Testvérbabakocsi vagy testvérfellépő? Kinek melyik vált be vagy hogy oldottad meg ha 2 kicsivel kellett közlekedni? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy testvérfellépővel ellátott babakocsit mennyire nehéz tolni. Nincs útban a babakocsit toló számára? Nem rug bele állandóan? :-)
Én is gondolkodom rajta, mert a 2 és fél évesem hazafelé állandóan a babakocsiban tolatja magát, a kicsit meg vihetem kézben. Nem könnyű...
Szerintem különböző méretek vannak.
Nekem nagy volt, de láttam jóval kisebbet is.
Az enyémek is szerették és én is. Nekem nem kellett tömegközlekedéssel mennem, itt vidéken használtam.
Kocsiba is befért, emlékszem, anyukémékhoz is vittük:-)
A testvérbabakocsi nekünk nagyon bevált.
Egymás mögött ültek a fiaim, nagyon szerették és könnyű volt vele közlekedni.
Leszokni sem akartak róla. :)
Jó állapotban van, ha valakinek kellene eladó.
Nekünk is fellépőnk van, de a nagyobb lányom szerette, ha a kicsi mögé ültettem a babakocsiba. a kicsi nem mindig volt felhőtlenül boldog tőle...:)
múltkor találkoztam egy lánnyal, neki testvérkocsija volt /mármint a gyerekeknek/, segítség nélkül nem tudott tömegközlekedni vele.
További ajánlott fórumok:
- Furcsán néznének rám az emberek, ha felnőtt nő létemre rollerrel közlekednék?
- Szerintetek ciki felnőttként rollerrel közlekedni?
- Volt-e már valakinek hasonló? Jobb oldali csípőmtől lefelé az egész lábamban az izom elgyengült, fáj, csak bottal tudok közlekedni.
- Vidéki vagyok, kérlek segitsetek! Szeretnék eljutni a Keleti pu-ról a Nyugati pu-ra. A metrón nem tudok közlekedni a taxi meg nagyon drága.
- A 400-as úton, ami Vecséstől indul Üllőre lehet kerékpárral közlekedni?
- Békés megyében közlekednek holnap a buszok? És ilyen havas időben késnek vajon?