LG KP500-as telefonomnak megtörtem a kijelzőjét, semmit nem mutat, csak szétfolyó színeket. :( Meg lehet még javíttatni? (tudásbázis kérdés)
Azt mondta a srácom, hogy rendeljem meg.
Hmm, ő tudja... :P
Az unokabátyám ezer százalék, hogy meg tudja csinálni, úgyhogy kicsit megnyugodtam. De ameddig így néz ki a telóm, addig rá se tudok nézni. :(
Szép napot kívánok neked, és őszintén köszönöm a segítséget!!!!
Igyekezzen, mert ha itt megnézed, mellé van írva, hogy utolsó darab!
az oldal alján van.
és nem ártana vennie egy képernyővédő fóliát, ami 790 ft, ez nagyon sokat segít a sérülések, karcok, hajszálrepedések elkerülésében!
(persze ha földhöz vágja az ember, azon nem, de valamennyire "összetartja" a kijelzőt).
Szerintem a pasim el tudna menni érte. Lehet, hogy meg is tudja csinálni.
Nincs is messze tőle a Váci, úgyhogy biztos el tudna menni érte.
Ma szépen meg fogom kérni. :)
A speedshopot itt találod:
ha elmész érte, megspórolod a 990 ft-os kiszállítási díjat, és ha személyesen mész, meg is tudod őket kérdezni, hogy adnak-e a garanciát (ez elég fontos lenne).
Irigyellek érte, én valahogy nem érzem az ilyen dolgokat.
Még a tetoválógépemhez is tök segg vagyok. :P
Örök hála neked!!!!
Most fejeztem be a böngészést a linkeken, amiket küldtél.
Üzletben akartam kicseréltetni, de aztán beugrott az alábbi megoldás is. Kicsit megnyugodtam, bár még eléggé fáj ránézni a telómra sírás nélkül. :(
nézd már meg a képet, le kell csavarozni 4 csavart, meg kell lazítani 4 szalagkábelt, és szétjön magától, nem kell ehhez elektroműszerész.. jó, hogy nem atomfizikust hívsz :DDD
ez az egész csak egy kínai gyárban készült műanyag ház. ha tudsz legózni, telefont is szét tudsz szedni:)
Lehet megrendelem a speedshopból, ahogy ajánlottad. Van is egy ismerősöm, aki ki tudja cserélni (elektroműszerész).
Köszönöm a tippeket!!!!!!!
ezek szerint nem nézted meg a linket, ott van pár kép, tök egyszerű. egy nullás philips csavarhúzó kell csak hozzá.
nem a tesódra vonatkozott a kérdés, hanem hogy ki az alanya a "kicserélnék" igének, de ennél alaposabban már nem tudom kérdezni, vagy várjál,
MEGBÍZHATÓ, SZÁMLAKÉPES, GARANCIÁT vállaló ember/cég/üzlet cserélné ki?
A tesóm az a tesóm! :D
Azért annyira nem vagyok ügyes, hogy kicseréljem a kijelzőt. :(
kijelzőcsere, nem nagy ügy. némi ügyes kézzel megáldva otthon is meg lehet csinálni.
mondjuk a vaterán ami ilyen kijelzőt árulnak
az 9ezer, szóval nem lehet, hogy a kétezer az csak a munkadíj?
kik azok a "tesómék"? szaküzlet? én ilyen aluljárós gsmboltban nem cseréltetnék semmit, az ziher.
Most beszéltem a tesómmal, azt mondja, kétezerért kicserélik.
Kamu???
Nagyon szeretem ezt a telefont, már hónapok óta megvan. Ragaszkodom hozzá, és ha valóban meg lehet csináltatni, akkor inkább.
Mondd, hogy igen!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- N5800 telefonomon szoftverfrissítés után nem találom a WIFI lehetőségét. Tud valaki segíteni?
- A teszveszen vett telefonomat még nem kaptam meg, szerintetek átvertek?
- Hogy tudnám összekapcsolni a telefonom a számítógéppel?
- Tévesen utalt valaki 3000 forintot a telefonomra! Mit kell lépni ebben az esetben?
- Megsérült a telefonom kijelzője
- Mit lehet tenni, ha a telefonom kijelzője karcos?