Televíziós jósda! (beszélgetés)
Egyébként nem azt mondom, hogy nem hiszek a jóslásban, vagy nem léteznek igazi jósnők!!!
De biztos, hogy nem a tv-n keresztül nyomják! :S
ugyan már!!
igen!! én is nézem, hogy leginkább idős emberek telefonálnak! És az a durva, hogy az az ember aki ott pofázik, rendesen lelkiismeret furdalást csinál az embereknek, hogy miért nem telefonálnak!!
Pff... persze! 475 Ft + Áfa! :SSS
meg amikor kérdez valamit akkor a "jósnő" elkezdi mondani a dolgokat, de már a kérdező, hogy tudna reagálni azokra amiket mond, hogy igaz vagy nem, rég nincs a vonalban! ://// Én is leültetném őket!
Nem is értem, hogy engedhetnek ilyet!?????????
Éppen most nézem a tv-ben. És olyan rablásnak tűnik ez az egész!!! Egy férfi mondja, mondja, hogy milyen zsugori vagy, ha nem telefonálsz, pedig most pénz energiát osztogatnak.. hát nem tudom!!
:S
További ajánlott fórumok:
- Van-e a gyermeked szobájába televízió és/vagy számítógép?
- Szerepeltél már újságban / televíziós riportban? Ha igen, mennyit és miről szólt..?
- Kisfiamnak televízió lett a jele az oviban :o(.Nem tudtok valami mintát? (keresztszemes pl...)
- Szerintetek bárki játszhat és nyerhet a televízióban futó telefonos játékokban, vagy csak a bennfentesek?Tényleg kifizetik a nyereményt?
- Webáruházban vásárolt már valaki televíziót? 2 év garancia után, ha elromlik a tévé javítják a szervizek?
- A televízió és a családi élet