Tényleg le kell vágnom a majdnem féléves babám amúgy nagyon szép haját, hogy a későbbiekben majd még dúsabb legyen? (tudásbázis)
Sziasztok!
Nálunk, a kisebbik lányunk szinte fehér hajjal született. Két éves koráig nem vágtuk le. Akkor már a háta közepéig ért és göndör, világos szőke volt. Igazából már nem emlékszem, hogy miért vágtuk le, de utána már nem volt göndör, szögegyenes hajú és világosbarna. Ő nem bánja (most 12 éves), mert úgyis az egyenes a divat, de én sajnálom :/
Jó döntés! :)
Csodaszép a picikéd,kár lenne megkoppaszatni!
Én mikor ekkora volt a lányom,már akkor is a fufruját hátracsatoztam,meg amikor lehetett,csináltam a frizurát!
Ez olyan jót tett,hogy mára már ő kéri,hogy csináljam meg a haját,mutatja melyik gumit és csatot tegyem bele neki.
Van barátnőmnek 3 lánya,ők kifeljezetten utálják,ha anyukájuk valamit tenni akar a hajukba,bár tényleg soha nem is erőszakolta rájuk.
Én nagyon örülök,hogy két fiú után "babázhatok" a lányommal,mert igényli! :)
Én az oriflémtől használom a hajára a kifésülő sprayt,és az avonból a hajszelídítő koncentrátumot.Hajmosás után a koncentrátummal bekenem,ha kócos lenne egy kicsit,a sprayt használjuk.És nincs hiszti,hogy húznám a haját!
Köszönöm szépen továbbra is a tanácsokat és hozzászólásokat!
Haj marad. Punktum. :-))))
Szió:)
Hát,engem is fárasztottak vele,ha levágatom Neki rövidre(anyósom szerint kopaszra)akkor mennyire be fog sűrűsödni.Mindenkit elhajtottam a hülyeségeivel.2x voltunk a fodrásznéninél,áprilisban és júniusban,1-1 centit vágattunk belőle,mondjuk az megérte,mert szép egyenletesen nő.De megjegyzem rettenetesen sűrűsödik a haja,rengeteg már a haja,pedig csak 2 és fél éves.Ebből is látszik,hogy ez a babakori hajvágás csak babona.Nem azon múlik,hanem a genetikán:)
Olyan aranyos a babád így,később lehet egy picit igazítani a haján ha gondolod,de ne vágassd le szerintem sem.
Köszönöm a dícséretet!
Szerintem nem vágom le a haját, hanem élvezem, hogy milyen kis hajasbabám van. :-)
enyémnek géppel vágom-nem fél tőle látta hogy az apjának is úgy vágom.ami zavarja és amitől sír az a lehulló haj, mert szúrja a bőrét.
beleültetem az etetőszékbe terítek rá anyagot és levágom neki...
Eddig még jól állunk!
Már nő a "rendes" haja is, látszik a korábban nem fedett részeken. De a születéskori még mindig megvan. Olyan hat centis kb.
..ha levágod, ártani nem árt, de nem kötelező!
Mi levágtuk többször is, szerintem sokkal erősebb mint előtte, de ez nem a vágástól van, hanem attól, hogy "eltűntettük" a pihe-puha babahajat!!!
ne is mondd, imádnak "gépelni"
és köszönöm a nevükben is.
az enyém meg csuklik és itt repül a lábamon. ?eg örül a klaviaturának.... :-)))
édes mindegyik csöppséged! Gratulálok hozzájuk!
További ajánlott fórumok:
- Érhet a későbbiek során hátrány, ha nem vagyok magán-nyugdíjpénztár tagja?
- Szerinted van jelentősége a későbbiekben annak, ahogyan indul egy kapcsolat?
- Nőgyógyászati küret még nem szült nőknél, előtágítás nélkül okozhat gondot a későbbiekben?
- Megmarad a göndörség a kislányom hajában a későbbiekben is?
- Ti, hogy döntöttetek? Beoltattátok magatokat? Vagy nem szeretnétek a későbbiek folyamán se?
- Több iker is van a családban, hogy öröklődhet még a későbbiekben?