Tényleg bennem van a hiba? (beszélgetés)
Szerintem teljesen mindegy, hogy szeretem e még....
A bizalom elszállt..... Tudom és ismerem magam az első alkalomnál a fejéhez vágnám, hogy mit tett. igen még szeretem most is, de tudom, hogy ha visszaállítanánk a családmodelt én soha nem lennék nyugodt... soha nem csináltam ilyet, de tuti nézném a telefonját, kutatnák az üzenetek között.
Mindenkinek köszönöm a hozzászólást.
Tudom ezen csak én tudok változtatni és fogok is........
Nem vagyok én egy rinyagép.... de ez a karácsony annyira nehéz.
Nincs bennem rossz érzés, hisz a gyerekeim az apukájukkal vannak. És tudom boldogok ott is.
Csak szar egyedül........ XD
Nézz körbe, gondolkozz, mi az, amit már régóta meg akartál csinálni, akár a lakásodban is, és fogj hozzá. Kötsd le magad, kezed-lábad-agyad, és meglátod, percek alatt eltelnek ezek az órák.
Vagy öltözz fel, menj el sétálni, tégy egy nagyobb gyalog-túrát, szívd meg magad friss levegővel...
A legrosszabb, amit most teszel, hogy otthon ülsz, agyalsz, sajnálod magad... pedig ezeket az órákat nézhetnéd úgy is, hogy lehetőség olyasmit csinálni, amire egyébként nincs időd...
Barátnőm friss elvált. Mivel nem tudtak semmiben megegyezni, gyerekek minden szünet első hete Apukáé!
Na, annak lehet szörnyű, hogy az EGÉSZ KARÁCSONYT ott töltik a gyerekek.
Vigasztalás akart lenni. :))
azért rinyálsz, mert a gyerekeid most az apjukkal vannak, a párod pedig a saját gyerekeivel? tán élvezd ki a kis szabadságot, és foglalkozz magaddal :)
próbálnám megérteni, hogy a szemét pasi nem ejti a gyerekeit, pedig te még csomagoltál kaját is nekik, mert szereted a faszit, de valahogy nem tudom mégsem megérteni ezt a gondolatmenetet :)
Attól tartok, igen. :(
De azért ne keseredj el nagyon! Vedd figyelembe a 4. hozzászólást!
Nekem még hiányzik néhány részlet. Tudták, hogy főzni fogsz rájuk, vagy meglepi volt? Meg volt beszélve?
Miért nem mentek?
Miért vannak a tieid az apjukkal? Miért nem hívod őket?
Egyetértek Panna33-al!
Hozzátennék még annyit: kiborultál, mert ilyen furcsán történtek a dolgok:/
és mindent sötétebben látsz, mert ünnep van és egyedül maradtál.
(Lehet, hogy máskor fel sem tűnne ez.)
Rosszul jött ki a szervezés, s most egyedül maradtál. Nem hiszem, hogy bárkit hibáztatni kellene. Sem magadat, sem a partneredet, sem a gyerekeket.
És azt sem hiszem, hogy attól, hogy jól elvannak mással a szerelmed és a gyerekeid, téged ne szeretnének.
Benned van a hiba, vagy gyorsan kizárod a partnereket, vagy nem keresed a megfelőtt a sok leheéges létező ellenére.
Túl kényezteti sem kel egybőll az embert, gyorsan elriadnak a férfaik ettől, mert túl nagy elvások feltételznek.
nem egyszerű a történetübnk,
Két felnőttt ember, gyerekekkel.............
Én mindent megteszek, hogy annak a pasinak jó legyen.................
Én sütit csomagoltam. Húst pácoltam,hogy gyerelel jót egyemek............... Teszem ezt,, mert szeretem----------------
Én meg itt ülök dél óra egyedü----------a kutyának sem kelllek................. Neki nem, hisz boldog a gyerekeivel.....................
Az enyémek meg boldogok az apjukkkal..............
További ajánlott fórumok:
- Tényleg hiba lefeküdni a legelső randin? Utána nem fog tisztességes lánynak tartani?
- Tényleg olyan “szörnyű” az anyaság? Miért nincs bennem anyai ösztön?
- Tényleg mindig, minden az én hibám?
- Tényleg hiba volt, hogy ennyiért dobtam egy jó pasit? Egyedül maradok így?
- Ebben az esetben tényleg a szülők a hibásak?Mit gondoltok a történetről?
- Tényleg bennem van a hiba? Vagy neki nem kellünk?