Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Teljes kiörlésű lisztből lehet nokedlit készíteni? fórum

Teljes kiörlésű lisztből lehet nokedlit készíteni? (tudásbázis)


9. Nyafa (válaszként erre: 8. - Emagdi)
2010. dec. 7. 08:06
Uh,nem bírnám megszokni. Pedig nagyon sokmindent változtattam,hogy egészségesebben éljek. Pl. : nem használok cukrot,a sóval óvatosan bánok,gyakran fözök olivaolajjal,stb. Mind1,nem akartam a finom lisztet se,teljes kiörlésüre akartam áttérni. Semmi nem wolt jó. Olyan,mint a fürészpor.
8. emagdi (válaszként erre: 7. - Nyafa)
2010. dec. 6. 21:04

:D

szokás kérdése:)

2010. dec. 6. 19:49
1x kipróbáltam. Jó nagy adagot csináltam. Ha ettél már igazán sz.r kaját,akkor az az wolt. Az egészet kivágtam a kukába,mert ehetetlen.
2010. dec. 5. 12:12

persze:)

az is igaz, hogy kicsit más az íze, de ez csak szokás kérdése... én már olyan régóta eszem "barna" nokedlit, hogy nekem már a fehér lisztes a furcsa, és nem is igazán ízlik :D


szóval hajrá barna nokedli:D

2010. dec. 5. 12:10
Én is szoktam csinálni. Szerintem az is finom, már ha szereti az ember a tk lisztet. Kicsit másabb az íze, a színe, de sokkal egészségesebb a fehér lisztesnél.
4. clugie (válaszként erre: 3. - 74740b7c7c)
2010. dec. 5. 12:10
köszi!
2010. dec. 5. 11:35

Igen, készíthető, de kicsit "nyálkás" lesz..

Arányok: hasonló mint a sima nokedlinál, csak ez több folyadékot vesz fel, gy a bekeverés után várj 10-15 percet:)

2010. dec. 5. 11:25
Nahát, senki nincs aki kipróbálta volna? :) Kíváncsi lennék kell e változtatni az arányokon vagy jobb-e keverni más liszttel és ehető-e egyáltalán? :)))))
2010. dec. 5. 10:59
Teljes kiörlésű lisztből lehet nokedlit készíteni?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook