Tényleg léteznek stigmatizált emberek, vagy csalás az egész? (beszélgetés)
Nem beszélek róluk alávaló módon. Elmondom, mi nem tetszik a gyakorlatukban.
Szerinted bármely egyház vagy hivatal szent és sérthetetlen, nem lehet róla negatív dolgot mondani? Ha ilyet szeretnél költözz oda, ahol államvallás van.
Ha nem tetszik ugord át.
De javaslom, ha zavar a másféle vélemény, mint a tied, mondd le az internet előfizetést.
Ha ott élnél elfogadnád.
A keresztség tekintete nem csak belügy, széles réteget érint.
Nem tehetünk semmit, nem oldunk meg semmit, de azt sem engedhetjük meg magunknak, hogy alávaló módon beszéljünk azokról, akik keresztelnek, ill.keresztelkednek. Itt a pont.
Szerinted nem az? Nem tetszik, sose élnék ott. De szerencsére nem érint személyesen.
Szerinted neked kell megoldanod? Vagy tudsz bármit tenni?
Szerinted van közöm más ország belügyeihez? A saját hazáméhoz van csak.
Szerencsére itt nincs államvallás, ne is legyen.
:)
Akkor újra abba a hibába esünk, hogy becsukjuk a szemünket az egyiknél, de a másiknál kimeresztjük.
:) Nagyon kedvesen tudsz fogalmazni.
Így még nem tettem fel magamnak a kérdést, mivel ahol államvallás van ott nem is szeretnék állampolgárságot szerezni.
Örülök, kíváncsi leszek a véleményedre :)
Remélem, nem fogod megbánni.
Más kultúra, én mindkettőt szeretem.
Szókimondóbb volt, mint Hofi, de ő meg is tehette.
Sok dologról nagyon jó meglátásai voltak szerintem,
Nálunk is nagy sikere van a stand-up-nak, jó biznisz. Sokat lehet rajta nevetni, s még azok is, akik nem tudják, hogy min nevetnek.
Carlin kigúnyolta obszcén szavakkal az amerikai kultúra túlzásait, amiért annak idején el is marasztalták, népszerűségét ennek is köszönheti.
Amúgy drogproblémája volt. Kár, hogy nem találkozott ott egy gyülivel, mint egy kedvelt focistánk. Talán tovább élhetett volna.
Nálunk profibb volt Hofi Géza. Egy lapon nem lehet említeni Carlinnal.
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, ha a munkatársaimat, vagyis a tényleg hétköznapi embereket nehezen viselem, a témáik zavarnak inkább? (Tv, híradó, pletyka, stb)
- A haldokló emberek tényleg megvárják, akit meg akarnak várni, és utána halnak meg?
- Ha tényleg lecsökkentik a GYED idejét 1 évre, akkor hová teszik az emberek a gyerekeket és hova mennek dolgozni az anyák?
- Vajon tényleg léteznek szellemi "erők"?
- Tényleg csak a mesében léteznek?
- Tényleg léteznek kutyapszichológusok?