Testvérfellépő rögzítéséhez kéne segítség (beszélgetés)
3. Baby0309 (válaszként erre: 2. - Mamcili)
2011. aug. 9. 09:47
De van,de akárhogy húzom meg,a fém valamiért mozog benne.
Vagy lehet,h valami hiányzik róla,jajj nem tudom,de nagyon idegesít!
2. mamcili (válaszként erre: 1. - Baby0309)
2011. aug. 9. 09:45
nincs hozzá rögzítőcsavar?
1. Baby0309
2011. aug. 9. 09:41
Sziasztok!
Kaptam egy használt ülő testvérfellépőt és már rögzítettük is a babakocsihoz,viszont egy gondom van vele és nem tudok rájönni,hogy miért nem jó,sajnos nincs összeszerelési útmutató és,akitől kaptam,őt nem érem el.
Szóval van a 2 hosszú fém része mindkét oldalt,ami ugye arra szolgálna,hogy beállítsd milyen távolságban helyezkedjen el a fellépő a babakocsitól. De egyszerűen nem tudom milyen technikával tudom rögzíteni,mert ki-be csúszkál a műanyag részéből és nem akad be. Így viszont,ha tolom a babakocsit,akkor ki-be mozog az egész fellépő.
Vagy valamit rosszul csinálok?
Köszi,aki tud segíteni :)))
További ajánlott fórumok:
- Tudna valaki ajánlani olyan könyvet ami a testvérféltékenységről szól? Még csak a pocakomban van a tesóka, de már most félek a féltékenység
- Panelfalhoz milyen és mekkora fúrófej, csavar, tipli kell egy szekrény rögzítéséhez?
- Gyermekeid között volt-e testvérféltékenység? Miben nyilvánult meg? Mennyi ideig tartott? Hogy oldottátok meg?
- Testvérbabakocsi vagy testvérfellépő? Kinek melyik vált be vagy hogy oldottad meg ha 2 kicsivel kellett közlekedni?
- Melyik testvérfellépő jobb amelyiken csak állni lehet (kissebb) v. amelyiken ül a gyerek?
- Hogyan kell a testvérféltékenységet kezelni?