnod a pasikban :P

Úgy repül az idő basszus!!! :P Mindjárt júli vége,aztán aug,durván egy hónap múlva megy a csajszim ismerkedni a leendő gyaksza helyével :) Jajjjjj,már megint iskola......alig volt évzáró,aztán már mindjárt kezdik az új tanévet :P Várja is meg nem is,mint mi is annak idején,nem? :)) Új év,új izgalmak,aztán a rideg valóság,hogy menni kell,tanulni kell,most dolgozni is kell :P Ja,az volt a legújabb ötlete a lányzónak,hogy el akar menni nyáron dolgozni :P Hát....úgy voltam vele,hogy nem lenne baj,legalább megtanulná,mi az,hogy dolgozni,kevés pénzért és takarékoskodni,viszont....az a sajna sorsa Neki is,hogy dolgozhat még életében eleget,legalább ebben a 2 és fél hónapban legyen egy kicsit kötöttségektől mentes.Jövő nyáron úgy sem ússza meg munka nélkül,szerintem lesz kötelező nyári gyakorlat is.Így aztán mondtam Neki,hogy nyáron pihenjen,tanuljon ameddig anyagilag is bírom,utána dolgozhat nyugdíjas koráig :P Vannak tervei,csak valósítsa meg őket,más dolga nincs.Így is ennek a szakmának az a hátulütője,hogy vállalkozásban tudja csak csinálni,tehát....mókuskerék,ha nincs vendég,akkor is a járulékokat fizetnie kell majd :P Nem jellemző ebben a körben az,hogy valaki munkavállalóként dolgozzon,kényszervállalkozó kell legyen :P De,ez még a jövő zenéje,majd meglátjuk.

Na,de drága lassan elteszem írószerszámomat,holnap dolgozom,elvileg kedden itthon leszek(hacsak nagy fehér főni mást nem tervez a szabadnapommal) :P Ja,meg aztán az sem mindegy,hogy idejutok-e a gép elé :P Laptop "kirándul" így csak az asztali gép van itthon :P Majd fűzöm a csajt,hogy szabadítsa fel egy kicsit a gépet,bár inkább este szokott hazárdírozni a masinán :P

Vigyázz magadra,legyen szép napod!! :))) Jó pihenést!! Puuuuuuuussssssssszzzzii!! :))) Szióóóóóóóóóókaaaaaaaaa! :))))

402. alyce (válaszként erre: 401. - Cuncika73)
2011. júl. 11. 15:12

Sziaaaaaaaaaaaaaaaa!!! :)))))))))

Hát te kis csacsi, nem is volt hiszen mostanában köd! :D :D :D De tudod, hogy nincs harag, tisztában vagyok én is vele, hogy rengeteget dolgozol otthon is, munkahelyen is. Hát én hol is kezdjem a sztorim....:)

Júni 30.-tól elmehettem szabira, úgyhogy sajna a fele már le is ment :S Olyan gyorsan szalad az idő, hogy hihetetlen, bezzeg amikor dolgozni kell...csak vánszorog :) Mindjárt az első héten el is mentünk haza Bükire, párom táppénzre ment, valami nem stimmelt a pocijával, végighányt egy napot, meg hányinger, étvágytalanság, ilyenek. Mondjuk előtte napokban ettünk sütit egy újonnan nyíló üzletben itthon, és aznap éjjel én is rosszul voltam, úgyhogy szerintünk az volt a mumus :/ Na de már jól vagyunk :) Pécsen be is rakattam a piercingem!!! :))))) És képzeld, semmi gondom nem volt vele, a szúrás icipicit fájt, annyira jól elérzéstelenítette, és utána is csak pár napig, de nem is nevezhetném fájdalomnak, mindinkább olyasmit éreztem, mintha izomláza lenne a nyelvemnek :P Enni is tudtam, szúrás után 2 órával már ettem a gyümilevit meg a káposztástésztát, másnap meg már a rántott husit krumplival :) Azt aláírom, hogy eleinte lassabban ment az evés, hozzá kellett szoknom, sokszor ráharaptam, de napról napra jobb lesz. Most már egyáltalán nem fáj, be sem volt egyébként dagadva. Nagyon mákos vagyok :P Vettem is már egy rövidebb szárút mindjárt ott Pécsen, hatalmas választéka volt a csávónak. Mert ugye kezdő ékszernek 20 mm hosszút tesznek, ha bedagad a nyelv, legyen ugye helye. Aztán utána már lehet 16 mm-eset berakni. Úgyhogy most már boldog pc-tulajdonos vagyok :)))) Néha én is meglepődök magamon, hogy rászántam magam, de amikor már ott ültem a székben, nem volt visszaút :D:D:D

Múlt hét kedden Budapesten voltam, mert képzeld jelentkeztem a Való Világ 5-be, és behívtak :D Sokan mondják, hogy tiszta elvetemült vagyok... :P De hát egyszer élünk kérem, és ki tudja meddig tart :( A bőrrákom óta sajna másképp gondolkodok. Jaaaa, mert azóta voltam ugye varratszedésen, és képzeld, ez az anyajegy a hasamon már rosszindulatú volt, csak még időben le lett operálva :( Úgyhogy októberben szigorúan kontroll, hogy nincs-e valami bibi....Na aztán visszatérve, voltam Pesten, meglátogattuk apuékat, nagyon édesek a csüntök :) Ezen a hétvégén megyünk vissza egyet "nyaralni" :) Amúgy a VV-válogatáson nem volt semmi xtra, kérdőívet kellett kitölteni, meg elbeszélgetni két emberkével, hogy miért jelentkeztem, meg mi lenne az, amivel újat vinnék be a villába, meg stb. stb....ilyen szokásos :)

Vettem ám az autóra gyönyörű felniket!!! :)))) Csodaszép, nagyon megnéznek mindenhol, bármerre járok :) Most még majd az ültetés jön, de a pénzecském sajna véges, úgyhogy az majd jövő hóban lesz.

Lovaggal taliztunk ám! :))) Egy pénteki napon bent volt nálam, szokásosan megitta a kávéját, üdítőjét, és hazament. Egyszercsak jön az sms, hogy még meddig kell dolgoznom. Aztán írtam, hogy 10 perc, és bezárok. Elhívott, hogy találkozzunk. Az autóban tudtunk az ő cégénél "ellenni", mert a faluban elég necces lenne, ha látna valaki minket. Hát aztán......nagyon ellenállhatatlan volt :) :( Úgyhogy erről nem is tudok mit írni, hihetetlen élmény volt ez, eddig még nem volt ilyenben részem, és amikor megölelt, szorított magához, hogy alig kaptam levegőt. Anyunak is elmeséltem, és kicsit féltem, hogy ez az este után nem fog többet jelentkezni, és képzeld, a mai napig tartjuk a kapcsolatot. Itt volt Siófokon a focistákkal egy hétvégét, végig hívogatott, sms-eket küldött, hogy hiányzom neki, meg hogy szeret....hajnalban felhívott egyszer, amikor hazaért, és majdnem egy órán keresztül beszélgettünk. Megy júni végén Horvátba, és hívott engem is...már anno a Balcsira is, csak ugye az nekem sehogy sem jött volna össze. Úgyhogy most nem tudom mi legyen/lesz. Párom elég változékony, mint az időjárás, múltkor még az volt, hogy felköltözik pestre, és ott fog élni, dolgozni, most meg már Bécs....úgyhogy rá nem nagyon lehet mostanában számítani :( Most úgy vagyok vele, hogy hagyom, hogy sodorjon a szél, aztán valahol majdcsak kikötök :) Most elvagyok, mint hal a vízben.

Örülök, hogy nálatok is próbál alakulni a babaprojekt, tényleg rád férne már egy bébi :))) Bár akkor még annyi időd sem lesz, mint most :P De az legyen a legkevesebb, igaz? :)

Hát lányodéknál tényleg elég érdekes a suli, de én ma már nem lepődök meg semmin. Nem vagyok egy öreg, de ha bemennék most akármilyen suliba, és elkezdenék mesélni, hogy mi hogyan van, lehet lesnék mint Jenő a moziban :D

Na lassan én is elpályázok, mert a hétvégén voltunk a Balcsin, aztán van szennyes dögivel...törölközők, fürdőruci, rucik...na meg a múlt héten elkezdtem vasalni, én hülye mondtam anyunak, hogy bevállalom, aztán nem bírtam befejezni, még van egy adag :D:D Légy jó, ne dolgozz sokat, élvezd a napsütést!!!! :)))

Pusziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

401. cuncika73 (válaszként erre: 400. - Alyce)
2011. júl. 11. 10:48

Sziaaaaaaa drága!!! :)))) Bocsi,megint eltűntem,mint szürke csacsi a ködben :P Kész káosz,ami nálunk megy :P Most,hogy nyár van,van olyan,hogy a szabadnapomon is be kell mennem pár órára besegíteni a kolléganőm műszakjába,azzal aztán fuccs is az egész napomnak :P Délelőtt semminek nem tudok neki kezdeni,mert készülnöm kell,akkor bedolgozok 4-5 órát,mire hazaérek 6-7 óra....annyi is a napnak.Van egy besegítőnk,de neki van állandó állása,csak akkor mozgósítható,ha a "rendes" melóhelyén szabadnapos :S Sok segítséget nem nagyon jelent :P Kb két hete is,jól megjártam,mert szerdán szabadnapos voltam,de közben a kolléganőm lebeszélte az időpontot a dokijával pont szerdára,amikor nekem is kellett volna a nap,hát,ugye,persze,hogy szívtam meg,mert le kellett mondanom a programomat,besegítő a főállásában volt beosztva,kolléganő meg persze,hogy szerdára kapott időpontot,úgyhogy az én dolgaim mentek a szőnyeg alá :P De,most szerdára megint csináltam magamnak programot,mondtam is a kolléganőmnek,hogy nem érdekel,mi dolga akad,ha akad,a szerda az enyém,még ha mikulások potyognak az égből se helyettesítem.Azt mondta,elvileg nem lesz dolga,mondtam,gyakorlatilag meg nem érdekel,hogy lesz-e,én nem megyek szerdán az tuti.Ilyen esetben,ha lenne olyan beugró,aki akkor jön,amikor kell,nem lenne gond :P Na,de mindegy,megoldjuk.

Csajszim készül,augusztusban lemegy egy pár napot,ismerkedni az üzlettel,beilleszkedni,majd hív az oktató,hogy mikor mehet.Most volt végzős tanulója,max. 3 tanulót fogad,egyenlőre csajó van egyedüli tanonc,majd kiderül szeptemberben,lesz-e tanulótársa.Nagyon jó fodrász,20 éve oktat,ahogy kikerült a suliból,azóta tanulót "tart" .Ismerik a kamaránál is,suliba is,ahova jár a lányom,eddig egy tanulója sem hasalt el.Mondta is,hogy az oktatást szigorúan veszi,nincs kecmec,házi dolgozat,feleltetés,nincs kifogás.Igaza is van,hisz amit Ő tanít,mutat,abból kell vizsgáznia a diáknak.Aztán menet közben még képezheti magát a csajszim,vannak tervei,kozmetika is érdekli,körömépítés,masszírozás,úgyhogy ötletek tárháza,csak valósítsa meg,én azt mondtam Neki.Amíg a hátteret tudom,tudjuk biztosítani,tanuljon,képezze magát,az soha nem baj,ha több lábon áll.Aztán,ha úgy adódik,munka mellett is csinálhat sulit,majd kiderül.Elvileg 2 év szakmai képzés,aztán kapja meg a bizonyítványt a szakmáról.De,állandóan változik az oktatási rendszer,most tavasszal amikor szülői és igazgatósági értekezlet volt,arra ugye én mentem,mert szülői munkaközösségi tag vagyok,na akkor mondta az igazgató,hogy nagyon ingatag ez az oktatási dolog,mert amikor kezdtük a sulit,akkor úgy volt,hogy 9 -10 osztály és 3 év szakmai képzés.Most ugye tavasszal,azt mondta az igazgató,hogy annyiban változott a tanmenet,hogy 2 év a szakmai képzés,de egyenlőre az új diákok a 9-10 osztállyal kezdenek szeptemberben.De,ennek is mi értelme van???? Újat nem nagyon tanulnak,na annyi,hogy minden héten van/volt egy nap gyaksza napjuk,tavaly szoktam is nevetni a csajt,amikor jött haza gyakszáról és mesélte,hogy kapcsolási rajzokat meg asztalos munkákat tanultak :)))) A mostani tanévben már a szakma fortélyait itták magukba,de a tavalyi az röhejes volt,mondtam is Neki,hogy villanyszerelő leszel vagy asztalos?? :))) Mondjuk,azt mondta az első évben az ofő,hogy nem kell kétségbe esni,ha a diák azzal megy haza a suliból,hogy varrodában voltak gyakorlaton,nem rossz osztályba jár a gyerek,csak megvarrni egy törölköző szegélyt azért tudjon az a diák.Na,de ősszel,már nagy üzemben tanulja a szakma fortélyait,aztán lesz olyan(ha nem változik az oktatási rendszer),hogy 2-3 napot mennek csak suliba,a többi nap mind gyaksza lesz. Ebbe a műkörmös dologba szerintem vágjál bele,ha lesz egy kis megtakarításod,tanuld ki,egy kis plusz pénznek senki nem ellensége,nem igaz?? :))) Kialakítod a vendégköröd,be tudod ütemezni,mely napokon körmözöl,mikor vagy beosztva a kávézóba,aztán ennyi.Milyen könnyű,mi?? :)) Leírni,beszélni róla,de megvalósítani....szerintem próbáld meg.

Nyelvpiercing...hát igen,nagyon divat,az első pár nap,ami macerás állítólag,aztán amikor "tüskét" lehet cserélni,utána nem vészes.

Főnidnek meg ne engedj,amit ledolgoztál azt fizesse ki,ne csúszkáltasson,tök hülyeség,mert amit kiad csúszóba,azt valakinek le kell dolgoznia,most nem mindegy neki,hogy Neked adja oda a pénzt,(ami egyébként is TÉGED illet) vagy a helyettest fizetni?? Ez akkora egy baromság,mókuskerék,semmi más.

Mi újság van a lovaggal??? Meg volt a találka?? Remélem nem kellett csalódnod,ritkán,de terem még a bokrok alatt rendes fickó is :))) Sikerült lerendezned a szabidat?? Igaz,hogy 75 % amivel a munkáltató rendelkezik,de ha a munkavállaló kéri,akkor köteles kiadni az 50 % is egybe.Na,meg aztán nehogy már más döntse el,mikor mehet szabira az ember!! Nem rabszolgasors ez(dehogy nem),a szabi az alanyi jogon jár.Csak az a baj,hogy ebben a rendszerben a kis embernek sz@rnak a jogára :P

Húúúúúú,de szupi,baby lesz a családban!!! :)))))) Hát,igen az ilyen történetekre mondják nem is ok nélkül,hogy csoda!! :))) Amikor már minden remény odavész,beletörődnek,hogy nincs tovább és lám a kis emberke jelentkezik!! :)))) Nálunk sincs semmi eredmény,de elkezdtük a folyamatot,mesterséges úton sikerülhet.Remek,eddig nem volt gond,most van,de a végeredmény a lényeg,van aki sokkal rosszabb helyzetből indul.Ezt adta a gép.Na,de lassan eltolom a kerékpárom,az egyik adag ruci leszáradt,beindítom a vasalót,aztán simi-simi :P Múltkor is úgy vasaltam,hogy mosott a gép,száradt a ruha,hordtam be aztán adj neki a vasalóval.Holnap meg gálya ezerrel,de jóóóóó lesz :P Egész nap...ja,most az a legújabb módi,hogy pakolni,hajtogatni egész nap,nem üldögélni,hanem dolgozni :P Csak éppen napi 11 órában,mit hajtogatsz,pakolsz,amikor rend és tisztaság van ??!!! Minden nap le van törölgetve a sztender,polc,mert bejön a por,katonás rendben vannak a hajtogatott pólók,nadrágok,akkor....?? Na,de mindegy,csak így elég kényszeredett az egész dolog :P Mindig van valami hepp,most ez a legújabb :P Ez van,"leonszió" effektus felütötte a fejét nálunk :P

Na,azt hiszem én is átmegyek "leonszióba" és rápirítok a vasparipára! :))) Nem tudom mikor jövök,mert a szerdám egy kicsit macerás lesz,de ha van időm délután akkor megpróbálok idelépni.De,nem ígérek semmit,mert abból semmi nem lesz :)

Vigyázz magadra,legyen szép napod.Pusssssssssssszzzzzzzziiiiiiiiiiii!!!!! :))))) Sziiiiiiiiiiiióóóóóóóóóóóóóóó!! :))))

400. alyce (válaszként erre: 399. - Cuncika73)
2011. jún. 10. 13:46

Szióóóóó!!!! Ott van az a piros pont, beza! :P És üsse kavics, kiváltottál vele pár feketét:P

Látom nálatok is zajlik az élet, örülök, hogy lánykádnak sikerül elindulnia úgymond. Ez sokat jelent, hogy van hova menni gyakszira, ami még tetszik is. És, akkor mennyi idő múlva is lesz belőle fodrász? :) Az én fodrászom mesterfodrász, világversenyeken dobogós helyezéseket ér el mindig, nagyon ügyes. Neki is rengeteg tanulója van mindig, a neve miatt ugye....ahol lányod lesz, csak ő lesz egyedül? Kicsit irigyellek ám, te lehetsz a próbababája :P A szénád mindig jól fog állni :P :D :) Na viccet félretéve. Én meg azon morfondírozom már egy jó ideje, hogy elkezdenék egy műkörmös tanfolyamot, aztán kint a faluban, ahol melózok, fusizgatnék. 20 eurot el lehet kérni egy körömért kint, ami nekik annyira jó ár, hogy szerintem szaladnának utánam :) Csak nincs rá lóvém sajna, ami pénzt meg kapok most nyáron 13. havit, azt egy az egyben az autóra költöm ugye. Na majd meglátjuk. Tegnap nem dolgoztam, ma kezdem a hetem, főninek írtam egy sms-t, hogy jó lesz, ha ma odaadja a fizumat, meg a túlórapénzem is. 54,5 túlórám van, ami majdnem 400 euro!! Mindig azzal jön, hogy lecsúsztatom, de így is megyek 4 hét szabira, meg ez a mennyiség megfelel 2 hét csúsztatásnak. Abban a két hétben, míg lecsúszom, dolgoznia kell valakinek helyettem, akkor meg inkább már engem fizessen ki....megdolgoztam érte. A szabit is ma letisztázom vele, hát remélem meg lehet vele egyezni a július 1-ben....mert ez a jövő héttől elmegyek szabira téma nagyon nem gyere be. :( Meg különben is, 2 héttel én rendelkezek, én mondhatom meg, hogy mikor kérem. Nehogy már mindig az legyen, amit ő akar....

A nyelvpiercing az lesz, annyira elhatároztam magam, hogy csak na! :P Tudom, nem lesz leányálom, állítólag az átszúrás nem is fáj, csak utána akár egy hétig is be lesz dagadva, fájni fog, ilyesmi. De túlélem!!! :))) Annyira tetszik, és úgy érzem, ezt most muszáj megcsinálnom :)

Nálunk is elég furi az időjárás, épp ma vettem magamnak egy cipőt, tornadorgó jellegű, magasszárú, de le is lehet hajtani. Munkába kell, mert a másik szétjött, szandiban meg estére már azért fáznak a tappancsaim :) Alig találtam magamnak normális cipőt...katasztrófa. Ami tetszett, nem volt a méretemben, ami nem, az persze igen. Murphy.... :)

Lovag...hát nem tudom hova tegyem, tényleg. A héten írta, hogy találkozni kellene már, így kettesben. Elvileg jövő héten. Hát meglátjuk, szerintem megadom az esélyt ennek a talinak, mert úgy érzem ott fog igazán kiderülni, hogy mik is a szándékai. Mert szerintem ha csak megdönteni akar, akkor ezzel be is fog próbálkozni. Ha meg tényleg komolyan udvarol, akkor szerintem nem. Bár én is úgy vagyok vele, férfiállatban megbízni....olyan, mint egy kecskére rábízni a káposztát :D De annyira aranyos, jóképű, és tegnap is, meg múlt héten is volt olyan nap, amikor elvileg munkában kellett volna lennem, de nem voltam, nem látta a kocsimat, és már írta is az sms-t, hogy hiányzik neki az ő kincse....tudom, pasik tudnak szépeket írni, hogy levegyék a nőt a lábukról, de már hónapok óta?! Hát nem tudom, na mindegy, majd a jövő héten talán eldől, vagy legalábbis világosodik a dolog. Akkor legalább tudunk végre csak ketten lenni, beszélgetni, a munkahelyen úgysem lehet, mert ott vannak még rajtunk kívül többen is.

Hát nyaralás....lenne ötlet bőven, csak éppen pénz nincs hozzá :D Na viccet félretéve, én úgy tervezem, hogy egy hétvégét Pestre megyünk apuékhoz meglátogatni őket, meg a csüntöket :) Meg akkor kellemeset összekötöm a hasznossal, és veszek felnit az autóra, mert ott találtam párat :P Jozsó ki is találta, hogy elvihetnénk őket a Tropikáriumba, vagy állatkertbe vagy vidámparkba. Ez még alakul. Na aztán egy hétvége Bükkösd, anyósék, mert már nagyon hiányolnak :) Aztán egy hétvége Balcsi. Igazából ennyi, ugye hétköznapokon meg elleszek itthon, barátnőzök, ilyesmi, mert ugye párom dolgozik. Most már csak főnin múlik, hogy ez megvalósulhat-e :P

Na Drága, azt hiszem én is elhúzom a szennyest, lassan készülődnöm kell, megyek dolgozóba. Már alig várom....4 kemény nap elé nézek, vasárnap már délelőttre megyek elvileg, mert apák napi büfé lesz, hétfőn meg pünkösd, valami bucsu lesz, úgyhogy el fogok fáradni azt hiszem. A keddem meg már úgy indul, hogy fél 12-re megyek varratszedésre :S, aztán körmözni sógornőhöz. Na de az már kellemes kis nap lesz :) Nem is mondtam, sógornőm meg kisbabát vár ám :)))) Úgyhogy másik bátyuséknál is picúr lesz, már 4,5 hónapos, és kisfiú lesz :))) Pedig már letettek a gyerekről ők is, évekkel ezelőtt kijelentették, hogy meddő, mindenféle műtéten átesett, és semmi. Most meg, mintha az égiek küldték volna, egyszercsak nem jött meg a baja, és azért, mert pocaklakó lett :))) Annyira szerencsés, semmi terhességi tünete nincs, se egy hányinger, semmi. :) Úgyhogy megvan az öröm a családban újra.

Na tényleg elköszönök, légy jó, jó hétvégét, és jelentkezz ám!!! PUSZIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!

399. cuncika73 (válaszként erre: 398. - Alyce)
2011. jún. 9. 09:38

Szióóóóóóóóó drága!! :))) Köszönöm a piros pontot,ezzel,most 5 feketét ki is váltottam :))) Minden oké továbbra is,meló van,tegnap a saját műszakomat csináltam,kedden meg hívott főni fél 10-kor,hogy be tudok-e menni egy kicsit dolgozni kolléganő mellé,mondtam dolog letudva,összekapom magam és start :) Mentem 11-re 5-kor koccoltam le,ma elvileg nem kell mennem,majd holnap a saját műszakomban.Kicsit macerás így programot,ügyintézni valót szervezni,de a pénz az mindig jól jön.Még a csajszimnak kell lerendezni a szerződését a kamaránál és akkor elvileg minden papír meglesz a beiratkozáshoz.Ha sikerül,akkor szerdán le is rendezem.Más újság nincs velünk,párom is dolgozik,mint az atom,bár ez az esős idő rizikós,mert színeznek egy házat és friss felületre nem jó dolog a csapadék :P De,eddig szerencsére megúszták,ma ablakkereteket színeznek és akkor kész is a házikó.Tegnap reggel olyan csúnya idő jött,esett is az eső, este kérdeztem páromat,azt mondta ahol Ők dolgoztak,ott egy szikra csapadék sem volt.Ennyit jelent 10-15 km.

Örülök,hogy bibiddel minden rendben van,valószínű,hogy a seb váladékától színeződött el a varrat.Egyébként tapasza válogatja,amit mi vettünk anno páromnak,az négyzet alakú volt,mind a 4 oldal ragasztott,úgymond "zárt" tapasz,hogy ne érje víz a sebet,de hamar lepergett a popójáról :) Azért kellett,hogy ha lemegyünk a fürdőre ne fertőződjön el,illetve "nyílt" sebbel ne menjen vízbe :P De,nem volt semmi gond,inkább ilyen felületi karcolás volt. A varratszedés nem lesz olyan nagy dolog,esetleg szúnyogcsípés szerűt érezhetsz majd,amikor elcsípik a cérnát.

Húúúú nyelvpiercing.....hát,nem tudom....nem egy leányálom,mint hallottam,a belövés sem,utána a gyógyulás sem :P Elhiszem,hogy anyud dobott egy hátast az ötlettől!! :))) Egy időben a csajóm be volt indulva a nyelvpiercingre,de aztán letett róla,van az orrában egy pici piercing,ennyi elég is.A köldökpiercingre is áhítozott egy darabig,de aztán beszélt barátnőmmel,aki kozmetikus és úgy néz ki,le tudta beszélni a testékszerről az ifjúságot :) Jaj,de mindig kitalál valami őrült dolgot :P Tetkó....na egy kis mintát megengedtem neki a köldöke mellé,de aztán mondtam,hogy semmi több! Azóta csend van,de várom,mikor rukkol elő egy újabb őrületes ötlettel :P Már nem bánnám,ha elkezdődne a szakmai suli,sok gyakorlat,kevés iskolapad :P Az osztályközösség....hát nem a legjobb,valaki mindig vezér akar lenni,aztán ha valaki nem úgy táncol,ahogy az fütyülne,akkor már fújnak egymásra :P Na,de ősszel elkezdődik a gyakorlat,nagyon szimpi az oktatója,nyáron szeretné,ha pár napra lemenne a csajszi ismerkedni az üzlettel,megnézni mi,hogyan működik,stb. ,hogy kicsit képben legyen,mire elkezdődik a gyakorlati oktatás. Én,tuti ötletnek tartom,nem dolgoznia kell,semmi anyagi vonzata nem lesz,csak 2-3 órát eltölt az üzletben,ismerkedik a környezettel,vendégekkel találkozhat stb... Remélem tetszeni fog Neki,már nagyon várja :))

Ezek szerint tuti biznisz lesz a vizes gyár párodnál ?? Jó lenne,ha meg tudna állapodni,ebben a sz@r gazdasági helyzetben örül az ember,ha lyuk van a popóján :S De,"Vicus" munkahelyeket teremt,jaaaa,vesszük észre! Most azt fogják bevezetni,hogy szórakozóhelyen,sörözőkben nem gyújthatsz rá,mert büntetni fogják.Röhej,ezzel,mit fognak elérni??!!! X vállalkozó megint csődbe fog menni,Y ember megint el fogja veszíteni az állását,mert nem lesz vendég,nem lesz forgalom,de a kormánynak ez a legfontosabb kérdés,amit szavazni kell,hát persze!!!! Az,hogy személyiségi jogokat sértenek,az a kutyát nem érdekli,a lényeg,hogy a dohányos ki van üldözve még a sörözőkből is!!!Na,de hagyjuk.

Te,kis huncut,egy hó szabira mész??? Hűűűűhaaaa,az nem semmi,de ledogoztad bőven,ennyi simán megjár Neked is.Igazad van,ha főni ragaszkodik ahhoz,hogy egyszerre megkapd,kivedd a szabidat,akkor egész hónapot kezdjetek,neki is könnyebb a könyvelés miatt,Neked meg,hogy programot tudj szervezni ebben a két hétben Júliusra.Az,hogy otthon ülj...jó,pihenni is kell,de ha már szabi van,akkor legyen hasznos,tartalmas az a szabadság,nem otthon kuksolni a 4 fal között,nem igaz?? :) Jaj,mi nem tudom,hogy oldjuk meg a nagy szabadságolást! :P Most van egy besegítő munkaerő,de állandó állása van,úgyhogy....nekünk kell megoldani a problémákat,mert ha a segítő nem tud jönni,akkor....old meg magad mozgalom van/lesz,mint eddig is.Augusztusban mennénk egy hosszú hétvégére megint,idén is lesz lovasnapok Tamásiban,arra szeretnénk leugrani.Csak egy bibi van,ha nem változik a műszak,akkor az a hét pont az én "hosszú" hetem :P Hétfő-szerda-péntek-vasárnap :P Na,most mi mennénk csütörtökön és hétfőn jönnénk haza,ami azt jelenti,hogy cserélnem kell(ene) kolléganőmmel :P A bedolgozó csaj is pont úgy megy nyaralni,ahogy mi mennénk,úgyhogy...fincsi lesz :S Úgy tudom megoldani,ha hétfő-kedd-szerda bedolgoznék én,csütörtök-péntek kolléganő,szombat szünnap,vasárnap-hétfő kolléganő,keddtől meg visszaállna a saját műszak.Nagy fehér főninek kell beadagolni,ja meg szólnom kell kolléganőmnek is,hogy aug. 20 környékére ne tervezzen programot,mert nekem már most fixálva van a szállás,utazás,minden :P Na,majd megoldjuk,mondta az egyszeri ember is :))) Neked van terved,hova mennél pihenni,kirándulni??? Olyan tuti helyek vannak szerte az országban,csak lóvé legyen az embernél :P Sajna luxus a nyaralás,sok ismimnek is abból áll a szabi,hogy otthon csücsül,fekszik,bámulja a Tv-t,aztán szabin volt :P

Azt hiszem beszéltük a lovagot,na nem az idősebbet,akit tepert ezerrel,hanem az ifjú titánt,aki megkörnyékezett :))) Hát,nem tudom drága,mit is gondoljak :P Vegyes érzéseim vannak a dologgal kapcsolatban.Egyrészt,ha van kapcsolata,akkor félő,hogy csak kalandnak kellesz neki,másrészt,lehet,hogy még azért van kapcsolatban,mert ha Veled nem sikerül összejönnie,akkor ott marad a mostani csaja,ló nincs szamár is jó alapon.Az,hogy óvatos,nem teper ezerrel,sok mindent jelenthet :P Vagy be akar etetni és óvatos,nehogy a párja fenékbe rúgja,mert hódítani akar,vagy nem akar elijeszteni a nyomulásával,illetve tiszteletben tartja azt,hogy kapcsolatban élsz Te is :P Nem tudom....nehéz ez,igazából nem tudni,mik a szándékai :P Ha elfogadod a közeledését és palira vesz,akkor buktál két kapcsolatot is,ha marad a udvarlás ennyiben,akkor lehet,hogy egy tuti kapcsolatot szalasztatok el :P Lehet,azt kellene csinálnod,hogy fehéren-feketén neki szegezni a kérdést,mire megy ki a játék,mit szeretne,mik a tervei Veled illetve a barátnőjével. Az is lehet,hogy elbagatelizálja a választ,vagy azt mondja,amit hallani akarsz,nem tudom,de talán egy körrel előrébb juttok :P Remélem,hogy nem a becserkészni való alanyt látja benned :P Az a baj,hogy nem tudom megítélni a helyzetet,kettősség van az egészben és bármely eset bekövetkezhet.Csak remélni tudom,hogy nem játszadozni akar,hanem komoly szándék vezérli.De,ha komolyan akar udvarolni,akkor miért van oldalbordája??? Vagy,ha sikerül az új csajt meghódítanom,akkor dobom a régit??? :P Húúúúú,drága nehéz,kemény dió ez :P Lépni kell,tisztázni a kérdést,úgyis azt mond amit akar,még ha szándék más is lenne mögötte :P Bízni tudok abban,hogy rendes fiatalember és nem prédának kellesz,akit ha megdönt,húzza a strigulát :S Ha bejössz neki,akkor rajta,lépjen,először is, kapcsolatnak vessen véget,ne játsszon mások érzéseivel,utána Rajtad áll,elfogadod-e az udvarlását,de addig óvatos legyél,amíg oldalborda is van vele/neki :P Aztán lehet,hogy őt is az tartja vissza,azért óvatos,mert Neked is van társad.Ki tudja...? Bonyolult,azt meg kell hagyni.Nekem még ifjú leány koromban :)))) volt egy srác a suliban,piszok jóképű volt,döglöttek utána a csajok,egy évvel felettem járt,szemezgettünk,folyosón mosolygunk a másikra,aztán ő levizsgázott,elment a suliból :P Utána majd' egy év múlva taliztunk egy discóban,na akkor odajött hozzám,dumcsiztunk,megbeszéltük,hogy következő hétvégén is tali a "parketten".Na,igen ám,de volt oldalszél neki is,nekem is,ki is derült,nem volt semmi gond,sértődés,ilyesmi.Aztán utána hétvégén lejött és bejelentette,hogy szakított a barátnőjével és én akkora marha voltam,hogy apránként,de elszalasztottam.Gondolom,Te sem úgy "működsz",hogy pikk-pakk kapcsolatból ki,aztán jön a következő,hát én sem :P Na,de nálam lépett a srác,mert otthagyta a barátnőjét,hogy tiszta lappal udvaroljon,pedig nem volt előzménye,hogy biztassam,nekem is volt udvarlóm,mégis ő lépett először.Ezért vagy nehéz helyzetben,mert nem tudni,mik a szándékai az udvarlódnak :P Várom a fejleményeket,gondolom sokat segíteni nem tudtam,de legyél óvatos.

Na,lassan becsukom leveles ládikámat,teszek-veszek egy kicsit,szokásos vasalás is vár,ááááá,már unom :P Holnap dolgozom,szombaton biztos mennem kell besegíteni a kolléganőm műszakjába,vasárnap meg gabonáért kell mennünk.Hétfő....az kérdéses,ha gép közelében leszek,akkor megpróbálok fellépni,nem tudom,mit tervez párom,lehet,hogy menniük kell dolgozni,maguk urai,Ők dolgozhatnak :P Majd kiderül.Vigyázz magadra,legyen szép esőmentes napod,itt el van keseredve az idő,de talán megússzuk csapadék nélkül :P Pusssssssssssszzzzzzzzzzzzzzzziiiiiiiiiiii!!! :)))) Sziaaaaaaaaaaaaaaaa drága!!! :))))

398. alyce (válaszként erre: 397. - Cuncika73)
2011. jún. 8. 00:39

Sziaaaaa Bolondozós Barátném!!!! :))))

Na látom azért most már sűrűbben idejársz, ez egy pirospont! :P Örülök, hogy nem azért, mert valami gond van, az nem is hiányzik senkinek sem.

Sebecském gyógyulgat, bár elég csúf, ahogy lógnak ki belőle a fekete cérnák... :S Pedig amikor dokibácsi varrta, damilszínű volt, talán a vértől feketedik be? Nem tudom. Amikor először tapaszt cseréltem, na az parádésra sikeredett... :D Rendesen rosszul lettem, amikor megláttam a sebet, a varratokat, utána 10 percig feküdtem, mert a rosszullét meg az ájulás kerülgetett :D De most már OK, egyik nap amikor egyébként is cserenap volt (3 naponta kell), mondom felteszem a vízállót, hogy normálisan le tudjak végre fürcsizni. Kicsit fostam tőle én is, hogy nem ér semmit, de nagyon jó!!! :) Igaz mi kint vettük Ausztriában, ezek szerint a különbség itt is látható. Érdekes, ilyen átlátszó a ragasztórésze, és amikor víz érte, még jobban hozzátapadt a bőrömhöz. Valahogy így tudnám leírni, aztán amikor megtöröltem, akkor újra visszaállt rendesbe :) Alig tudtam magamról leszedni, szóval nekem ezzel nincs gondom. Csak hát 5 darabos csomit vettünk, úgyhogy nem tudom minden nap feltenni, meg leszedni. Most már csak úgyis egy hét van hátra a varratszedésig, azt már fél lábon is :P Kicsit parázok attól is, de talán túlélem ugyanúgy, mint a műtétet :P És képzeld, megfogadtam még a műtét előtt, hogyha túlélem, akkor rakatok egy piercinget a nyelvembe! :P Utánanézegettem, sajna elég hosszú a gyógyulási ideje, egy hét is lehet akár, nem lehet rendesen enni, beszélni, meg fáj is, úgyhogy ha elmentem szabira, megcsináltatom! :)))) Anyámat már kiakasztottam vele :)))) De ezt most elhatároztam, és meg is csinálom.

Jaj, képzeld, én meg 4 hét szabira megyek most a nyáron. Ugye már egy éve lesz most júniusban, hogy dolgozok, és nem voltam egy szabadnapon sem, és a könyvelő meg rákoppintott a főni fejére, hogy bizony ami jár, azt ki kell adni. Úgyhogy tiszta hawaii :)))) Már nagyjából be is programoztam magam. Igaz főni pünkösd után akar egyből elküldeni, de mondtam neki, hogy nekem az úgy nem a legjobb. ÉN úgy képzeltem el, hogy most két hét, meg mondjuk augusztusban. Csak az a bibi, hogy arra az időre meg felvesz valakit, hogy helyettem dolgozzon, és hát így elég érdekes lenne, ezért kell egyben kivennem. Még nem beszéltünk erről vele, de remélem rá tudom venni, hogy akkor hadd menjek július 1.-től. Mert nekem most június nem jó, se nekem pénzem, se páromnak, még hétvégéken sem tudunk elmenni sehova, azért meg nem akarok szabin lenni, hogy itthon üljek...úgyhogy az új kollegina meg csak kibír 2 hetet a kezdéséig....meg igazából 2 héttel én rendelkezem, én mondhatom meg, hogy mikor veszem ki. Ezt pénteken le is tárgyalom vele, hogy ne legyenek kétségek. Hétvégén nem tudtam vele erről beszélni, mert hulla mák volt :D :D

Páromnak tetszik a vizes gyár, de a távolság miatt nem annyira....ennek az embernek nem tetszik semmi, komolyan mondom. Más összetenné a két kezét, hogy ilyen lehetősége van, ő meg válogat. Na mindegy, ő tudja, ő élete. MOst is, hogy otthagyta a szombathelyit az osztrákért, ahol végülis 1 kemény napot bírt ki, szinte egy hónap kiesik, hát nem tudom hogy fogja a számláit kifizetni. Én sajna segíteni nem tudok, örülök, ha az én adósságaim le vannak tudva. Így is elúsztunk megint a közös költséggel, több, mint 200ezer :(((( Anyu ugye kevesebbet dolgozott most, mint régebben, aztán arra már nem futotta. De hála égnek úgy néz ki kezd visszaállni a régi rend, úgyhogy ebben a hóban ő tud beleadni 200 eurot, én meg 100at. Majdnem a fele le is van tudva így.

Jajj, az én drága tütüm gyönyörű. Úgy megnéznek vele a városban, mint a csuda! :P Hát ha még szép felnik lesznek rajta, meg mittomén......nagyon szép lesz. Már alig várom.

Nem tudom meséltem-e neked, van egy vendégem, aki már régóta tudatja velem, hogy bejövök neki. Semmi extra igazából, sms-eket írunk egymásnak, mindig becézget aranyosan, ilyesmi. De egyszerűen nem igazodok rajta ki!!! Az, hogy hónapok óta csak irogatunk, de még nem hívott el sehova. Szerinted? Nagyon jóképű egyébként....anyu látta múltkor, mert kint volt nálam, és ő is mondta, ha 20 évvel fiatalabb lenne, ő sem tolná el magától :D Szerinte a srác engem becsül, és azért nem akar lerohanni egyszerre. Hát nem tudom, szokta írni, hogy nagyon kedvel, meg hogy hiányzom neki, ilyenek...tudom, nem szabad belebonyolódni, neki is van párja, nekem is....attól függetlenül írd le, hogy szerinted ez mi lehet a részéről.

Húúú, olyan rossz az idő itt, dörög, villámlik, szakad mint a ló dereka, és pont most látom, hogy Medárd napja van :((( Úgyhogy nem szép 40 nap elé nézünk :S

Na azt hiszem szép lassan elteszem magam pihe-puha ágyikóba :) Te meg ne dolgozzál ám nekem annyit! :P Légy jó, millió Pusszantás! Sziaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))

2011. jún. 2. 09:54

Szióóóóóóóóóóóóóóóókaaaaaaaaaaaa!!!! :))))) Jöttem,láttam,válaszolok :))) Tudom-tudom,farsang, böjti időszak már letelt,pünkösdre meg nem illik jelmezt ölteni :))) Velem/velünk semmi újság nincs,robot ezerrel.Most is két napot lenyomtam,mert a kolléganőnek kellett a szerdai nap,így "bedolgoztam" az Ő műszakjába,ma meg Ő ment helyettem.Holnaptól meg visszaáll az eredeti műszak.De,ha szabadnapos vagyok,mindig akad elintézni való :P Múlt hónapban vettem észre,hogy lejárt a személyim,háááát már februárban,azt gyorsan elintézni,holnap kell mennem az állandó igazolványért,aztán a lánykám ügyeit kell intézni,mert hó végén beiratkozás lesz,úgyhogy van szaladni valóm ezerrel :P Fodrász,iparkamara,tanulószerződés 4 példányban kitölteni,vissza a fodrász aláírni,vissza vinni a kamarához iktatni,fényképet csináltatni majd a beiratkozásra,adókártyát csináltatni,közben klinikára is futkározni,na szóval van dolog.Mondtam is kolléganőmnek,hogy nagyon jól kell szervezni kinek mikor milyen dolga akad,mert a helyettesítés bonyolultabb lesz nyáron,pláne ha a szabadnapon is be kell menni besegíteni :P Múlt héten is berendelt főni a szabadnapomon 10-től d.u. 5-ig,jó,nem volt semmi gáz,mert nem volt programom( akkor még) :P De,most muszáj lesz intézkedni,hogy minden papír meglegyen,hétfőn neki is lódulok,kolléganő helyettesít (én dolgoznék) ,de múltkorról "tartozik" másfél nappal,azt mondta 6-án bejön helyettem :) Hát,remélem,mert én lefixáltam pár dolgot aznapra,esetleg délutánra tudnék bemenni :P Na,majd kiderül.

Örülök,hogy Veled minden rendben van,hála égnek,nagyobb volt a riadalom,mint a baj :S Jobb félni,mint megijedni,most tetőtől talpig le lettél ellenőrizve :)))) Egyszer a párom járt úgy,hogy nyaralás előtti este feküdtünk volna le aludni és a sötétbe botorkált a helyére,na mondanom sem kell,hogy a fenekével benyomta a vitrinüveget( a szekrénytől kb 70 cm-re van az ágy),persze,hogy betörött és persze,hogy elvágta a popsiját az üveg egy olyan 4-5 cm hosszan :P Sebkezelés este 10-kor,na talán nem lesz gond.Reggel indultunk,szállás,vásárlás,gyógyszertár.Vízálló ragtapasz....6 vagy 900 ft volt ,de egy kalap kutyagumit sem ért!!! Jó,nem arra találták ki,hogy napokig a vízben áztasd magad vele,de már attól lejött,hogy a ruhával érintkezett :P Ismerem az efféle ragaszokat :P De,vannak ilyen speckó ragaszok,császár után is ilyent kaptam,igaz vízzel nem érintkezhetett az sem :P Én akkor úgy zuhanyoztam,hogy egy lepedőt összegörgettem hurkára és azt a hasamra kötöttem,finoman levizeztem magam,pici tusfürdő,aztán lemosni,gyorsan letörölközni,hogy a lepedő ne vizesedjen át és soha nem volt semmi gondom a kötözések ideje alatt.

Tütü alakul lassan szépen,apránként minden meglesz és ez a lényeg :))) Jópofa lehet a cicás huzat,szőnyeg :)))

Párocskáddal elvagytok,jól van,csak így tovább :))) Néha vannak hullámvölgyek,csak ne sűrűn, az a lényeg :))) Majd Neki is sikerül valami frankó melóhely,aztán sokkal nyugisabb lesz (remélhetőleg) Sokat számít a háttér,hiába van béke,jó kapcsolat,ha a felhők ott tornyosulnak valaki feje fölött :P Holnap kiderül,hogy alakul/alakult a próbanapja a vizes gyárban :)))

Küldök is nagy adag drukkot :)))) Hát...... a haver ott lakik című történet fincsi :))))) Nehéz megoldani,de ha toleráns a haver,akkor veszi a lapot :)))) A lényeg,hogy mindenre van megoldás,néha kicsit kínos az ilyen szitu,de a kapcsolatot ápolni kell :)))))

Na,kezdek hülyülni,úgyhogy mondókámat befejezem :)))) Ígéretemhez híven,nem tudom mikor jövök,de igyekszem.Elvileg holnap itthon leszek,csak az igazolványomért kell elmennem reggel.Na,majd kiderül,mondta az egyszeri ember :))) Na,tényleg megyek,kezd feltörni belőlem a hülyeség :))) Front van,biztos :))))

Megbolondítom kedvenc házi masinámat és megsimogatjuk a ruhák lelkét :)))

Na,mentem drága,kezdek veszélyes lenni :))))

Legyen szép napod,sokat ne dolgozz,lusta kolléganő is hadd jusson munkához!!! :)) Pussssssssssssszzzzzzzzzzzzziiiiiiiiiiii!!!! :))))) Sziaaaaaaaaaaaaaa drága!!! :)))))))

396. alyce (válaszként erre: 395. - Cuncika73)
2011. jún. 2. 00:51

Szia Dráááágaaaa! :) Hát nagyon örültem, hogy láttam írtál! Ejjj, te Csaj, vége van ám már a farsangnak!! :P Lassan jön már a következő szezon :P Na viccet félretéve, tényleg jó, hogy írtál.

Hol is kezdjem, hisz azóta rengeteg víz lefolyt a Dunán....

Bibi: az hála égnek eltűnt :) Meggyógyult, bár figyelnem kell folyamatosan, és ha bármi változást észlelek, irány vissza. Na aztán aznap megnézettem az összes anyajegyemet, mondom akkor bizti ami bizti. Hát sajna talált egyet dokibácsi, amire azt mondta, hogy elég fekete, le vele! :( Úgyhogy tegnap estem túl a műtéten. Most lábadozok, tegnap este rossz volt az érzéstelenítő hatása elmúlt, és fájt, meg be is lázasodtam, ma is volt egy kis hőemelkedés, de anyu szerint egy operáció után ez természetes. Ma a műtét kb. 5 perc volt, nagyon féltem. De anya bent volt velem végig :) Az is adott jókora erőt nekem. Kaptam egy szurit a hasamba, ahol a levételre készülő anyajegyecske volt, na az fájt. :( De utána viszont semmit!!! nem éreztem. :))) Még kérdeztem is a dokit, hogy csinál-e valamit, elkezdi, persze, már készen is van! :P Úgyhogy amennyire be voltam szarva, annyira mosolygósan jöttem ki :) MOst két hétig be kell mindig ragasztani, 3 naponta ragtapaszt cserélni. Fürdés érdekes, kétemberes, mert nem érheti víz. Vettünk ugyan vízállót is, de olyan marha drága, hogy két hétig ha minden nap két tapaszt elhasználok, akkor a gatyám is rámegy :P Úgyhogy azt találtam ki, ha van itthon valaki, akkor nem szedem le, ha nincs, csak akkor teszem fel a vízállót. Mert ma anyával úgy csináltuk, hogy beleültem a kádba, először deréktól lefele lecsutakoltam magam, aztán utána lefogtam törcsivel a sebet, és ő mosdatott le. Főnököm akarta, hogy ma menjek már melóba, de az orvos elvileg nem engedné 2 hétig, hogy dolgozzak, de ő is tudja, hogy ezt nem lehet megtenni. Úgyhogy kaptam a sebre egy tapaszt, amit viszont nem lehet leszedni, ilyen vékony csík, és arra jó, ahogy nyújtózok, ne nyíljon szét.

Tütü: nagyon jól szuperál, a sötétítő fólia felkerült, bár még csak félkész állapotban van, mert a hátsó szélvédő még várat magára. De nagyon szép!!!! :))) Már csak egy hónap, és megkapom a nyári pénzem, tudom is rá venni a felniket, meg ezt-azt. Már ki is néztem. A macskás kis szőnyeg már megvan :D

Párom: most egész jól megvagyunk, azóta felmondott a szombathelyi munkahelyén, mert adódott egy osztrák lehetőség (ugye május 1-től nem kell munkavállalás engedély), de aztán kemény egy napot dolgozott, és nem is ment többet. Gépbeállító lett volna egy parketta gyárban, és azt mondta, hogy túl nagy lett volna a felelősség, ezért nem merte elvállalni. Úgyhogy most szegényem itthon van, de hívták ma, elvileg pénteken kezdhet egy ásványvizet gyártó gyárban, szintén ausztriában. Úgyhogy a hazaköltözés most már nem aktuális :D Viszont kis fennakadást okozott a kapcsolatunkban, hogy már lassan egy hónapja befogadta az egyik barátját, ott lakik nála, úgyhogy magánéletünk az egyenlő a nullával. Ugye havert nem lehet elküldeni, most mondjuk azt neki, hogy menj sétálni egyet, mert szexelni akarunk?? :) Elég muris. Jó, most elkezdett ő is melózni, amíg munkában volt, tudtunk kicsit kettesben lenni. De úgy néz ki egy műszakban fognak dolgozni, úgyhogy az megint nem lesz a legjobb :S Na mindegy, elvileg nyár végéig marad, utána megy a bátyja után Hollandiába vagy hova.

Úgyhogy röviden-tömören most ennyi, késő van, már ragadnak le a szemeim, azt hiszem elkínlódom magam. Az alvás is elég nehézkes :( Sehogy sem jó, húzódik a seb, meg fáj, meg mittomén....vááá :) De túlélem! :P

Légy jó, és várom mielőbbi válaszod!

PUSZI!!!!!!!!!!!!

395. cuncika73 (válaszként erre: 394. - Alyce)
2011. máj. 20. 10:55

Szióóóóóóóóóóóóóóóó!!! :))) Itt nagyon elveszett bárányka jelentkezik!! :P Ne hari,hogy így eltűntem megint,de tudod...a böjt....sok időt elvett farsang után :)))) Na,de jöttem,láttam és írom válaszomat :)Velünk minden oké,nincs semmi baj,probléma,dolgozunk,szokásos mókus kerék,semmi extra :P Látom,Nálatok nincs minden a szeren :P Ej,ezek a pasik....valami van a háttérben az tuti,csak nem tudni,mi motiválja :P Az,hogy a "kollégái" bogarat ültetnek a fülébe,ráadásul baromságokat.....nem jó jel :S Mondjuk,az nagyon csúnya beszólás volt a részéről,hogy Te hazahordod a pasikat jó pénzért!!! :(( Húúúúú,ekkora sértést,én tuti nem tudtam volna lenyelni,még vad idegen embertől sem,nemhogy a páromtól!Nem tudom,azóta rendeződtek-e a dolgaitok,mert kissé megkésve válaszolok,de....sok jót nem látok ebben a kapcsiban.Az a legrosszabb,hogy szereted,a szívedre hallgatsz,gondolom másoktól is kapod az ívet rendesen,mit csinálj,minek vagy vele,miért nem zárod le végleg ezt a kapcsit, stb....de sajna a szerelem már csak ilyen,vak és süket :P De,a lényeg,hogy ne menj rá se lelkileg,se testileg erre a kutya-macska kapcsolatra :P Így is eléggé megvisel ez az állandó cirkusz gondolom.Ha ezt csinálod ez a baj,ha azt csinálod az sem jó....ehhhh,pasik.... De,azért frankó,hogy ukk-mukk-fukk bejelenti,megyek, hazaköltözöm,aztán majd így lesz-úgy lesz :P Ez jót nem jelent,az tuti :( Sokszor elgondolkozom azon,hogy én milyen szerencsés vagyok ezen a téren,mert nálunk aztán tényleg minden oké.Páromat szoktam is szekálni,hogy olyanok vagyunk már,mint a kossuth-díjas nyugdíjasok :)))) Mi is szoktunk vitázni,vagyis inkább érvelni bizonyos témákban,de tányértörés,ajtócsapkodás,az nincs,egymás sértegetése kizárt,múlt felhánytorgatása szintúgy.Remélem,hogy Nálad is rendeződik a magánélet,akár pároddal akár nélküle :P

De,azért látom van mi kárpótoljon a bosszúságokért!! :))) Nagyon szupi a verda,nem csodálom,hogy a szíved csücske!! :))))) Milyen érdekes,hogy az ember,hogy tud szeretni tárgyakat,nem?? :))) Váratlan kiadás mindig adódhat,ami működik,az el is romolhat,de hosszú évekig hű társad lesz a tütü :))))

Remélem bibiddel minden oké,doki mit mondott??? Anyud jól van,dolgozik,egészséges...Mi újság van a pindurokkal,járnak bölcsibe??Édesek lehetnek,kis csacsogók :))))

A mi házunk táján helyzet változatlan,mást nem is vártam,úgyhogy egyenlőre alapjárat van :( Megcsináltattam ezt a HSG-t,az itteni dokik szerint oké,a klinikán azt mondták,el van záródva a petevezeték.Éljen kovács néni,jó,hogy egy felvételt sokféleképp lehet értelmezni,nem?!Na,mindegy,nem bosszantom magam.Csak éppen az idő megy és nem 20 éves vagyok,hogy lazán csípőből dobálózzak évekkel csak úgy a semmiért.De,aztán utána meg,oda tudják ám dörgölni az ember orrá alá,hogy korábban nem tudott volna gyereket vállalni,megóvhatta volna magát egy csomó vizsgálattól,jaj milyen sokba fog ez kerülni az államnak,hogy ilyet is kell vizsgálni meg olyan is kell szűrni,mert maga már ennyi idős !!! :P Na,ezt egyszer halljam meg bárkitől is,ha oda kerülünk,azt nem fogja zsebre tenni,amit tőlem kap!!!Na,de téma szőnyeg alá,mert felmegy a pumpám :P

Inkább pletyizek valamit :)))) Képzeld ki volt fellépni nálunk Veszprémben???!!! A Hadházi Laci!!!! :)))))))) Imádom,húúúú,nagyon szeretem,világklasszis humorista! :))))) Nagyon jó volt,a Beliczai Balázzsal voltak itt,szuper volt!! :))) Rá voltam már kattanva Március óta,lányomat szekáltam,hogy figyelje a műsorelőzetest a neten,mikor lehet jegyet venni,húúú készültem nagyon.De,okos kislány(mármint ÉN),túlcsorduló memóriával,persze,hogy bevállaltam a helyettesítést a kolléganőmnek aznapra,amikor a fellépés volt :P Jó,mentségemre legyen írva,hogy akkor még Április volt,amikor a helyettesítést lebeszélte velem,a Dumaszínház meg Május 18-ra volt hirdetve :P Lényeg a lényeg szóltam kolléganőnek,hogy gáz géza van,mert nekem aznap este programom van,amit elfelejtettem(nesze neked nagy rajongó,elfelejteni a kedvenc fellépését) Húúú,hát,beszéljek főnivel,hogy váltsanak le este,mondtam ááááá,az ki van csukva,két eladó közül egy sem ér rá este....felejtős dolog.Na,aztán megoldottunk,angyal kolleginám hazaért a dokitól este fél 6-kor,én meg tűztem a Hadházi estre ! :))) Most az Aranyosi Petire vagyunk rákattanva,ha jön esetleg fellépni,akkor start,oda is elmegyünk :))) Remélem eljön egyszer.Nagyon szeretem Őt is,haláli jó fej,ott van a szeren nagyon :)))

Na,de élménybeszámolóm végeztével,elköszönök :( Vasalnom kell,anyunak le kell vágnom a haját,aztán mennek a kutyusomat viszik szépségszalonba :))) Le lesz nyírva a sérója a drágámnak,puli a lelkem,aztán már nagy a lobonca :P

Még egyszer ne hari,hogy így elhanyagoltalak :P Próbálok rendesebben viselkedni :) Jó legyél,vigyázz magadra,szép napot!!! :))))) Pusziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! :))))) Szia drága!!! :)))))

394. alyce (válaszként erre: 393. - Cuncika73)
2011. ápr. 1. 10:12

Sziaaaaaaa Drááááágaaaaaaa :))))))))

Hát ajánlom is, hogy letetted a kölcsönzőben a jelmezt :P Most már bőven vége van a farsangnak, most már böjtidőszak van. Nehogy most meg azért ne gyere :D :D :D Na mindegy, poént félretéve....

Örülök tényleg, hogy minden rendben nálad/nálatok, komolyan mondom, aggódtam, hogy van valami baj! :( De most megnyugodtam :) Ahogy nézem, két hónap lesz lassan, amikor utoljára írtam neked, hát nem is tudom hol kezdjem :)))

Párommal jól megvagyunk, bár mostanában olyan dinka. A munkatársai bogarat ültettek a fülébe még jómúltkorában, hogy amíg ő dolgozik, én tuti megcsalom. Na aztán speciel tegnapelőtt volt egy beszólása, hogy én biztos hazahordom a vendégem munka után. Én meg elkezdem neki (ekkor még poénos volt a társalgás), hogy dehogyis, anyám kivágna vendégestül....erre ő, ááá, jó pénzért tuti nem. Na itt azért már kivágta nálam a biztosítékot... Mondtam is neki, ne is haragudjon, a saját barátnőjét kurvának állítja be, szó szerint, nem?? :((( Hát ez akkor nagyon rosszul esett. Meg mostanában olyan furi, látom rajta, hogy feszült, mindig belém köt, és persze úgy állítja be, hogy én vagyok az, aki kezdi. Na mindegy, szóval kezdek attól tartani, hogy van valaki a képben...olyankor ilyen fura a másik nem. Olyankor nem tetszik semmi az asszonyon. Hát nem tudom....na mindegy, majd alakul. MOstanában elég sokszor elhangzik a szájából, hogy hazaköltözik, végleg. Mit sem törődve azzal, hogy velünk mi lesz. Annyival lerendezi, hogy majd hétközben, amikor én ráérek, talizunk. Hát nem gondolja, hogy én minden héten vonatozok drága pénzért.....el van tévedve. Ha hazamegy, akkor ennek a kapcsolatnak ott abban a pillanatban sajna vége :( Én vele sajnos már amúgy is úgy vagyok, hogy fel vagyok készülve bármikor a veszekedésre, esetleg a végleges dolgokra, elmúltak azok az idők, amikor közösen terveztem, vele...:(((( Tudom elég szarul hangzik, mert az idő meg megy, de várok, várom azt, hogy belépjen az életembe az az ember, aki tényleg méltó arra, hogy a párom, férjem, gyerekeim apja lehessen....jaj, képzeld. Március közepén hazamentünk Bükkösdre, nagy nehezen kiharcoltam egy szombat-vasárnapot főninél. Nagyon jól teltek a napjaink, nem is ez a lényeg, egyik nap ülünk a konyhán szüleivel, Jozsó nappaliban, nyílik az ajtó.....hát ki jön be?????? Az ex!!!! Az Angika....hát én hirtelen azt sem tudtam, hogy mit csináljak. És akkor nekem meg azt mondta még anno párom, ha hazamegy, sosem találkoznak. Akkor ez mi volt? Kicsit nehezteltem is rá, de mondta, hogy nem tudta, hogy jön, meg szerintem lehet benne valami, mert az én kocsimmal mentünk haza, és azt meg a csaj sem ismeri, talán ha látja, hogy Jozsó kocsija van ott, nem jön át, nem tudom. Na mindegy, az úgy elég rosszul esett. :(

Na, a tütü nagyon jól szuperál :))))))))))))) Imádom!!!!!!!! :))))) Sajna már az első napon költenem kellett kicsit rá, mert egy kulcs volt hozzá, az is szana-szét törve, és ez ilyen kódos....na aztán nem volt két fillér a másolás, de hála égnek megoldható volt. A Fiat szervízben már azzal riogattak, hogy fél milla értékű valamit kell benne cserélni, a kód miatt ugye. Mert ez más kulccsal nem műkszik ám....profi kis tütü :P Nemtom nézted-e már, a naplómban vannak róla képek. Na meg a szélvédőn volt egy kis repedés, kb. 10 cm-en, ami sajna picikét tovább futott egy-két nap alatt, akkor még hó volt, meg hideg, na aztán azt is gyors megcsináltattam. De azóta lekopogom, nekem semmi gondom :) Hazamentünk páromékhoz, megcsinálta nekem az olajcserét, termosztátot cserélt, mert az szegényem nem működött. Úgyhogy a miniszerviz megvan, most majd jön a nagy :) Vezérműszíj...na arra még gyűjtök, mert az nem lesz olcsó. De akkor vagyok nyugodt, ha az is ki van cserélve. Jajjj, amióta ez a tütü megvan, én be vagyok zsongva, mindig veszek hozzá valamit, mosogatom, hogy szép legyen... :))))Kész :) Nem gondoltam volna, hogy ekkora szerelem tud lenni :) Legutóbb cicás huzatot néztem a tescoban, meg ugyanilyen lábtörlőt, de az most nem volt....de azt nagyon hajtom :P A nyári pénzemből meg tuningolás lesz: felnik, sportkipufogó, ültetőrugók...a fóliázás meg kb. két hét múlva, bátyám megcsinálja. Nadon cééééép lesz :P

Itthon semmi xtra, jajjj, képzeld, nagyimat elkapta még februárban az övsömör...most gyógyult ki szegény. Annyira szörnyű volt, hogy még a feje is tele volt sebbel, az egyik füle, amire akkor semmit nem hallott :((( Nagyon aggódtunk, hogy mi lesz, de aztán hála égnek kigyógyult. Szegényemnek egy foltban kihullott a haja, mert két hónapig meg sem moshatta....:( De ez legyen a legkevesebb. Én a bibimmel április 11-én megyek hát meglátjuk. Anyu szerint, ami kezelést ott kaptam kétszer, az sugárkezelés volt. Hát nem tudom, most mi lesz...félek kicsit :(

Elvileg azon a héten jön a festő, anyura rájött a festhetnék :)) Nem tudom lesz-e belőle valami, de nagyon úgy tűnik igen. 3 nap alatt megcsinálja, úgyhogy nagy káosz nem lesz, meg hát sok bútor sincs hála égnek. Nem is tudom mit írhatnék, olyan hosszú volt ez az idő, és nem jut eszembe semmi :)

Szerintem most zárom is soraimat, már fájnak a mancsaim :P Légy jó, ne dolgozz sokat, én várlak!!!!!!!!! :)))))) Pusziiiiiii :)))) Sziaaaaaaaa :)))))))))

2011. márc. 25. 08:09

Sziaaaaaaaaaaaaaaaa drága!!! :)))) Megjött az elveszett bárányka!! :))) Jaj,ez a farsangi szezon.....tiszta fárasztó :P De,most már a kölcsönzőben porosodik a jelmez(remélem) :)) Amúgy velem,velünk minden oké,szokásos mókuskerék,meló,itthoni munka, már amikor nem ügyintézni kellett futni ugye,szóval semmi különös nem történt.Köszcsi,hogy aggódtál értem,de minden oké és ne hari,hogy ilyen sokáig elhanyagoltalak :( Most már pároméknál is beindult a szezon,hála égnek,lesz bevételük,nem csak kiadás kiadás hátán,nekem meg több időm marad/maradt az itthoni dolgokra is :P Jó volt ez a szabi,rá is fért a pihi,de jön a tavasz megállíthatatlanul,menni kell munkába.Na,de nem locsogok itt össze-vissza,hanem rátérek a lényegre. Gratula az első autódhoz!!!!!!!!! :))))))))))) Milyen a kicsike,szuperál??? Remélem nincs vele semmi gondod,jó vásárt csináltál.Pláne,hogy bátyusod be-le tudta fóliázni egy kis költséget megspóroltál és a tartozást letudtátok ezáltal.Gondolom sógornőd pampogott egy sort,de kit érdekel,nem igaz??Aztán szépen apránként feltuningolod,ahogy eltervezted :))

Remélem már mindenki meggyógyult Nálatok,bibidet még kezeled?Dokibá mit mondott?Gyógyulgat vagy lekezelte végleg?Minden oké lesz,fel a fejjel.

Párodnak merész elképzelése van,de ha lát benne fantáziát...Nem túl rózsás a gazdasági helyzet,nálunk is nyomor a köbön,próbáljuk túlélni ezt a pangis időszakot :( Most azt tervezte el főni asszony,hogy folyamatosan akciózunk valamit,van is egy külön állvány,arra csipegetünk rá mindig valami felsőt.Szerintem is jó ötlet,szívesebben betér a vásárló is,ha látja,hogy akció van.Aztán majd kiforrja magát,muszáj valamit engedni,mert pénz az nincs sajna....Továbbra is ketten tartjuk a frontot,minden másnap meló,nem rossz,hétvégén besegít a varrodánkból egy kis kolléganő,jól elvagyunk.Néha cserélünk műszakot a "rendes" kolléganővel,mert Ő sűrűbben jár orvoshoz,akkor két napot vagyunk egymás után,aztán meg van oldva a plusz szabadnap.Nálunk baba ügyben semmi változás,egy kis műtétet kell megcsináltatnom,aztán utána meddőségi klinika :P Szép kilátások,na de mindegy,ezt rendesen elsz@rták nekem az orvosok :( A minap beszélgettem a volt kolléganőmmel,mondta is,hogy simán beperelhetném őket,mert maradandó károsodás is ért,de mondtam Neki,hogy veszett ennél több is mohácsnál,lezártunk az ügyet,kész.Meg aztán ÉN bizonyítsak megint mindent,futkározzak orvostól orvosig,áááá,elég volt ez a két év civakodás velük.Na,de nem is folytatom.Örülök,hogy pároddal nyugis a helyzet :))) Látom,azért néha kekeckedik Veled,de pasi....szerintem Ő is tudja,hogy az összeköltözés nem működőképes,de próbálkoznia szabad,hátha beadod a derekad :)) Nálunk is hasonló a helyzet,sógor miatt nem tudunk lépni,így mint a vándorcigók itt is vagyunk,ott is vagyunk.Pároméknál alszunk,akkor reggel hazarongyolok,csajszit indítom a suliba,tea,reggeli,tízórait csomizok Neki,húúúú,nem egyszerű.Mondjuk most a héten itthon aludtam,mert csajjal csajozós hetet csináltunk :)))) Néha kell,így is elég sz@r,hogy ha fenn alszok páromnál,akkor a csajszi itt marad a mamáékkal és ez nem buli :P De,sógor várja a sült galambot,hiába,mert az ingatlan értéke napról napra rosszabb lesz és nem érti meg,hogy minél tovább köti az ebet a akaróhoz,annál sz@rabbul fog kijönni az "eladásból" ! De,az ügyvédje is nagyon "okos" nő ezek szerint,ha nem bírja megértetni vele,ha az idő megy,a gazdaság csak sz@rabb lesz,az ingatlan értéke napról napra csökken,jövőre ha így folytatódik lehet,hogy 2 millával megint kevesebbet fog érni a ház,akkor...??!! Amennyi jár neki,azt megadjuk,de többet ne kérjen.Itt az volt ám a baj,hogy amikor átváltották az anyai részt a két testvér,akkor hasukra ütve azt mondták,hogy 18 milla,ez után le is illetékeltek,meg ami a vonzata minden le lett rendezve.Na,igen ám,csak azt felejtették el,hogy a ház 25 éves,lakták 8-an,gondolhatod,hogy le lett pukkantva 4 gyerek mellett úgy,hogy semmi nem lett rajta csinálva,újítva,de az helyett,hogy ésszerű értéket mondtak volna az ügyvédnek,rávágták 18!! Na,most az a gáz géza,hogy a sógi ennek a felét követelNÉ,csak éppen az ingatlan szakértő szerint CSUPÁN 12 ér a ház!!!!!! Na,itt a bibi,annak nem 9 milla a fele,mint ahogy a sógim gondolja,hanem csak 6,abból még lejön a haszonélvezeti jog terhe,meg a tartozásai az öccse felé,cirka 2,5 milla marad.És ez nem kell sóginak,mert ő nem fizet haszonélvezeti terhet,ő nem tartozik az öccsének semmivel, őt ne semmizzük az tulajdonából stb.....De,ilyen gyökkent az ügyvédje is,hogy nem bírja megértetni vele,ha a birtok haszonélvezeti jog alatt van,az értékcsökkentő!!! Jogszabály,ezt kikerülni nem tudja,de nem érti, áááááááá,olyan buta,mint a segggggg!!!Az a cafrang szeretője meg tömi az agyát,csak azt nem veszi észre ez a hülye,hogy ki akarják forgatni mindenéből!! A nő miért nem ágál a férje kapujában,hogy a házból kéri a jussát??!! Mert nem akarja az utat maga mögött felégetni,azért.Ha elfogy a sógi apanázsa,akkor híd alá,a szerető meg szépen visszapuncsol apucihoz,apuci meg amilyen buggyant vissza fogadja,aztán szeva.De,nem látja az én drága sógorom,hogy mire megy ki a játék,veszélyes ez a rózsaszín köd,én úgy gondolom :))) De,mindegy,majd lesz valami,előbb-utóbb lépni kell.Ha sikerül a baba(hajajajajjj hol van az még) akkor ezt a családi ügyet rendezni kell.Olyan hülyék tudnak lenni az emberek,ha szerelmesek,pláne sógorom,de látom Neked is kijut az udvarlókból!! :)))) Angyal szíve,hogy teper a kegyeidért :)) Csak hát....egy kapcsolathoz több kell,ugye Neked van párod,nem az eseted egyébiránt sem a lovag.....szegény....de tisztában van a lehetőségeivel,akkor.....felesleges köröket fut angyalom,de lehet,hogy mazochista egy kicsit,nem? :P Addig nincs gáz,amíg normális a hozzáállása az udvarláshoz,reméljük nem durvul el.De,szerintem ez nem fog bekövetkezni,amint írtad,jólelkű,naiv pasi benyomását keltette bennem is.Csak párod fülébe ne jusson olyan szinten,nehogy pankráció legyen belőle :P Pulykatojások tudnak lenni :)))

Na,de drága lassan befejezem novellám írását,hogy mikor jövök,azt nem tudom :P Hétvégén megyünk a hegybe,rendbe kell tenni a szőlőt,bár fél füllel hallottam innen-onnan,hogy pocska idő lesz megint :P Na,majd meglátjuk,hétfőn dolgozom,kedd...elvileg,de nem mondok semmit,mert akkor úgy sem jön össze a terv!! :)))) Beígérem,aztán kutyagumi sem lesz belőle :))) De,igyekszem,tudom,múltkor is ezzel a dumával köszöntem el,aztán eltűntem, majd' egy hónapra,de nincs farsang,kámfor jelmez raktárban van,hét lakat alatt őrzik :))))

Na,meglátogatom a vasalót,megkérdezem tőle,van-e kedve dolgozni :)))) Nekem nincs,de hátha pozitív energiát sugároz a vasparipa és kedvet kapok egy kis ruhasimításhoz :)))))

Még egyszer ne hari a jelmez miatt,igyekszem jobban "viselkedni" látogatás terén :)) Vigyázz magadra,legyen szép napod!! :)))) Pusssssssssssssszzzzzzzzzzzzzzziiiiiiiiiii!!!! :))))))) Szióóóóóóóóóóóóóóóóóóóó !!!! :)))))

392. alyce
2011. márc. 3. 11:35

Szia Drága!

Ugye nem azért nem jelentkezel, mert valami gáz van?? Remélem... bár nálad sok minden közrejátszhat, legelsősorban a farsang! :) :P Kedden lesz az utolsó nap, úgyhogy aztán akkor levetni ám a jelmezt! :P Meg persze azt is meg tudom bocsátani, ha teljes gőzzel rajta vagytok a babaprojekten, és azért nincs időd idekukkantani :P Na mindegy, azért ha lesz némi kis szabadidőd, nagyon várom ám leveled!

Puszi!!!!!!!!

391. alyce (válaszként erre: 390. - Cuncika73)
2011. febr. 10. 12:09

Szia Drága Kámforjelmezes Barátném!!!!! :))))))))))))))

Az első, és legfontosabb hír: megvettük az autóóóóót!!!! :)))) Igazából ez egy tök spontán dolog volt. Úgy volt először, hogy bátyusét vesszük meg, csak aztán mivel már 16 éves, ezért nem lehet behitelezni... :( Na aztán a héten nézegettük párommal a netet, autóügyben. Találtunk is Kőszegen egy Fiat Puntot, anyut riasztottam is, hogy nézzük meg, képen nagyon szép állapotban volt, friss műszaki, tehát abszolút főnyeremény. Sajna este volt már, de így is kipróbáltuk, átnéztük, hááát, a jobb oldalán volt egy kb. méteres csík, meghúzták :S Engem ez eléggé aggasztott, na de mondom ki lehet javítani, úgyhogy a bácsival is megdumáltuk, hogy délelőtt megyek is a kereskedőhöz, és intézem rá a hitelt. Fel is keltünk anyuval, kimentünk, mondom neki, hogy azért nézzünk körül, hátha-hátha van neki is valami testhezálló :) Na aztán ki is szúrtunk egy Fiat Bravo-t :) Mindkettőnknek nagyon tetszett, és ráadásul most 140.000-el levitték az árát!! Úgyhogy el is kezdtük a papírozást, mentem vele egyet, jó kis autó. Úgyhogy jövő hét kedden legkésőbb a popóm alatt is lehet már :)))) Olyan durva, ez lesz az első autóm. :) Már nézegettünk is rá a neten tuningcuccokat, ugyanis be akarom sportosítani :P Nem lesz ez amolyan tipikus nőcis tütü ám! :) Jaj, alig várom. Nyáron letelnek a kávézós adósságaim, és akkor aztán abból a pénzből minden hónapban tudok rá venni valamit. Az első az a fóliázás lesz, már a jövő héten. Bátyám csinálja, és mivel úgyis lóg nekem pénzzel, így meg van oldva! :P Aztán majd szép nyári gumit akarok, felnivel, az lesz a következő, ami fontos. A többi meg majd adja magát. :)

Anyum már jobban van, kapott egy nagyon bika gyógyszit, vízhajtósat, és azt mondja, hogy jobban van már. Múltkor volt a dokinál, kiíratni magát, mert képzeld, főniasszony addig-addig piszkálta, míg anyum két napra be nem állt....de aztán utána úgyis jött két hét szabi, nem olyan vészes, de hát akkor is. Durva, nem? Az én bibim javulni látszik, amikor visszamentem a bőrgyógyihoz, akkor is azt mondtam, ááá, ez már nincs is ott! Erre ő mit mondott? Ez sajna még ott van...na most ugyanúgy néz ki :( Sosem fog ez nekem elmúlni :((((( Már anyunak is mondtam párszor, hogy nincs mese, itt fejcsere kell :)))))

Párod tényleg nem egy piskóta, de hát ahogy mondtad is, pasiból van. Az én párom is olyan, hogy mindent együtt, ha a wc-re együtt lehetne, oda is velem menne :P Ma is, mennem kell vele még meló előtt az ÁNTSZ-be, mert ugye egyedül nem akar, de hát én meg szívesen elkísérem. :) Ha nem akarnám, úgysem mennék. Tudod, most van egy újabb heppje. Vállalkozni akar, itthon, egy olyan klubot nyitni, ahol playstation-os játékok vannak, és azon lehet játszani. Úgyhogy most megy a futkosás, önkormányzat, apeh, és képzeld, sehol nem tudnak semmi értelmeset mondani. Kész vagyok. Ha meg majd valamit rosszul csinál, ő lesz megbüntetve! Na mindegy, megmondom őszintén, kicsit félek ettől a dologtól, Magyarországon nem olyan fényes a helyzet....de hát ő tudja. Én teljes mértékig támogatom, amennyire csak tudom. Mostanában mindig azzal szekál, hogy költözzek oda. Mondtam már neki, hogy nem akarok, és hogy miért nem, és ez egyébként is már rég lerágott csont. De azért csak-csak szekál, tudja, hogy tud vele idegesíteni :)) Így is elég sokat vagyok ott, rengetegszer alszok ott, de pl. a héten nem, mert délelőttös. És ugye fél 5-kor kel, na most persze nekem nem kellene felkelni, de akarva-akaratlanul is felébredek én is, ahogy mászkál, villanyt kapcsol, készülődik, és utána meg már belevágott a villám az alvásomba. Én meg szeretek sokáig aludni, és persze nem úgy, hogy megszakításokkal, mert az már nem ugyanaz. Na mindegy, akceptálja, más választása úgysincs :) Tegnap is, tegnapelőtt is főztem neki, mert anyuja csak szombaton érkezik a kajákkal, amit aztán tud enni egy jó darabig.

Hát amúgy velem semmi különös nincs, dolgozgatok, ma ismét elkezdődik a mókuskerék.... :S Lovagom ostromol, anyu már mondta is nekem, hogy nagyon hülye vagyok, ugyanis ez a pasi bármit megtenne értem. Úgy kell ezt elképzelni, hogy egyszer régebben még arról beszélgettünk, hogy nekem az álmom egy maldív-szigeteki nyaralás, és apám a napokban mondja, hogy utánanézett már ennek az útnak. Szegényem elég balek, az előző feleségének is házat épített, aztán a nő elhagyta, ő az ő pasijával éldegél boldogan a házikóban, ez a bolond meg albérletben...szóval ki lehetne elég rendesen használni, de ez nem az én stílusom. Én túl empatikus vagyok ehhez, át tudom érezni fordítva a helyzetet, és az úgy már nem kecsegtető. Na mindegy, hát ostromol, de tudja, hogy belőlünk soha nem lehet az, amit ő szeretne.

Na Drága, lassan én is zárom levelesládikámat, aztán ügyesen azzal a ruhapróbával! :PP Ne menj nekem olyan sűrűn, nem jó az :D:D Légy jó és vigyázz magadra!!! PUSZIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!! sziaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! :))))))))))))

390. cuncika73 (válaszként erre: 389. - Alyce)
2011. febr. 9. 08:30

Szióóóóóóóóóó!! :)))) Itt kámfor jelentkezik :))) Igen,igen,kámfor jelmez...még a varrodában van,ruhapróbára járok néha :))) Most a nagy gépről írok,egyenlőre szuperál. Lánykám is sokat csépeli,de mondta az ismi,hogy adjunk neki,mert csak úgy derül ki,kell-e új winyót telepíteni rajta vagy tényleg csak kábel baja volt. Kicsit lassú a masina néha,de műkszik.

Jobbulást kívánok anyudnak!!!!! De látod,milyen világot élünk...mindig csak az a fránya melóhely az első,még akkor is,ha az egészségünk rámegy!! :P Csak az a baj,hogy ezt senki nem viszonozza,ha tényleg bekövetkezik a baj :P Lábon kihordani egy tüdőgyuszit.....elég veszélyes,hisz maradhat nyoma :P Sőt,marad is folt a tüdőn,mert egyszer anyu is kihordott lábon egy ilyet és amikor most volt röntgenen mondta Neki a doki,hogy lám-lám itt van egy tüdőgyusziból visszamaradt folt :P Volt orvosnál,kapott gyógyszert stb....?? Nem-nem,akkor biza ez lábon kihordott gyulladás :P De remek egy munkáltatója van anyudnak is mondhatom!! Az,hogy összeesik,mert olyan beteg és nem szimulál,mert tényleg beteg,az nem számít az üzlet menjen az a lényeg!!!Ááááá,ez köszönhető annak a hüllllle jogszabálynak,hogy táppénz alatt is farba rúghat a munkáltató :P A dolgozót senki és semmi nem védi és nincs bürokrácia,ááá,tényleg nincs!! Csak az a bibi,ha a szervezet megbosszulja magát,akkor egy munkáltató se áll oda,hogy a gyógykezelést finanszírozza vagy bármi más módon segítsen,de Te betegen is termeld neki a hasznot!!!! Patt helyzet ez,ha nem dolgozol,akkor pááááá,van helyetted tíz másik :P Az egészség mindennél többet ér,csak sajna ezt nem lehet szem előtt tartani,mert minden a pénzről szól.Hát nem tudom nálunk ha becsapna a villám,akkor mi lenne.Mondjuk óvatos vagyok,mindennap nyomatom magamba a kivi adagomat,almát rágcsálok,meg állandóan mosom a kezem.Már ki van repedve,annyira száraz a sok kézmosástól : P De,muszáj ezeket az óvintézkedéseket meglépni,sok emberrel érintkezem én is,nem akarom beharapni a bacit,haza sem óhajtom hozni,mert anyunak is vigyáznia kell,apu vérnyomásos,bátyám szívbeteg volt,úgyhogy nincs toppon a család immunrendszere :P Örülök,hogy a Te bibid is gyógyulóban van :) Kenegesd a kencével,amit a doki kiírt és szépen begyógyul. Nekem is el kellene mennem kozmetikushoz egy ultrahangos kezelésre,mert irtó száraz a bőröm :P Tisztítani nem nagyon kell,mert azt mondta a barinőm,hogy szép az arcbőröm,csak száraz,vízhiányos,néha-néha menjek el hozzá egy ilyen kezelésre :P Jaj,csak tudod....mikor....egyik nap dolgozom,másik nap itthon teszek-veszek,ha párom nem dolgozik,akkor az Ő seggében kell csücsülnöm,mert egyedül szinte semmit nem intéz el :)) Tegnap is volt egy kis melójuk,már délben otthon volt...este jött értem ,mert én ugye gályáztam,na jöttünk hazafele,ilyet szólt,hogy holnap el kell majd vinnünk a Misiéknek a tálat amiben a sütit küldték.Mondtam Neki,háááá,nem vitted vissza?? Nem,nem volt kedvem.Húúú,mondtam is Neki...férfiak.....:)))) Úgyhogy ha menet közben összecsapnám novellám,akkor drágám seggébe kellett bújnom :)))) Hihetetlen egyébként,nem?? De,ők a teremtés koronái,csak éppen egyedül semmit,majd az asszony,majd az asszonnyal....ááááá,pasik! :)))) Te drágád is ilyen??? Jó pasi taktika,miért oldjon meg egyedül a dolgokat,ha az asszony kéznél van :))) Na,de mindegy :))

Húúúú,nem csodálom,hogy csömöröd van a melóhelyedtől :P Éjjel zárni,a sok lüke részeg embert elviselni,könyörögni,hogy ugyan induljon már el...remélni tudom,hogy hamarosan búcsút tudsz mondani az éjszakai életnek :P Nem azért tanultál,hogy ilyen atrocitásoknak legyél kitéve,nem igaz??? Szerencséje főnidnek,hogy kifizette a jussodat!! Na,akkor úgy látom már csak a verda hiányzik!! :))) Szupi!!! Vegyetek is egyet minél előbb,egy gonddal kevesebb lesz,ki mikor, kivel,hogyan jut haza éjjel :P Neked sem lesz kínos,hogy párod autóját kell elpuncsolnod,meg aztán lovagod sem fog teperni a fuvarral :))) Remélem tényleg megértette,hogy csak cimbiség lehet köztetek ez így volt tiszta sor.

Na,azt hiszem elköszönök,mert kellene még vasalnom,az ágyat is lerántom gyorsan,olyan jó idő van,hogy délutánra meg is tud száradni kint a teraszon.Meg hát ugye,drágám lassan de biztosan jelez,hogy csirke...!!!Gyere velem ide,gyere velem oda...pasi :)))

Jó legyél,vigyázz magadra,tömd a vitamint ezerrel,anyudat meg lakatold az ágyhoz :))) Legyen szép napod,kitartás a melóhelyen!! Ne,megyek ruhapróbára :)))) Készülök a farsangra,kámfor jelmez....lehet,hogy lecserélem :))) Majd jövök,nem ígérem mikor,mert akkor tuti,hogy nem érek ide.Elvileg pénteken,de....inkább nem mondom :))) Pusssssssssssszzzzzzzzzzzi!!! :)))) Sziaaaaaaaaa!!! :)))))

389. alyce
2011. febr. 1. 20:50

Szia Dráááágaaa!!! :) Na most meg én vagyok ügyi, ugyi? :P Nem baj, hogy nem jössz, teljes mértékig át tudom érezni a helyzeted. Sok munka, aztán még otthon is meló, na meg még a magánéletre is legyen idő, ismerem... Pláne, ha csak egy gép van, az úgy macera. Mi most anyuval megoldjuk, ebben a három napban, amíg itthon vagyok, nagyrészt én gépezek, neki úgyis van ideje a többi napon, amikor dolgozok :) Ja, mert képzeld, már egy hete itthon van, táppénzen. Mondta múlt hét hétfőn, hogy most már elmegy az orvoshoz, mert érzi valami nagyon nincs rendben. Ugye ő is benyelte a piciktől ezt a vírust, csak nem ment vele dokihoz. Na aztán kiderült, hogy szépen kihordott egy tüdőgyuszit lábon :S A bal tüdeje már meg van telve vízzel, doki ugye azon nyomban küldte röntgenre, vérvételre. Először kórházzal riogatott, de aztán mondta, hogy egyelőre felír egy gyógyszert, szigorú otthonmaradás, és sok pihi, semmi munka. Na aztán főniasszonynak nem igazán tetszett, nyavalygott, hogy most akkor mi lesz?! Aztán anya meg mondja neki, hogy ha most nem marad itthon, akkor bizony kórház lesz a vége, és az nem egy hét kimaradás lesz! Úgyhogy aztán kénytelen volt belenyugodni, de vasárnapra és hétfőre így is berángatta szegényemet... :S Na mindegy, azért már sokkalta jobban van, most még kapott egy kúrányi gyógyszit, aztán utána megint röntgen, hogy mizu van. De szerintem rendbe jön.

Az én homimmal semmi egyéb, azóta már lejött ám a varr :) Fürdéskor, nem bírtam ki, és leszedtem, de alatta már szép volt :) Azóta nem sebesedett újra, de sajna még mindig látszik, nem olyan vészesen, de hát el kéne azért már múlnia.. :S

Ma voltam kicsi szenvedésen, kozmetikázni :) Kezdtek megint előjönni a ragyáim, na mondom irány, mert aztán nagyobb lesz a kín, ha már úgymond későn megyek. Szerencsém is volt így, mert pikk-pakk végeztünk, nem volt sok dolga a kozmetikusnak. Most azért úgy nézek ki, mint a pulykatojás :P

Holnap meg megyek újra körmöt csináltatni, most látom igazán, hogy milyen gyorsan nő :)))) Két hete voltam, de már vagy 2 mm-t lenőtt, és már nem szép, újra kell töltetni. Na meg egy-két körmömnél már nagyon úgy néz ki, hogy lassan megadná magát :D Nem csináltattam olyan bonyolultat, szép kis szolídat, franciás, na meg egy kis rózsaszín csillámos minta van benne. Holnap nem tudom milyen lesz, igazából nekem aztán tök mindegy :) Rábízom megint magam a művészre :P

Látom nálatok is nagy a pangás, na ja, január, február, karácsony után, báli szezonban az embereknek nincs pénze vásárolgatni. Nálunk is pangi van, bár a múlt hetem kemény volt, minden nap éjszaka zártam. Jujjj, szombaton már olyan szinten kivoltam készülve idegileg, hogy osztottam őket :D:D Volt még pár törzsvendég, aztán mondom nekik, hogy fiúk, lassan kiinni aztán gyí haza. Nem is volt ellenvetés, egy csapat haza is ment. Erre bejön 3 pasas, már mindent elmostam, erre az egyik mondja, hogy kávét kér, ráadásul melange-ot (tejhabos). Aztán én meg ráförmedtem, hogy nincs kávé, vagy fröccs van vagy semmi! :)))) Szegényem csak kamillázott, aztán mondta, hogy ok, jó lesz. A másik rendes volt, mondta, hogy megisszák és mennek. Közben volt egy csórikám, aki már full mák volt, játékgépezett. Kb. 10 percenként mentem be hozzá, hogy hagyja abba, mert zárok, a válasz mindig az volt, hogy még két perc. Na aztán a végére elöntötte a szar az agyamat, már csak ő volt, akkor is jött nekem ezzel a 2 perccel, én meg fogtam magam, és kihúztam a gépet, odadobtam neki 5 eurot (annyi volt neki a nyeremény benn), aztán hazazavartam. Szegényem úgy elhúzta a szennyest :D :D Úgyhogy szombaton kemény voltam, nincs mese, máshogy nem lehet.

Képzeld, vasárnap mondtam főninek, hogy fizesse ki a túlórapénzem, és megkaptam az utolsó centig! Azelőtt meg halogatta, meg mittomén. Nem tudom mi ütött beléje. Na ja, múlt héten mindennap én zártam, én kínlódtam ott a jónéppel hajnalig, ő meg elhúzott 10-kor aludni. Talán ez is közrejátszott abban, hogy nem kalimpált. Na meg hát én megdolgoztam azért. Az autóra úgyis kell, most anyu is megkapta a pénzét, már csak venni kell valamit :)

Basszus, tegnap egész nap nem csináltam itthon semmit, ma úgyszintén, igaz tegnap fáradt is voltam. Vasárnap este ott aludtam munka után drágámnál, és nagyon nem jól aludtam. Forgolódtam, hideg is volt....:S Ma is megyek hozzá, 10-kor jön értem munka után, nyavalyog, ha nem alszok ott vele. Mert ugye makacs az úr, ő még mindig nem jön ide, ha anya itthon van. Nekem kell állandóan ugrálnom hozzá, azért most már úgy vagyok vele, hogy kezd megerőltető lenni, kezdem úgy érezni, hogy csak én teszek azért, hogy együtt lehessünk. Tegnap csoda, hogy nem tette szóvá, hogy miért nem alszok ott. Várta volna, de mondtam neki, hogy szeretnék itthon aludni, kipihenni magam. Na meg végre melegben ugye.

Na még holnap itthon, aztán újra beindul a mókuskerék. Osztrák lovagom hát teper szegényem, de vasárnap tiszta vizet öntöttünk a pohárba. Igaz ittas volt, de legalább most olyanról is beszéltünk, amiről eddig nem. Ugye ő arra számított, hogy vasárnap hazahozhat, ugyanis tudta, hogy anyuval megint egy időben kezdünk, és ő hagyna ott engem a munkahelyemen először, de ugye ő később zár. És hát ő szépen kigondolta, hogy majd hazavisz. De én közben drágámtól kölcsönkértem az autóját, és a lovagnak nem esett ez jól. Mondtam neki, hogy tessék akceptálni, hogy nekem van egy barátom, és nem fogok kettős játékot játszani. Sem magam miatt, sem a párom miatt, meg egyébként sem. Felfogta. Legalábbis remélem. Mert ő úgy képzelte ám el, hogy ő lesz a második pasim....de én ilyen nem játszok. Ebből előbb vagy utóbb csak problémák lennének, meg hát egyébként is, ő nem az én esetem úgy igazándiból. Aranyos, kedves, barátnak szupi, de semmi több. Bár ő mindig mondja, hogy a remény hal meg utoljára, ez mondjuk igaz, reménykedni meg lehet! :)

Na Drága, azt hiszem lassan zárom soraimat, szépen beleülök a kádba, átmelegszek, mert drága páromnál nem igazán lesz gatyarohasztó meleg. Egyszer-kétszer kibírom. A kapcsolatunkért megteszem. Bár igazán tehetne már valamit ő is... na mindegy. Nem nyavalygok :)

Te meg gyere, ha időd és kedved engedi, meghát lassan meg is értem ám a szitut, itt a farsang...tudom ám, hogy sunyiban beszerezted a jelmezt! :PPPP Ennek meg ez az eredménye, mit lehet tenni?! :))))

Na, légy jó, sok-sok pusziiiiiiii!!!!!!!!44

Sziaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))

388. cuncika73 (válaszként erre: 387. - Alyce)
2011. febr. 1. 08:11

Szióóóóóó!!Megjött a "kis" elveszett!! :)))) Ezer és ezer bocsi,hogy megint eltűntem! :P Minden oké,nincs semmi para,csak nem értem ide :P Tudod ezek a férfiak,mindig a seggükben kell lenni :))) Páromék még nem igazán tudtak nekiállni az idei szezonnak,így amikor szabadnapos vagyok,akkor vele vagyok. Most kísérjem el ügyintézni,menjünk el vásárolni stb,stb... :))) Most meg aztán gyors kell legyek,mert megyek délutánra dolgozni :P Tegnap cseréltem kolléganőmmel,mert szülőire kellett mennem és hát miért is ne,a szülői pont akkor van/volt,amikor dolgoztam :P Anno az első szülőin "választottunk" szülői munkaközösségi tagot és az egyiknek jelentkeztem én,mivel akkor annyi szabadidőm volt,hogy simán belefért.Mondta az ofő,hogy olyan szülő vállalja,aki tényleg ott tud lenni az igazgatói és az osztályfőnöki értekezleteken.Nem is volt semmi gond,amíg a két kolléganőm be nem adta az unalmast 3 nap leforgása alatt :P Azóta ketten visszük a boltot és kicsit macerásabb ezeket a programokat megoldani,de megoldjuk,főni is azt mondja mindig,hogy MI beszéljük meg,de Ő tudjon róla,ennyi.Szóltam is főninek még a múlt hét elején,hogy lenne egy ilyen problémám,azt mondta beszéljem meg a kolléganővel,ha Ő tudja vállalni,akkor felőle....Így aztán ma adom vissza a délutánt.Úgyhogy,most csak rövid novellát fogok gépelni :)))) Ja és a nagy gépen klimpírozok!! :)))) Azt mondta az ismi,hogy nyúzzuk,használjuk,amit csak bír,mert csak így derül ki,kell-e winyót újra telepíteni rajta.Ugye múltkor volt az a bibije,hogy hazajött a műszer,aztán talán másnap már bekapcs után mindig újra akarta indítani a rendszert,de itt meg is állt a tudománya :P Na,akkor gép el,valami kábelt vagy mi a szöszt cserélt rajta az ismi,akkor mondta,hogy nyúzni kell,hátha kiugrik még valami más hiba is a kábelen kívül.De,lekopogom,műkszik!!! Lánykám is esténként átül ide,laptop pihi addig és "dolgozik" ezen a gépen.Szegény laptopodnak,kalap-kabát?? :P Hát,nekem is mondta az ismi,hogy előbb-utóbb beadja az alaplap az uncsit,mivel sokszor kell tölteni és az nem túl jó a gépnek :P Körül kellene néznem,lehet-e kapni aksit,ismi is rá van állva a témára,de eddig semmi :P Csak addig bírja ki,3 éves a masina.

Főniden nem csodálkozom,hozza a formáját,de addig jár a korsó a kútra,amíg nem meg kefélik a vízhordó lányt! :))) Fog ő még átesni a ló innenső oldalára is!! :P Előbb-utóbb Rád talál egy jobb lehetőség,addig meg....a kötelező köröket lefutod,aztán nyaljon sót.Így is örüljön neki,hogy maradtál,mert ha a verda nem lett volna probléma,akkor.....Na,mindegy,kitartás,sajna minden a piszkos anyagiakon múlik :P Szépen alakulgatnak majd a dolgok,addig is arra gondolj,hogy amit ennél a mukinál keresel,abból tudsz tartalékolni mindig egy keveset,aztán amikor ott lesz az az ugródeszka,akkor könnyebben tudsz elrugaszkodni.

Jaj,Te drága,elhiszem,hogy nekikeseredtél!! :(( DE,csatlakozom a többiekhez,fel a fejjel,időben elkaptátok a frakkját ennek a betegségnek és ez nagyon sokat számít!!!Tartsd be az orvos "utasításait" és ne "piszkáld" a bibidet.Tudom,hogy idegesít,meg legszívesebben leszednéd,de szerintem ne.Ha olyan seb,mint amilyen egy seb kell,hogy legyen,akkor az le fog száradni és "lepottyan". Vigyázni kell rá,le ne kapd véletlenül a körmöddel vagy a törcsivel fel ne dörzsöld.Nem szabad bemesélni magadnak a rosszat,közhelynek hangzik,de a pozitív hozzáállás sokat segít.Csak előre nézni,jó???

Ej,te kis huncut!! :))) Szóval legyeskednek körülötted a pasik!! :))) Nem is csodálom,hisz csinos,fiatal csaj vagy,ez érthető.De,nem semmi az "udvarlód",hamar beskatulyázott 'meg kell védeni a barátnőmet,mert az enyém' című szerepbe Téged :P De,jól tetted,hogy helyre raktad!!! Az kell még csak,hogy párod fülébe jusson,ne adj' isten!! :P Vagy elmérgesedjen a pasi hozzáállása aztán balhézzon,na azt azért ne ám már!! Még az elején csirájában el kell fojtani az ilyet,mert komoly gondok adódhatnak belőle a későbbiek folyamán :P Tudom,mert anno én is jártam így,csak én hülye voltam,mert jaj de kedves,jaj de figyelmes,nem adtam alá a lovat,csak nem vettem le a lényeget,miért ez a nagy udvariasság.Melóhelyre hozta a hamburgert,üdítőt,csokival meglepett stb....Na,nem nap,mint nap,csak hébe-hóba betoppant valami nasival,pedig mindig mondtam,hogy nem kell van ebédem stb...de csak csak megszaladt.Semmi "durva" megnyilvánulás,ezért nem is vettem az adást,na aztán egyszer csak nekem szegezte a kérdést,hogy elmennék-e vele Csabára vagy hova kolbász fesztiválra két napra.Hát.....az volt benne a pláne,hogy ÉN éreztem magam kínosan!!! Na,aztán jöttek a kifogások,hogy bocsi,de nem tudok,mert "pici" még a lányom(mondjuk akkor volt 7-8 éves),dolgozok,nincs szabadnap csak a vasárnap bla-bla-bla :))) De,nem volt semmi para,tök normálisan megértette,sőt azóta is ha talizunk mindig köszön,van úgy,hogy nem veszem észre mert tudom is én az utca túl oldalán áll,megy,akkor odaköszön,tehát semmi duli-fuli :))) Ezért jobb tisztába tenni a dolgokat,mert nem mindig happy and a vége az ilyen "elbeszélünk egymás mellett" című eseteknek.

Jaj,Te drága lassan mennem kellene,van egy kis házimunka amit le kellene zavarnom még meló előtt :P Pfffff,össze kell magam drótozni,nincs mese,de már olyan uncsi ez a mókuskerék,nem??? Munka,háztáji,munka,háztáji.....a boltban is,van mikor SEMMIT nem csinálok,csak kinyitok,aztán szeva.Monoton törölgetünk,simogatjuk a vállfát,katonás sorrendbe hajtogatjuk a ruhát,ááááááá már heroltom van tőle :P Jah és akkor holnap meg egész napos leszek,juhhhhéééé!!:P Na,mindegy,el vagyok ám,csak a nekiindulás macerás :P El is ballagok az asztal elől,vár a vasaló :P

Egyet megígérek,hogy NEM ígérek semmit!! :))))) Mert azt már lefigyeltem,ha azt írom,hogy jövök ekkor-akkor,abból 98 % ,hogy semmi nem lesz :)))) Úgyhogy drága,iparkodok ideérni,jó???? Addig is vigyázz magadra és ne idegeskedj!!!!!

Legyen szép napod,pusssssssssszzzzzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiii!!! :)))) Szióóóóóóóóóóóóóóóóka!! :)))

387. alyce
2011. jan. 18. 22:07

Szia Dráááááááááágggggaaaaaaaa!!!!!! :)))) Már azt hittem valami gond van, azért nem jelentkezel. De akkor jó, ha a technika adja meg magát, az más :P Nálunk is képzeld, anyu ma délelőtt akarja bekapcsolni a gépet, jobban mondva a netet, nem csatlakozik....valószínű nálunk a router adta meg magát, de hála égnek azt kiiktattuk, így nem zavar most be. Úgysincs lapitopi, nem kell az. Elhoztam az enyémet a számítógépszervízből, mert rám telefonáltak, hogy 10.-e körül hozzam el, különben leselejtezik. Na aztán képzeld, gyönyörűen elfelejtettem! :) Nem is én lennék...de hála égnek megvolt még :P Odaadtam bátyusnak, hogy az adataimat szedje le, mentse lemezre, aztán a géppel mi lesz, nem tudom. Vagy alkatrészenként, vagy egyben eladom. Utána kéne néznem, hogy éri meg jobban.

Ja, főni egy szarrágó köcsög, de mihelyt jön valami jobb lehetőség, pápá! :) Hívott ám közben a néni, felvett volna, de addigra meg én mondtam nemet. Nem tudom, hogy mondtam-e, ugye a kocsi miatt nem tudtam most bevállalni ezt. Ugyanis nem úgy fizetett anyum főniasszonya, így a számításaink nem úgy jöttek be.

Drágám most megváltozott, még mindig normális, hát hogy meddig tart...nála ezt nem lehet kiszámítani. Mostanában odaadja a kocsit, múlt héten is elkértem egy napra. Kényelmesebb volt. Jajj, képzeld, hazafelé nem is figyeltem, hogy le van fagyva az út, én meg csak döngettem 80-al...hát képzeld, megcsúsztam, alig tudtam irányítani a kocsit. Kormányzással korrigáltam, meg először rátipostam a fékre, de beugrott, hogy nem szabad, csakis motorfék. Na hála égnek megfogtam a kocsit, utána úgy be voltam szarva, hogy egy gombostűt nem lehetett volna a seggembe dugni! :P De csak azon a szakaszon volt lefagyva, mint a márvány, másutt nem. És pont kanyar....jaj, azóta minden nap megköszönöm a védőangyalomnak, hogy segített.

13.-án voltam a bőrgyógyásznál, hát igazából jobb lett, de még mindig nem múlt el :( És azt mondta, hogy sajna ez bőrrák. De nem áttétes, 5 hétig még kezelnem kell, ahogy eddig is, púder és kenőcs felváltva. Aztán 3 hónap múlva vissza. Megint lefagyasztotta, pont ma mutattam anyunak, hát még rondább, mint volt :( Ugye ilyen sebes-varros, szívem szerint leszedném, de az egyik fele még igen ragaszkodik, és nem tudom, hogy jót teszek-e vele. Múltkor is úgy megdörzsöltem fürdésnél (el is feledkeztem róla), hogy vérzett :( Jaj, én annyira aggódok, de mindenki bíztat, hogy nem lesz semmi baj, és ne adjam fel. Csak azért rossz ez a tudat, hogy bőrrákom van, igazságtalan az élet.... :(

Voltam a fodrásznál, de mivel az anyagiak nem úgy alakultak ebben a hóban, viszont be voltunk jelentkezve, én csak vágattam most. De majd legközelebb! :) Majd rakok fel képet, megnézheted. Viszont most elég rövidre vágattam, alig bírom összefogni :P Jujjj, nem is tudtam, hogy egy rövid hajat így el lehet feküdni :P Kész... :D Ugye én amióta az eszemet tudom, nekem hosszú volt, de azt hiszem visszanövesztem :P Nem bántam meg, hogy levágattam, de nem akarom így hagyni.

Pénteken ismét kis szépítkezés, megyünk tesóm barinőjéhez műkörmöt csináltatni. Nekem most lesz az első, kivi vagyok nagyon :) Na arról majd rakok fel képet :) Ugye a vendéglátóban sokat vizezek, ha itthon befestem, szépre megcsinálom, tuti lekopik 2 nap alatt, meg betörik, meg mittomén, ez talán így tartósabb lesz. Meglátjuk. Most egy olyan technikával dolgozik, ami nem káros a körömre, nem lesz gombás, levegőzik alatta. És nem utolsó sorban nem megy tönkre a köröm. Nekem ez fontos, ugyanis alaphelyzetben nekem szépek, csak hát nincs időm cicomázni :P

Ma meg egészséges napot tartottam! :) Vettem a boltban mandarint, paprikát, multivitaminos üdítőt :) Hát mondom egyszer élek, nehogymá :) Mandarint ettem már kérem szépen, paprikát vacsira akartam, de az elmaradt. A tegnapi lecsót ettem meg, meg desszertnek egy kis fánkot, amit ma sütöttem. Én már két napja takarítgatok itthon, még holnap kicsit, aztán csütörtöktől úgyis meló, semmi időm se energiám nem lesz.

A múlt hétvégém kicsit húzósra sikeredett :) Alig aludtam, még a mai napig nem tudtam magam kipihenni :) Minden nap későn kerültem ágyba, és ugye korán keltem. Csütörtökön elmentem az egyik vendégemmel a másik városba, ahol ezelőtt dolgoztam, meglátogattam exfőnit, nagyon meglepődött :)) Az egyik vendégem nem hagyott békén, annyit fényezett, hogy már szégyelltem :P Na aztán átmentünk egy másik helyre, elég sokáig eldumáltuk az időt. Szegényem belém van zúgva...de sajna idősebb is (41 éves), nem is olyan helyes, barátnak jó, semmi több, na meg vannak gyerekei, úgyhogy ha nem lenne barátom is sok lenne a kizáró ok. De hát tudja ő is, hogy mi a helyzet nálam, annak ellenére próbálkozik. Néha már rosszul érint engem ez a dolog. Szombaton elhívott a bálba, ami a másik vendéglőben volt, és rengeteg vendégemmel taliztam :)))) Mindenki fizetett, úgyhogy jól becsiccsentem :P Ott is mondták egyesek, hogy aludjak a Rolinál, azt hitte mindenki, hogy együtt vagyunk, ugyanis ő a faluban úgy állítja be. Na tegnap leteremtettem....mondtam neki, hogy ilyen nem szeretnék hallani senkitől többet. Mindenki tudja, hogy van pasim, nehogy azt higgyék már, hogy egy ribi vagyok, mert nem. Az ilyet nem szeretem. Meg azért is szúrtam le, mert ugye a munkahelyen pirít a legtöbb vendég, és ő meg féltékenykedik, képzeld. Mintha a pasim lenne! A bálban is beszélgettem az egyik sráccal (anno úgy volt, hogy tud nekem a cégüknél melót), aztán odajön, és olyan mérgesen megkérdezte, hogy zavar-e....szegény srác azt se tudta, hogy kérjen bocsánatot, meg mondta, hogy már megy is, én meg a fülébe súgtam, hogy maradjon csak, nem a pasim!!!!! Kész....na de tegnap helyre tettem a dolgokat, legalábbis remélem. Nekem van egy barátom, akit szeretek, ugyan néha lökedék, de akkor is. És amíg ő nekem megvan, nem akarok senki mást. Őt meg pláne, szegényem nem az én esetem....

Úgyhogy zajlik az élet errefelé :) Jaj, gondolom te is hallottad a szombati tragédiát :( Annyira megrázott, képzeld, Drágám munkatársa oda akart egy hónapja elrángatni minket is. Csak mi leráztuk, mondtuk neki, hogy techno zenét nem hallgatunk. Nagyon sajnálom a csajokat :((

Na de nem siránkozok, hiszen azokért kell élni, akik még itt vannak! :) Bizony, nem elfelejteni a bébi projektet!!! Mert kikapsz tényleg! :)

Most zárom soraimat, légy jó, várom válaszod!

Pusziiiiiiiiiiiiiiii, sziaaaaaaaaaa!!!!!!!!! :)))))))))))

386. cuncika73 (válaszként erre: 385. - Alyce)
2011. jan. 18. 08:59

Sziaaaaa drága!!! :))) Ezer bocsi,hogy így eltűntem :P De,nem volt gépem :P Ja,mert ugye hazajött a nagy gép,ismi meghozta,sok jóval nem kecsegtetett,de azt mondta,adjunk még egy esélyt a műszernek.Na,jó,ahogy időm engedte jöttem is fel,bekapcs,betölt,bla-bla,bejelentkezek,pafffff,lefagy :P De,olyan szintem,hogy....na ismit hívom,hogy sz@r van a palacsintában :P Sajna Ő sejtette,de bízott benne,hogy azért kis ideig húzza még a drága.Hát,nem! Jó,semmi gond,van otthon gépe,átépíti,aztán hozza.Na,ez is megtörtént,jajjj,de jó nem kell a laptopon osztozkodni :)) Mert ugye,ha délelőtt nem jövök fel rögtön,utána már mire oda jutnék,hogy akkor "könyvelek" egyet,addigra majdnem hazaér a sárkány az isisből és akkor anya gép...mikor adod át ?? :P Na,szépen leültem az asztalhoz,szokásos lépések stb.....pittyent egyet a masina és elkezdte újra indítani a rendszert :P Na,igen ám,de itt meg is állt a tudománya :P Megint hívom az ismit,hogy gáz géza van,kérdezte,hogy mit csinál a masina,mondtam,hogy valami cd rom meg ilyen-olyan megahertz stb...van kiírva a képernyőre,jó,nincs beragadva egy billentyű?? Hát,nincs :P Na,oké,szombaton megyek,feljött,én pont dolgoztam,mert helyettesítettem a kolléganőmet, 3 napot lenyomtam most egymás után.Elvitte a gépet,hívott,hogy a rendszerrel nincs baj,hanem egy kábelt kellett cserélnie :P Úgy volt,hogy tegnap délután átszalad vele,de nem ért ide,mert ugye Ő is dolgozik és csak szabadidejében tud számcsizni :P Na,szó ami szó,most mivel a sárkány "dolgozik" lefoglaltam a laptopot :) Ennyi kálváriám "rövid" története :)))

Ezer szerencse,hogy bölcsen hallgattál akkor csütörtökön!!Az örök igazság,hogy a biztosat a bizonytalanért nem szabad feladni!!Majd előbb-utóbb befut egy olyan lehetőség,amire vágysz,idő kérdése,addig meg dolgozni muszáj,még ha undorral is mész :P Sajna a csekkek nem kérdezik meg,hogy van-e kedved felkelni,munkába indulni,azok szépen havonta pontosan érkeznek a postaládába :P Sumák egy főnid van,nekem gyanúm az,hogy a hiányzásodat kalkulálta bele a levonásokba :P Érdekes nem,hogy eddig nem említette,honnan jön a plusz,most rögtön be tudta jelenteni,hogy útiköltség!!! Levontam!!!De,ne is törődj vele,kenje a hajára,ha ilyen sz@rrágó!!! Majd idővel rájön,a jó munkaerőket elmarja maga mellől aztán....nézegethet,vagy egymaga viszi az üzletét,mert megbízható dolgozót nem talál vagy olyan híre lesz,hogy egy normális ember nem áll be hozzá!! Akkor válogasson vagy szívózzon!!!Sajna addig tűrnöd kell,fogat összeszorítva,de munkába kell járnod,aztán majd kiforrja magát.KITARTÁS!!Nálunk sem fenékig tejfel a munkahelyi élet,elég furi természete van a főnökségnek,kicsit egyoldalú a dolog,mert az egyik oldal(főnik) elvár, természetesnek vesz mindent,viszont ha a dolgozó ad,akkor visszafele is elvárhat alapvető dolgokat :P Nem kell nagy dolgokra gondolnod,apróságok,hogy pl. váltott műszakban dolgoztunk még akkor,tehát én reggel,kolléganő jött fél 2-re stb....és volt olyan,hogy elfelejtettek szólni,hogy biza,de estig leszel,mert....na aztán étlen-szomjan este 8-ig,na az fini volt :P Náluk az van,hogy ha csinálnak valamit ami a bolttal kapcsolatos,akkor úgy vannak vele,hogy nem kötelesek megbeszélni a dolgozóval.Nem azt mondom,hogy elmondják,mikor mit csinálnak,de ha árúért mennek,akkor szerintem az az ésszerű,hogy szólnak a dolgozónak,na ekkor megyünk ide és ide,kell-e valami,kerestek-e többször többen egy egy bizonyos rucit vagy valamit...De,most már nincs ez a vész,hogy reggel megyek aztán 2-kor itthon leszek,mert nincs váltás,így tudom,hogy kell készüljek :) Amúgy jó hely,mindent meg lehet beszélni a főnivel,az asszony... Ő kicsit más tészta :) Hangulat ember nagyon és néha ha az ember az útjába kerül...hát előfordul,hogy kap egy kis hangulat okozta beszólást :P Na,nem durván,csak tudod erre mondják,hogy ha van kalapja az a baj,ha nincs kalapja az a baj :) Ha nyitva az ajtó,mikor nyitottad ki,kihűl a bolt,ha csukva az ajtó,mikor szellőztettél,mert fáradt a levegő,na ilyen kis kekeckedések,de semmi komoly :))) Én ráhagyom,mert utána meg tök másképp jön be,nevetgél,sztorizgat,Ő ilyen :))) Főni....jó fej,"beszólogat" ,poénkodik.Múltkor is,este zárunk, ellenőrizte,hogy a füzet szerinti eladás stimmel-e a kp-val.Számológép,pötyörög,na az egyik tételnék két 0-val többet ütött.Az ujjával "malmozott" a számológép fölött én meg mondtam Neki Cé,Cé,na lenyomta,mondtam,hogy nem Cé,hanem CE.Azt mondta,agyonvágom!!! :))))Mondtam,engem??? Nem lehet.Akkor agyhelyen! :)))) Tudtam mit kell nyomni,de hagytam magam rábeszélni,ezek a nők... :)))) Elpoénkodik,de normál határok között.

Párocskád??? Minden oké vele??? Remélem sokáig tart nála ez az állapot :))) Nagyon rendi volt tőle,hogy a verdát felajánlotta,de nagyon remélem,hogy X nap-hét múltán nem vagdalja vissza :P De,Ő egy nagy gyerek :))) Hogy sikerült a próbanap??? Van már valami eredmény?? Csak sikerüljön neki is és olyan helyen dolgozzon,ahol jól érzi magát és megbecsülik őt is és a munkáját!Aztán,ha egyenesbe jön,akkor rágni kell a fülét,hogy a kanapé cserére vár! :))) Juj,de rossz,amikor kényelmetlen valami :P Pláne ágy,hisz az ember pihenne....még kényelmes fekhelynél is előfordul az,hogy az ember elfekszi a nyakát,vállát,húúúú,az milyen fincsi :P Decemberben voltam így,na nem elfeküdtem valamelyik alaktrészem,hanem akkor volt ez a köhi-köhi és piszok keveset aludtam,na mosott kaki szindróma nálam is előjött :))) De,majd párod összeszedi magát és vesz egy kényelmes ágyikót :))) Páromék is elkezdték az évet,amíg be nem fuccsol az idő :P De,ami olyan meló azt most csinálgatják,nem halmozódik fel minden apró-cseprő dolog a jó idő beköszöntére.

Szóval,újítasz frizi téren ?? :))) Óóóóó,rá se ránts,a mai divat mindent elbír :))) Lila,kék,rózsaszín,zöld...simán és egyik másik tök jól van megcsinálva.Sok múlik a fodrászon,hogy jól és arányosan készítse el a színezést.Úgyhogy,no para,tuti lesz a hajad,ha rászánod magad :))))) Majd rakj fel fotót aztán leosztályozom :)))

Húúúú,drága lassan mennem kell,ezer a dolog most,hogy 3 napig egyhuzamban dolgoztam,kissééééé felhalmozódott pár meló itthon is.Porszívóznom nem kell,mert azt csajszim megcsinálta,de a vasalás...az ott van :P Na,de meglesz az is,majd közben "nézem" a tv-t,aztán pikk-pakk végzek is.Holnap nem jövök,de elvileg!!! csütörtökön igen.Lehet,sőt remélem,hogy akkor már a nagy gépről pötyörgök :))) Na,gyorsan befejezem,mielőtt lesz olyan szerencsém,hogy eltüntessem a regényemet :)))) Képes vagyok rá :)))

Úgyhogy,szia,jó legyél,vigyázz magadra és kitartás!!!! Sokat ne dolgozz,parancs értettem,baba "ügy" nincs elfelejtve :)

Legyen szép napod!!! :))))) Sziiiiiiiiióóóóóóóóókaaaaaaa!!!! :))))))) Pusziiiiiiiiiiii!! :)))

385. alyce (válaszként erre: 384. - Cuncika73)
2011. jan. 10. 17:12

Szióóóóóóó!!!! :))))) Szegényem, Te mindig pórul jársz az internettel :P Na de az a lényeg, hogy újraírod, nekem nem bizti, hogy lenne kedvem újrakörmölni a kis regényemet :P

Hát képzeld, nem lesz ám a bútorboltos melóból semmi... :( Sajna anyunak a főnökasszonya nem adta oda a teljes túlórapénzét, így kevés van most, amiből tütüt tudunk venni :( Ugye páromra meg nem igazán számíthatok, meg másrészt ugye most meg kell várni a következő hónapot, de ha átmegyek másik munkahelyre, akkor már új bércetlim lesz, és azt nem fogják elfogadni a hitelnél. Úgyhogy azt hiszem Isten is így akarja ezt, bár tényleg lehet, hogy nem jártam volna jól abból a szempontból, hogy csak áprilisig szólt volna. Még az a szerencse, hogy okos voltam, és csütörtökön főninek nem szóltam semmit. Átgondoltam, és arra jutottam, hogy amíg a néni nem telefonál, addig nem mondok fel. Meg hát nem is hívott eddig még, megígérte ugyan...úgyhogy most két szék közül a pad alá estem volna. Hála égnek az eszem a helyén volt :) Sajna, marad a vendéglátás. Én is megnéztem volna főnököm képét, amikor benyögöm neki az uncsit. :)

Képzeld, odaadta a fizumat, de 30 eurot levont, mondván hogy egy hétig nem voltam, és így arra a hétre az utazási költség térítésem levonta. Eddig nem is tudtam róla, hogy ilyen címszóval kapok többet. Ezt úgyis most találta ám ki, és hogy könnyebb legyen a lelkének, levonta, mert a fizumat ugye teljesen meg kellett adja. De mihelyst találok valami mást, biztosat, és végre autónk is lesz, agyő. Addig meg még kínlódok :((((

A betegséggel már egyre jobban állok, kicsi köhögés, nátha, de már semmi gond. Anyum szegényem nagyon szenved még. Ez a homeopátiás lötyi nagyon jó!!! És egyáltalán nem volt drága, 900 Ft volt. Úgyhogy ezek után lehet áttérek erre a gyógymódra, bár inkább ne legyen rá szükség. Gyümivel hadilábon állok, bár ahogy írtad, hogy előre meghámozni, kis dobozkában elvinni....lehet nem is rossz ötlet! Így legalább rá is visz a lélek, hogy megegyem, nehogy kárba vésszen :) Igazad van egyébként, kell, de egyszerűen a főétkezések kimaradnak néha, nemhogy még plusz egészséges cuccokat tömjek magamba. De folyamat rajta vagyok ám az ügyön :) Mert aztán tudom, hogy jön cuncika-kommandó, és aztán akkor lesz kapsz :P

Párom odaadta az autót múlt héten végig, minden napra, rá sem ismerek....mondta, hogy anyuval ne szívjunk, hogy egymásra kell várni, így odaadja. Hát, hogy meddig tart nála ez az "őrület", kérdéses :D

Irigyellek, hogy ilyen szupi munkahelyed van, főni is normálisnak mondható, meg szereted, amit csinálsz, és ez fontos! Én már kevésbé szeretem a vendéglátást, most hétvégén is minden nap hajnalban értem haza :( Olyan vagyok, mint a mosott kaki. Ráadásul megígértem páromnak, hogy vasárnap munka után megyek hozzá, és ott alszok. Kapott az egyik munkatársától egy kihúzhatós kanapét, mert eddig egyszemélyesen aludtunk ketten. Örültem is neki, mondom akkor nem kell nyomorogni többet. Erre képzeld, azon a felén, ahol én aludtam, olyan kemény, hogy arra ébredtem mindig, hogy vagy a vállam akar letörni, vagy a hátam...úgyhogy aztán amikor megelégeltem, szóltam páromnak, hogy cseréljünk helyet :) Na ott jobb volt, de akkor meg elkezdett szegényem horkolni (ő is beteg még, és amikor náthás, horkol). Reggel meg már keltünk, mert most kapott egy álláslehetőséget, és oda ment próbanapra. Én meg hazajöttem, mondom alszok egyet, de anyu is megébredt, nem lett belőle semmi. Délután kimentem Ausztriába, lerendeztem az adósságaimat erre a hónapra, összefutottam egy vendégemmel, és már el is telt a nap, már be is sötétedet... :( Jöhetne már a tavasz.

Lassan nekem is zárnom kellene soraimat, párom nemrég telefonált, hogy majd érte kell menjek. Basszus, és ma nem csináltam itthon semmit, pedig nekem is kéne vasalni...kicsit takarítani :( Holnap megint nem jó, mert délelőtt tuti sokáig fogok aludni, délután 1-re meg megyünk fodrászhoz. Képzeld, lehet, hogy új frizkóm lesz :) Már múltkor is mondogatta a fodrászom, hogy egy kicsit fel kellene frissíteni a hajszínemet (most eredeti van), az eredetire befesteni, hogy szebb fénye legyen, meg zöldet bele :) Először azt hittem hülyéskedik, még rá is vágtam, hogy persze, meg lilát is :) De aztán odahívta az egyik tanulót, neki is van, nagyon szupin néz ki!!! :))) Lehet bele megyek holnap ebbe a zöldre festősdibe :P Ez amúgy kedvemtől függ, most pillanatnyilag olyan kedvem van, hogy feketére festetném. Nézegettem régi fotókat, ahol még fekete hosszú hajam volt, és olyan szép! Igaz, több évembe tellett, mire lenövesztettem :S Lehet nem kéne újra hibába esni. Na mindegy, az a lényeg, hogy levágva tuti lesz, mert már nem áll meg sehogy :) Most tényleg zárom leveles ládikámat, ne dolgozz nekem sokat, és tényleg, már rég mondtam : tessék egy kis időt a babaprojektre is szánni nekem!!!!! Mert emiatt meg Neked lesz kikapsz! :P :)

Na jó, megyek, légy jó, írj majd! PUSZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, SssssZZIIIIIIIIIIAAAAAAAA :)))))))))))))

2011. jan. 6. 13:51

Szióóóóóóóó!! :)))) Jaj már megint hogy jártam!! A fene egye meg :P Írom a levelem,szépen haladok,erre ez a hülye egér megnyomódott jobb oldalt és páááá válasz!! :P Na,de gyakorlat teszi a gépírót!! :)))

Örülök neki,hogy jobban vagy,ez a köhögés már az utóhatása a bacinak :P Mondjuk az is fini,pláne amikor az ember aludna ugatózás helyett :P Tuti,hogy a csöppök hozták a bacit,főleg,hogy az egész családon végig sepert :P Ajajj,majd amikor az oviból hazahozzák a finomabbnál finomabb bacikat betegségeket,hajaj,felköthetik apudék az alsónacit!! :P Ezeket a homós bogyókat sokan dicsérik,van olyan ismim aki kizárólag ezekkel "tömi" a családot,ha felüti a betegség a fejét.Csak még széles körben nem elterjedt,meg aztán sok doki ágál ellene,mert a felírt gyógyszer után kap támogatást a gyártótól,így persze,hogy gyógyszert tukmál nem homo szereket.Van aki drágállja is ezeket a készítményeket,de ilyen gyógyszer árak mellett....nem lehet olyan vészes.

Juuuuuhhhhhhhhhééééééééééé!!!! :)))) Nagyon örülök neki,hogy sikerült a hétfői interjú!!! :)))) Főnid,meg nyaljon sót! Kitelik az idejéből,hogy beálljon dolgozni,saját pénztárcájának a kovácsa!! Bár az ilyet lehet,hogy nem hatja meg,talál magának olyan balekot,akit kihasználhat! :P De,nagyon is helyesen tanácsolta anyud,hogy bemész,felveszed a munkát aztán fizu átadásnál szépen benyögöd az unalmast!! Megnézném főnid képes felét,tálcát tegyél az álla alá,nehogy földet verje az álla!! :))) Húúú,de goni vagyok,hát igen,a bosszú édes íze :))Nálunk nincs változás,ketten vagyunk kolléganőmmel,főni jön be "bedolgozni" .Poénkodik egyet-egyet,pedig első ránézésre morci férfi ember benyomását kelti :) Most a hétvégét cseréljük,mert változott az év eleji műszak(én dolgoznék páros napokon),de kolléganőnek van egy-két időpontja,így cserével kezdtünk,na aztán,hogy kihámozzam a lényeget,nekem a vasárnap kell,jövő hétvége meg a kolléganőnek.Így aztán megbeszéltük főnivel,azt mondta neki mindegy ki mikor hogy dolgozik,a lényeg,hogy ő is tudjon róla. Rugalmasak ebből a szempontból,mondjuk kíváncsiak is :)) Na,aztán hova megy,mi dolga van stb... :))) De,mindent meg lehet oldani,szervezés kérdése az egész(na meg jó-rossz indulaté is sajnos) Nálunk is anno anyut azért rúgták ki majd' 30 év után,mert trombózist kapott a bal lábában és orvosi javallatra könnyített munkát kellett(volna),hogy adjanak Neki,hát egy hónap után azt mondták,bocsi,de nem tudják olyan helyre betenni,ahol....viszont az eredeti helyére meg betegség miatt nem tudják alkalmazni.Raktáros csoportvezető volt és bizony,ha ott volt a kocsi pakolni,akkor ott kellett állni.Így aztán szeva,ennyivel elintézték az életét :( De,csődbe is ment azóta a cég,előbb-utóbb menni kellett volna,csak az időpont nem volt mindegy :P

Na,párodnak megjön a jobbik esze?? Nagyon helyes,bátorítsd csak,menjen dokihoz,ha Ő is úgy érzi,hogy segítség kell.Rendes gyerek ez a legény,csak néha fenékbe kell billenteni! :))) Hát,az autó kérdést meg kell oldanod,most már nincs mese :P De,igaza van párodnak,hogy alapos megfontolás után szabad csak verdát venni,mert azt hosszú távra veszed és nem lenne jó belenyúlni egy tragacsba :P Szerelő ismi mindenképp legyen mozgósítható,ha vételre kerül a sor. Amikor párom vette a kocsiját,akkor Ők is vitték a szerelő havert,azért a szakember másképp látja a dolgokat.

Bizony-bizony,sok gyümi-zöldség :))) Én szoktam olyat csinálni,hogy itthon hámozok egy pár narit vagy mandit és melóhelyen elcsipegetem.Nem kell pucolgatni,meg aztán olajos az ember keze a héjtól,akkor menjen kezet mosni,figyelni az ajtót jön-e vásárló,ááá,tiszta macera,így meg csak elő a zacsiból aztán nyami :) Teát azt nem nagyon iszom,inkább szódát,ásványvizet,szoktam is viccelődni főnivel így ünnepek körül,hogy aztán pezsgő lesz-e?? :)) Most szilveszterkor is én dolgoztam,aztán szerdán este mondtam a főninek,hogy akkor pénteken jövök pezsgőzni :)) Erre tök komolyan ilyet szólt : Magácska doooolgoooozniiii jöööön,nem pezsgőzni,majd akkor pezsgőzik,ha fél milla forgalmat csinál.Mondtam,ok,áll az alku :))) De....húúú,azt hiszem még most is ott állnék a boltban,ha azon múlott volna :)))) Annyira pangi van,tiszta uncsi,csillog-villog a bolt,katonás sorrendben állnak a rucik a vállfákon vagy a polcon behajtogatva :))) Tegnap is,ISMÉT áthajtogattam a pizsiket,az újakra ráírtam,hogy rövid-hosszú ujjú,eltököltem az időt úgy 5-ig,na aztán mivel nem találtam fel magam,nekiálltam rejtvényt fejteni. Fél 7 fele gondoltam egyet,felmosok.Engedtem vizet,mert ilyen kásás valami esett és ahogy bejöttek a vásárlók a cipőtalp csak meglátszott a parkettán.Pont végeztem,amikor csörgött főni asszony,hogy az öltöny rendelést megírtam-e.Mondtam,kész...leltár..? Hú,mindjárt mondom,jó akkor attól az időszaktól kell nézni a fogyást.Mondtam,megcsinálom,na fél 8 volt.De,hamar megvolt,kb. 10 perc,gyorsan kasszát csináltam,jött főni asszony,ellenőriztük a készletet,stimmelt,úgyhogy 8 órakor zártam is be az ajtót :)) Holnapra meg MEGINT áthajtogatom a pólókat,hogy azok is katonás sorrendet tartsanak a többi rucival :))) De,húúúú,ez van,a január mindenhol ilyen :P

Na,de mivel elbaltáztam az időt a nagy számítógép tudásom miatt,elköszönök,vár a vasaló :P Párom is várja az sms-t,hogy mikor végzek,akkor lejön,mert azt mondja,nem akar feltartani házi asszonyi teendőim közepette :)))

Húúúú,nagyon várom a fejleményeket,hisz ma van a nap nap :))) Juj,látom magam előtt fönid képét :)))) Na,de goni vagyok megint,be is fejezem levelem.

Jó legyél,vigyázz magadra!!! Pussssszzzzzziiiiiiiiiii!!!! :))))))) Sziaaaaaaaaaaa és nagy kalappal!! :))))

383. alyce (válaszként erre: 382. - Cuncika73)
2011. jan. 4. 22:49

Sziaaaaaaaaaa!!!!!!!!! :)))))))) Ejjj, de ügyi valaki, és milyen korai! :P

Jaj, ne is mondd, a nátha elmúlt, a láz is, de most jött a köhögés. Komolyan mondom...de ez a torokcsikizős, fullasztós köhögés :( Néha már belekönnyezek, majd megfulladok, már majdnem öklendezek. Hát katasztrófa :( De ez egy vírus. Mégpedig tuti, hogy a picik ragasztották ide, mert anyu is ágynak dőlt, meg apuék is, ugyanez mindenkinél a szindróma: láz, takony, köhögés, torokfájás...úgyhogy én már "csak" a köhögéssel küzdök, úgyhogy ismét vannak azért álmatlan éjszakáim. Mert miért is ne, mindig akkor jön rám, amikor nem kéne. Vettem tegnap a patikában egy köhögéscsillapítót, kérdezte a néni, hogy száraz vagy hurutos, hát mondom neki, foggggalmam sincs. Mert amíg szenvedek, addig száraz, aztán nagy nehezen feljön valami. Na azt mondta, hogy akkor ad egy Stodal nevűt. Homeopátiás, örültem is neki, én nem igazán vagyok híve a gyógyszereknek, ez meg legalább természetes dolog. Tök durva, elolvastam a tájékoztatóját, és nincs egy szem mellékhatása sem :) Míg a többi gyógyszernek....oldalakat írnak a mellékhatásokról. Hát úgy érzem hat, de ugye ennek is idő kell szerintem.

Jaj, főnököm nagyon seggfej, anyumat hívogatja állandóan, mert állítólag engem nem lehet elérni sosem...érdekes, mindenki utol tud érni, még osztrákok is, csak ő nem. Egy gerinctelen dög. Ma reggel is hívta anyut, hogy meddig leszek még táppénzen, óbégatott egy sort neki. Aztán végülis az van, hogy felmondok, ugyanis összejött a másik!!!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))) Egy bútorbolt keres kisegítő munkásokat, 40 db-ot, és bekerültem a körbe :) Igaz, hogy csak április végéig, de végre nem éjszakázás, hétvégézés, és hát nem vendéglátás :) Polcokat kell törölgetni, pakolgatni, ilyenek, szóval nem kell megszakadni. Rendes, hivatalos, bejelentett 40 órás munka. Aztán majd ha beilleszkedtem, akkor megpróbálom kipuhatolózni, hogy nem lehet-e valahogy bentragadni :P Ha nem, akkor sem dől össze a világ, márciusban szépen nekiállok keresgélni. Főnivel most meg én szúrok ki. Írtam neki, hogy szerdán elmegyek táppénzre, csütörtökön meg megyek dolgozni. Ugyanis anyu azt mondta, hogy menjek melóba, kérjem el a fizumat, és utána mondjam meg neki, hogy mi van, mert akkor esélyes, hogy nem kapok fizetést. Kinézzük belőle....de aztán én itt agyalok, lehet ő nyögi majd be :P Igazából nem érdekel, meg ilyen felmondási idő sem, nincs semmiféle szerződésünk egymással, semmi papír, úgyhogy fogom magam, és nem megyek többet, ennyi. Hát kíváncsi vagyok a csütörtöki napra. Látod, ő nem rugalmas egyáltalán, még szilveszter napján is felhívta anyut, hogy megyek-e, és mondta anyum, hogy nem, mert lázam van, fekszek. És sajna ez így is volt akkorra már. Ő meg csak erősködött, hogy vegyek be egy lázlehúzót, aztán jól van. Anyu meg megmagyarázta neki, hogy ez nem ilyen egyszerű. Tudod az osztráknak addig vagy ember, míg élsz és mozogsz, mihelyst nem megy ez a két funkciód, mehetsz utadra :( Nálatok látom azért van összetartás, meg lehet beszélni bármit a főnivel, de ez így helyes, hiszen emberek vagyunk, nem robotok. Anno apumnak is volt egy nagyon régóta tartó munkahelye kint, már kisfőnök volt, és munkahelyi balesetet szenvedett, sajna úgy, hogy nem tudott többet dolgozni menni. Mi volt a reakció, kirúgták! :( Azóta sem talál magának jó helyet, mert a kezei sérültek meg nagyon csúnyán, és sajna nem tud bármit elvégezni. Szemét népség ez, jobb is, hogy nem ismered őket :P

Látom azért te is beleestél akkor valamelyest a betegségbe. Ez a levegőben van szerintem. Örülök, hogy már sikerült meggyógyulgatni. Én is most ráálltam a C-vitamin szedésre, hát gyümit azt nem igazán eszek :S Citromot igen a teába, bár úgy tudom, hogy ha nem tudom hány fokos teába belerakom, el is illan a hatása, hát nem tudom. Viszont tegnap vettem a boltban paprikát, paradicsomot, azt hiszem ma vacsira az lesz, kis vajas-sajtos kenyérkével :) A folyadékbevitel megvan, mert rengeteg teát iszok, az jó állítólag köhögésre, könnyebben szakadozik.

Párom nagyon érdekes tud lenni néha, de képzeld, egyik nap belátta, és beszélgettünk arról, hogy ő elég erősen depressziós, és orvosi segítség kellene neki. Hajlik is rá, hogy elmenjen, úgyhogy rá fogom venni. Mert ez tényleg a kapcsolatunk kárára mehet. Hiszen amikor nincs gond, olyanok vagyunk, mint két turbékoló galamb...csak hát akkor van gáz, amikor valami kicsapja nála a biztosítékot :S

Ugye most az új munkahely miatt sürgősen venni kell egy tütüt, mert teljesen más beosztásban leszek, mint anyu, meg egészen más irány. Aztán párom magától felajánlotta, hogy ne sürgessük annyira, gondoljuk jól át, hogy milyet, mennyiért, addig meg ő odaadja az övét, hogy tudjak vele munkába járni. "Sajna" el kell fogadjam az ajánlatot, mert tényleg nem megy máshogy, de ugye anyunak is mondtam, hogy mindenképp meg kell ejteni az autóvásárlást, ugyanis megszűnik a jelenlegi munkahely, és onnantól nem leszek többet hitelképes. Ott, ahol akarunk autót venni, csak a munkavállalási engedélyem kell, meg 3 bércetli :) Úgyhogy tiszta sor, még főnire sincs szükség (munkáltatói, meg ilyenek). Meg ha van másik autó, ami nem a kereskedőnél van, azt is be tudják hitelezni, úgyhogy már csak a megfelelő alanyt kell kiválasztani :) Ma voltunk, de ott nála nem igazán van olyan, ami tetszene, meg árban is megfelelő lenne. Mert ugye 30%-ot le kell tenni, így az ár nagyon fontos. Max. 600000-ig mehetünk, de ez a héten fog kiderülni, meglátjuk anyu mennyi fizut kap.

Na, úgyhogy ennyi lenne a történetem erre a rövid kis időre, örültem válaszodnak :) Légy jó, öltözz fel rendesen :P

Puszi!!!!!! Sziaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! :)))))))))

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook