Megmarad a göndörség a kislányom hajában a későbbiekben is? (tudásbázis kérdés)
Meg az enyhrn gondor, vekony szalu hajnal a vizes sult kihuzza a hajat. En nyaron, ha nem szaritom, a zuhanya alatt a balzsam kimosadaval felsulom. Utana csak totorolkoxobe tekeres, es nyomkodas.
Lehet, hogy valaki szerint ronda, de sokak szerint nem, mindenkinek tetszedi meg ugysem lehet.
En sokat bosszankodtam, mar eljotottam az elengedes szintjere regen. Telen altalaban egyenes a hajam, es 4 eve szinte mindig befont, konyhaban, nyaron meg gondor - a szabadidomben, mert amugy meloban osszekotve, sapka chef-alatt.
Itt eleg sokan vannak tevedesben. A haj vagas semmit nem befolyasol a novesben (regen a nagyanyam es testoi hittek, hogy a vagastol gyorsabban no, csak jobban latszi; igazabol a kozponti idegredszer befokyasoljs, mint a zsirosodast. Es az egyenesseget/dontorseget a hajhagymsk formaja szabja meg, mennyire kerek, es termekek egyszerree vagy laposak "feloldaladan" nonek.)
Es ez is valtodik az eletkorral.
igen,egy bizonyos hossz elérése után nehéz vele,
a félhosszú haj meg egyenesen rémálom számomra 😣
nekem 6 vagy 7 évig volt rövid haja,de tényleg teljesen rövid :) jó volt az arcomhoz ,szerettem egyébként
de sajnos,nem volt vele kevesebb gondom,mint a hosszúval,sőt...a rövid hajat lehet csak igazán elaludni:) a hosszúnak annyi előnye van,ha nincs kedvem idöm,stb reggel vele kinlodni,még akkor is lehet belőle csinálni egy lófarkat,kontyot vagy valamit
viszont mostanság megint vonz a rövid haj gondolata,pláne mióta megjelentek a mini hajvasalók,azzal vigasztalom magam,hogy ezzel talán könnyebben boldogulnék,mint a beszárítással :))
olyan hajam volt gyerekoromban,mint a gyűrű,szó szerint,de az egész!
most "CSak"hullámos,sajnos,ráadásul annyira nehéz vele bánni,hogy póthajat rakattam,mert belefáradtam abba,hogy reggel vért izzadjak csak azért,hogy kiléphessek az utcára...szerintem ritkán marad meg annak,akinek kisgyerekként göndör,a legtöbbb gyerek "kinövi".
AZ én fiam 31 éves, még mindig erősen hullámos a haja, elég jól néz ki, normál hosszúságú, sűrű, sötét. Apjának is nekem is hullámos hajunk van ( ill. volt ) Régen mérgelődött miatta, de mára, mikor a kortársai kezdenek kopaszodni értékeli, büszke rá.
FI kérdésére: 50 + vagyok, nekem megmaradt a hullám, amikor le volt vágva úgy nézett ki, hogy " tulipánfejűnek " csufoltak. Nekem olyan nagyon szép nagycsigás sosem volt, csak szimplán hullámos, megszoktam.
Egyik fiú unokám göndör hajjal született.
Fiú lévén folyamatosan vágjuk a haját. Amennyiben nagyobb 2-3 cm-n-él, már göndörödik. Most 15 éves.
Az első haja?
AZ én fiamnak is szőke és göndör volt a haja(az első haja), aztán levágattuk és egyenes lett.
De tízen valahány év után, amikor kicsit hosszabbra hagyta, kiderült, hogy göndör. 5 cm alatt egyenes a haja, ha hosszabb, akkor göndör;)
Nem lehet tudni igazán,,fiam haja tiszta göndör volt 4 éves koráig ráadásul szőke,,aztán rövid haja lett,,nem látszott.
Most hosszú van neki,, egyenes barna, nem az a szög egyenes,,de az.
További ajánlott fórumok:
- Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana?
- 4 éves múlt a kislányom, s ott akar aludni ebéd után az oviban
- Segítség - Kövér a kislányom!
- 3 éves kislányom fél elaludni tegnap óta
- A yorkink kimúlt császározás közben, sajnos új kutyusra nincs pénz, a kislányom nagyon hiányolja mit tehetnénk?
- A párom nem engedi, hogy a szüleimnél legyek a kislányommal 2 napig