Természetvédelemről itt...! (beszélgetés)
Én spec.mosogatógép hiányában(mert szeretek mosogatni), és az egyre dráguló víz, gázszámla, és a felesleg megtakarítása szempontjából úgy mosogatok, hogy az egyik medencébe engedem a melegvizet, a másikba a hideget, ebben öblítek.
Erről csak mindig a falusi mamám jut eszembe:D
Igazából nem vagyok a téma fanatikus megszállotja,de tegnap este tusolás közben eszembe jutott,hogy már nem pazarlom annyira a vizet.Persze tudatosan.
Akkor ötlött fel bennem a gondolat,hogy nincs is itt erről fórum,(legalább is nem láttam)pedig milyen jó lenne megosztani egymással a tapasztalatainkat és rádöbbeni arra,hogy némely dolog,praktika pofonegyszerű és logikus.
Én ahol csak tudok nyitok egy ilyen fórumot!!!
Eddíg sehol sem láttam még hasonlót sem!És az a legmeglepőbb,hogy érdekli az embereket!Mindenkinek van véleménye!Én azt is meghallgatom,ha azt magyarázza meg miért nem ért egyet a természetvédelemért!
Meglepően sok hozzászólás született egy hét alat egy másik oldalon!
Ennek igazán örülök:)
Hiszed vagy nem,nekem este jutott eszembe,hogy nyitok egy hasonló topicot.Csak én igazából arra lettem volna kíváncsi,hogy ki mit tesz a környezet megóvása érdekében.
Gondoltam úgy illet volna,hogy én mondjam el elsőnek,de mivel 2-3 dolognál nem tudtam volna többet felhozni,nem akartam,hogy szó érje a ház elejét!:)
Ezért letettem róla.
nem voltam tanfolymon, de már annyira fanatikus vagyok, hogy a munkatársaim műanyag flakkonjait is én gyűjtöm össze és viszem el a szelektívbe, mert ők egyszerűen kidobják.
Ez olyan szinten idegesít, hogy inkább elcipelem én.
Gondolhatod hány db egy héten...
na, akkor én már itt is vagyok!
nálam fanatikusabban keresve sem találni:DD
Kicsit fájt,hogy ilyen témát még nem alkottak itt,de van kihívásom,hogy mások figyelmét felkeltsem ez álltal!
Itt mindenki elmondhatja véleményét!Remélem jót fogunk beszélni a témával kapcsolatosan+:)
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hogyan szüljünk? Természetes vagy császár?
- Orvos természetgyógyász segít itt Kérdezzetek
- Hiszel a természetfeletti dolgokban és mi a véleményed róluk?
- Mikor lesz végre természetesebb a szépségideál?
- Miert szokták azt mondani, hogy az anya-gyermek közötti kötődés kialakulasahoz fontos, hogy az anya természetes úton szülje meg gyermekét...