A könyvjelző eszköztárba lementett linkeket hogyan tudnám lementeni? (tudásbázis)
A link torles sikerult .Most kezdek okoskodni a favoritesben a kedvenc linkek vannak lementve nalam
bookmarks toolbarnak felel meg.A Total Commander program levan mentve csak nem tudtam mire kell hasznalni.Meg egy keresem lenne,hol tudnam megnezni a magyar elnevezeseket amit a kepernyon en angolul latok?/pld.File,Edit,View/Koszonom a segitseget
Sajnos én ezt a "kérdést" sem értem.
A számító gépeden van már az amit le szeretnél menteni CD re?
A CD író programokból is sok van.
Így nehéz segíteni.
Vagy én csak én nem értem a kérdésed.
Egy kicsit furcsan irtam a kerdesem nem tudom a magyar kifejezeseket pontosan a gepemen angolul van
/Bookmarks-bookmarks toolbar/szeretnem lementeni egy cd-re es nem tudom ha lehetseges es azt is szeretnem tudni amelyik linkekre nincs szuksegem hogyan tudom torolni.Koszonom a tajekoztatast.
További ajánlott fórumok:
- Mire érdemes lementeni a digitális fotókat, hogy akár 30 év múlva is olvashatóak legyenek az adatok?
- Hogyan kell könyvjelzőt menteni Firefoxnál?
- Ha írok a keresőbe vagy bárhová akkor baloldalt megnyitja a könyvjelzőket, hogy szüntethetem ezt meg?
- Hol tárolja a Mozilla Filefox a könyvjelzőket?
- Hogyan tudom lementeni a könyvjelzőket "json" fájlként a Google Chrome böngészőből?
- Számítógép újratelepítésnél hogyan lehet a könyvjelzőket egyszerűen lementeni?