Telenor felé eszköztartozásom van! Hová, milyen módon tudom elutalni az összeget? (tudásbázis)
Azért, mert nem tudsz értelmesen feltenni egy kérdést, ne másokat okolj, hanem gondolkodj el.
Ha a számlaszámukra vagy kíváncsi, akkor így tedd fel a kérdést. Sokan, nem tudunk még gondolatot olvasni,
legalább a saját bankszámlaszámod adtad meg neki? :)))))
LOL :D
Bankszámlaszám: 13700016-01549027-00000000
Leírod az ügyfélazonosítót, megjelölöd, hogy eszköztartozás.
Mivel a számlán szerepel az eszköztartozásod összege, ott látod, hogy hány ft. Ha elmaradt számláid vannak, akkor annyiszor annyi ft.
Én így gondolom.
Többiek? ;) Rábólintotok? ;)
A számlaszámot könnyen ki tudod deríteni, ha előkeresel egy korábbi számlát. De mire mész vele, ha a befizetendő összeget sem tudod?
Ez a kommented tipikusan az az eset, amikor te vagy a hibás, és másokat okolsz érte.
Gondoltam valaki tudja a számlaszámukat!
Másrészt vannak ennél 'értelmesebb' kérdések is, pl., ha nem eszem, és napi 5 órát edzem, lefogyok-e?!', de mindegy!
Kezdem érteni, hogy miért hagyja el egy csomó ember a Hoxát!
Egyre stílusosabb emberek járnak ide!
Régen, ha valaki nem tudott segíteni, csendben maradt, nem kommentált.
További ajánlott fórumok:
- A barátnőm egy éve nem fizet tb-t.Azóta nem is vett igénybe semmilyen ellátást.Most mégis követelik rajta az elmaradt összeget.
- Kölcsönadok egy hatalmas összeget, írassak ügyvédi szerződést?
- Miért nem emelik fel a gyes összegét a létminimumra?
- Ketten vagyunk kezesek egy hitelnél, de csak nekem van munkahelyem, így tőlem akarják az egész összeget levonni. Jogszerű ez így?
- Nagyobb összeget kaptam az élettől. Ennek 10 %-át jótékony...
- A könyvjelző eszköztárba lementett linkeket hogyan tudnám lementeni?