Telefon kijelzője megjeleníthető "buta" tv-re? (tudásbázis)
500 ezerért TV-t? :O Bakker! Mondjuk régen tényleg ilyen elképesztően drágák voltak ezek a plazmák. Mondjuk nem is vitték annyira mint most ezeket az LCD tv-ket.
Nekem egy Samsung Slim tv-m van. Ezeréves. :D De amúgy is csak porfogónak használom. Már gondoltam rá hogy kibelezem aztán lesz belőle akvárium de eddig még nem csináltam meg. :)
Tudom, cca. 500 ezerért vettem.
Adtam/vettem már egy pár műszaki cuccot, csak be tudom határolni, nem?:D
Talán nem kerestél neki megfelelő piacot... Pedig egy olyan darab sokat ér! Főleg ha megfelelő celcsoportnak hirdeted.
(több mint 40 év szerviz tapasztalattal a hátam mögött mondhatom)
Ha más elvárásaid vannak a tévével szemben, akkor érdemes lecserélni.
Persze egy >8 éves plazma már nem kell senkinek, nem eladható. Tudom, mert 4 éve egy Philips plazmát próbáltam eladni. Ment a kukába, nem jött be belőle semmi.
Már ha érdemes lecserelni....
Pl. Egy 8 éves Panasonic plazma tv nek nincs párja. Még ha időközben elbutul sem. (a telepített szolgáltatások megszűnése miatt) mert általában a gyártó pár évig tartja meg a licenszet. YouTube, netflix.. stb. Ezért találtak ki a tv okositot..
Nem sűrűn romlanak ezek el és van garanciájuk, több márkának hazai szervíze.
Okosan gondolkodó ember kis ráfordítással időben lecseréli a technikai eszközeit.
MI tv stick Android 9
Én most vettem 12000 ért. És még telefon sem szükséges hozzá. Persze azt is tudja tükrözni.
Hulyeseg. Ezekbol az okos tv-bol is mindig kiadnak egy jobbat. Egy ilyen kutyu viszont nem draga, aztan tokjo dolgokra kepes.
Ha filmeket szeretnél csak "kivetíteni" a tévére, akkor megpróbálnám HDMI átalakítókkal, kábellel megoldani.
De egyetértek Vivo44 véleményével is.
Egy smart tévét vennék. Lehet már kapni néhány 10ezerért.
Persze, nem a legnagyobb képátlóra kell fókuszálni.:)
Hondolom, hazi kerdes.
Irj egy privit, es ha a tesoim, szuleim megtalaljak a ketyeret,,mert meg nem lett kuka, elkuldom neked.
Egy pendrive-rol jol muodhet.
Lehetséges? Ha igen, hogyan?
A tv egy samsung készülék, a telefon pedig doogee bl7000.
További ajánlott fórumok:
- LG KP500-as telefonomnak megtörtem a kijelzőjét, semmit nem mutat, csak szétfolyó színeket. :( Meg lehet még javíttatni?
- Érintőképernyős telefon kijelzője miért világít minden ok nélkül?
- Ha betörött a telefon kijelzője, de lehet kezelni, rosszabbodhat a helyzet?
- Megsérült a telefonom kijelzője
- Mit lehet tenni, ha a telefonom kijelzője karcos?
- Blokkolt üzeneteket hogyan lehet megjeleníteni a Samsung telefonon?