Terhességi teszt, - ez mit jelent? (beszélgetés)
Elsőre én is erre gondoltam.
Veled biztos nincs gond... :D
Igazán nincs mit, sajnálom, hogy nem voltam hasznosabb. Nincs esetleg exp. date a dobozon? Nem tudom, ezek meddig felhasználhatók. Bárr annak elég kicsi a valószínűsége, hogy előző hónapban még működött... inkább a mechanikai károsodás játszhat.
Szia! Kettő volt egy dobozban,az egyiket múlt hónapban csináltam és egyértelműen negativ volt. Lehet,hogy rossz a teszt,csak erre tudok gondolni.
Köszönöm,hogy írtál! :)
Szia!
Használtál már ilyen fajtát? Nem lehet, hogy maga a teszt megsérült a dobozában?
Nincs véletlen másik? Össze tudnád hasonlítani, ha megcsinálnád.
Én első körben erre gondolnék... bocsi, lehet nem voltam nagy segítség. :)
Sziasztok!
Csináltam ma egy terhességi tesztet ahol a második csík fehér lett. Volt már pár pozitiv és negatív tesztem is de ilyet még nem láttam. Hat napja késik a menstruációm.
Feltöltöttem egy képet az adatlapomra,ha valaki tudja mi lehet ez kérem ossza meg velem!
További ajánlott fórumok:
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- Terhesség korai tünetek!? Kinek jelentkeztek nagyon korán?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Volt már valakinek olyan hogy a terhességi teszt második csíkja nagyon halvány volt?Az terhességet jelent?
- 2 nappal ezelőtt csináltam egy Clearblue terhességi tesztet, amin halványan látszik a második csík. Mit jelent?
- Mit jelenthet, ha minden terhességi teszten csak 30 perc elteltével lesz halvány, de kivehető második csík, aztán 1 óra után nem látszik?