Ti hogy reagálnátok ilyen esetben? (beszélgetős fórum)
És parod nem mondta ezt az anyukájának?inkább kavezzanak vhol.Egyébként ha nem arról van szó, hogy anyosod azt érezteti h jobban szereti az exet vagy sztorizgat rola ez és ez volt akkor gondolom nem áskálódik.Ezt te biztosan tudod.
Anyósom saját kezűleg készít ajándékot az exnek.
Nem tudom, mit gondoljak. Inkább nem gondolok semmit.
Úgysincs hatással a mi házasságunkra.
Hogy megtudjuk kinek, milyen sérelmei vannak. :)
Na vmi ilyesmi császárral vagy anélkül :)
No...most a kedves mamát kiveséztük, jöhet a papa is! :D :D
Neki milyen bűnei vannak?
(egyébként mire szolgálnak az ilyen fél mondatban kiírt fórumok? Engem nem zavar, csak kérdezem...)
..ezt a császáros izét.. megjegyzem magamnak. :D :D
...egy és ugyanaz az emberfia. :D :D
Na, az ilyen hozzászólások miatt szeretem az ilyen fórumokat olvasni.
Külön feldobta a délutánomat a császáros szöveg.:D
Lehet o lesz az uj apos,a vejko meg hivhatja...apukanak!
Es ha majd te leszel anyos, a draga mama??? :D :D
Anyós (is) vagyok, tehát ebből a szemszögből mondom: direkt, bosszantás miatt nem hívnám meg az exet. Nem vernék éket a fiatalok között, főleg ha már gyerek is van. Nekem addig jó míg nekik is jó és boldogan élnek egymás mellett. Ha nagyon kedvelném az exet taliznék vele máskor és/vagy nem csinálnék abból rendszert, hogy a vejemnek vagy a menyemnek ettől rossz érzése legyen. Mondjuk erre kevés esélyt látok, mert alapból ha az én gyerekem szakít valakivel....miért is tartsam én vele a kapcsolatot?!
Ha viszont az anyós szart kever és izomból akarja mutatni, hogy ő a császár fa*án a bokréta... no az nagyon csúnya és primitív dolog.
De hát az indíttatást és az okokat csak a fórumindító tudja.
Bárki bármit írhat, nem kritizáltam csak a véleményemet mondtam. Anyósokkal rengeteg baj van, mivel mindig meg akarják mondani a biztosat, és azt hogy szerintük mi a legjobb döntés. Bocs de két anyóst emésztettem fel, mindkettő nagyon súlyos volt. Ígérem már több nem lesz!:-)
A kérdéseimre nem válaszolt, ezért nem is szóltam tovább hozzá a témához. Egy félmondatból nem lehet tudni, hogy mi a valós helyzet, gondolom élvezi, hogy viszályt szít, mert így ebben a formában értelmetlen a kérdésfelvetés és az ötletelés is.
Úgy látom szöszi cseszik a kérdésekre válaszolni,de a neki tetsző hozzáállásokat bírja jellel honoráljni.
De igen hogy tudatosak! Ha valaki!aki nem akar a saját gyereke életében valami kártékony szerepet betölteni gondolkodjon el ezen. Te amugy mit szedsz?
Az is lehet, de akkor is el lehet intézni a konfliktusokat kulturáltan, emberhez méltó módon.
Nem finomkodott az biztos. Viszont lehet hogy beletrafált és ebben a helyzetben az anyós nem olyan ártatlan hanem tényleg utálja a fórumindítót és alápakol ahogy tud...
Az írása nőre vall. Mindegy, egy szemét bunkó szerintem.
Lehet, hogy ők laknak az anyósnál, arra mit lépsz?
Kidobnád a saját házából, mégpedig "nagyon durván"?
Hárpia
A végét nem kérdésnek szántam!
És még te vádolsz rosszindulattal engem??😃
Volt bőr a képden így bánni a párod édesanyjával? Ez mindent elmond rólad.?
Azta, birkózószart vacsiztál?
Na és akkor mi van?
Gondolom nem üvegfal választ el titeket egymástól,meg nem is hézagos lécfal
Vagy valami alkatrészhiány állapot áll fenn.
De itt semmi morzsa se volt.
Nekiállt börlenkedni.
Tulajdonkeppen barmilyen aprosagbol lehet hatalmas nagy problemat csinalni, ha eleget es kitartoan dolgoznak rajta.
További ajánlott fórumok: