Testvérfellépővel van valakinek közületek tapasztalata? (tudásbázis)
Szia!
Mi Lascal Kiddy Board álló fellépőt használunk, kölcsön kaptuk de nagyon szeretem. Az én nagyobbik lányom is 3 éves volt mikor a kicsi született. A padkát könnyen veszi, a kanyarodást tanulni kell de igy fél éves gyakorlás után már nagyon megy, de lassan a nagy már nem is igényli csak ha fáradt.
Vaterán 4-5 e ft-ért láttam ilyet. Jó mert ha a nagyot leteszem az ovinál 1 mozdulat és leveszem a babakocsi aljába beteszem és a vissza kapcsolás is egyszerű gyors.
Mozgólépcsö felénk nincs arról nem tudok mit mondani, de ott nem használnám, vagy addig lecsatolnám
Bocsi most megyek vacsoráztatni, utána fürdetés miegymás, de ha van kérdésed írd meg és később visszajövök. :)
Van kép is a fellépőnkről, majd megkeresem ha érdekel.
A járdaszegélyt az előbb írtam, még a magasabbakkal sem volt gond. Csak figyelni kellett meg szólni a nagyobbnak, hogy döcc lesz. ;) Én a nagyobbaknál alátettem a lábfejemet és azzal kissé megtartottam, hogy ne "essen" akkorát.
Mozgólépcsőről nem tudok nyilatkozni, de szerintem ott nem lenne célszerű rajta ültetni. Lehet olyan hosszú távon nem bírná el a terhelést a rögzítés. De ez csak az én véleményem!
Iszonyat áron vannak valóban, nekünk szerencsénk volt ismerőstől kaptunk kis javításért (egyik kereke nem volt jó) cserébe. Így postaköltséggel együtt kb. 3 eFt-ból megúsztuk.
Járdaszegélynél nincs gond, simán elbírja a gyerkőcöt. Nekem a fiam szeretett rajta állni is, meg ülni is. Ahogy írtam a pici születése után sokat használtuk, de már leszokott róla. Inkább bicikli, motor vagy sétálás van. :)
Egyetlen bajom nekem az volt, hogy ha rajta ült/állt nehezen tudtam fordulni mondjuk a boltban a sorok között.
3 éves lesz a kisfiam, mikor megszületik a kistesó. Raknánk testvérfellépőt a babakocsira, de el nem tudom képzelni, hogy hogyan funkcionál pl járdaszegélynél, ahhoz viszont nem olcsó, hogy csak úgy megveszem "biztos jó lesz" alapon.
Vannak esetleg konkrét tapasztalataitok a mindennapi használatával kapcsolatban?
További ajánlott fórumok:
- Használt már közületek valaki Öko-mosógolyót? Mik a tapasztalataitok?
- Használ valaki közületek alomszéket?Mik a tapasztalatok?
- Volt valakinek közületek halálközeli élménye?
- Használta már valaki közületek a MagfitPRO mágneses gyűrűt? Tapasztalatok? Vélemények?
- Szedett közületek valaki Duphastont? Milyen tapasztalataitok vannak ezzel a gyógyszerrel kapcsolatosan?
- Lakáskasszás tapasztalatok - vett már fel valaki hitelt közületek?