Tesco gondok (beszélgetés)
Tedd félre, jó lesz azt elinni később is.
Vagy teázd el :))
Tádám!!!! Visszaküldték!!!
Ha nem lennék beteg, most elinnám😂😂😂😂
Na reméljük arra már nem kell ennyit várnod!
Örülök, hogy sikerült végül rendezni :-)
Tesco.... Ehem... Nincs több kérdésem.
Örülj neki hogy törölték.
Az egész üzlet egy kalap.... Hagyjuk
Az Aegont pont nem fogja érdekelni. Bele sem látnak a szerződésekbe, mert ha egy ügynök kötötte, mint a Tescó, akkor ez esetben más nem is látja.
Én ezért mondtam fel náluk a lakásbiztosításomat, ugyan is a tőlünk 50 méterre levő irodába kötöttem az egyik ügyintézőnél és ha ő nem volt bent, akkor más nem tudott segíteni....
Az Aegon tényleg rottyra tette magát az elmúlt 5 évben. Jó ismerősöm a vezérigazgató, és még így sem sem tudtam elintézni, hogy ajánlatot adjanak 20.000 db MasterCard-hoz ;)
A DAS nevére viszont a legtöbb helyen azonnal rendeződik minden ;) Szóval nagylevegő, laza izom. És ne köss biztosítást a Tescoban, ott ásványvizet vegyél :D
Azért csak nem fog odáig jutni a dolog, hogy ügyvéd kelljen.
Valamelyik ügyfélszolgálat csak tud segíteni.
Remélhetőleg az Aegont érdekelni fogja, hogy lehetőleg ne veszítsenek el egy ügyfelet. Csak ismerve a mai ügyintézési menetet, még bele telik nekik pár hétbe, mire rendbe rakják a dolgokat.
DAS-al se fogsz többre menni...mi is fizettük a tagságit nekik évekig de semmiben nem tudtak segíteni.
Aegon pedig a legszemetebb biztosító,nekünk a kocsi biztosítással vacakoltak,ki volt fizetve,és nekünk is csak a felszólítások jöttek.
Mit nem ért ezen? Napnál világosabb.
"A díjfizetés alapján aktiválás történik", az első választ vajon takarítónő küldte ki? :)
Szerintem is lebegtesd meg az "ügyvéd" szót.
Annyira utálom, ha erőszakosan lehet csak elintézni egy adminisztratív ügyet...
Mond, hogy az ügyed fenn van a hoxán és ország-világ látja, hogy inkorrektek😉
Habár én már hallottam olyat, hogy neves cég azt mondta: a negativ reklám is reklám.
Minden esetre ne hagyd. Hülyének nézik az embereket.
Nem lehet, hogy ez két különböző "cég"?
Az egyik levél a Tesco-Globál-tól jött, a felmondás meg Tesco Pénzügyi Partner-től.
Vagy nincs apró betűvel a biztosítási szerződés alján, hogy melyik biztosító a partner? Lehet, hogy nincs ilyen és a Tesco a biztosító, csak ötletelek. :-S
Ezt a dilettáns bandát!
Fenyegesd de őket a fogyasztóvédelemmel, szedjék már össze magukat.
Idióták, te jó ég.
Én sem hagynám.