Szerinted van jelentősége a későbbiekben annak, ahogyan indul egy kapcsolat? (beszélgetés)
Ha van is, az igen kevés.. Nézd meg 1-1,5 év után hol tartanak a nagy lángolások...
Én az óvatos apró léptéket képviselem:DDDD
Persze.
A különlegesnek induló, apró léptékkel előre c. fejezetből alakulnak ki a tartós, és komoly, mély szerelmen alakuló kapcsolatok.
Ellenben a nagy lángolással induló kapcsolatok, azok hamar ki is hunynak..
Van! Persze! Csak ilyenkor az apró jelekre nem szoktunk figyelni, pedig nem ártana?!
Ha egy kapcsolat "előírás" szerint simán indul, az is végződhet csúfosan. De a nagyon görcsölő, problémás indulás számomra inkább intő jel, amiből én inkább kihátrálok. Ha egy kapcsolat nagyon intenzív már a kezdetektől,mint nálatok az függ a két ember egyéniségétől, temperamentumától is.Ha az intenzitás közben egymás megismerésére, elfogadására is törekedtek, akkor nincs semmi baj.Ha viszont az intenzitás elsöprő és nem figyeltek egymásra csak magatokra, akkor valaki nagyon sérülni fog a végén.És még valami: vigyázat, ne hogy hamar kiégjen a kapcsolat!
a tűz is először csak pislákol majd fellángol és ha nem őrzik akkor sajnos csak parázslani fog...és nem izzani...
úgy hogy drukkk....:)
:)))
Remélem, hogy egy év múlva megkérdezhetem, hogy Vele kapcsolatban kérdezhetem.;)
Szerintem ne agyalj ezen mert ha agyalsz akk úgy is fogod gondolni. éld meg ezt a jót ami ért hidd el. :)
ÉS arról mit gondoltok h ha valameik fél még az elején kicsit féltékenykedik? az is megöli a kapocslatot? gondolok itt legjobb csajbarát stb... ???
Kedves Angyal...!
majd egy év múlva a tükör elé állva kérdezd,meg ugyan ezt...:)
kívánok nektek sok-sok vidámságot és együtt létet...
tudod a puding próbája....
üdv: