Tejszínes süllő recept
A Tejszínes süllő hozzávalói:főzőtejszín
halacska egyben
só, bors, petrezselyemzöld
margarin
egy kis liszt
A Tejszínes süllő elkészítési módja:
+a halat kívül és belül sózni, borsozni és meglisztezni +a sütőedényt margarinnal kikenni és kissé meghinteni liszttel, így beletenni a már előkészített halat és ráönteni a tejszínt +apróra vágott petrezselyemmel bőven meghinteni és fólia alatt párolni +ha megpárolódott, lekapni róla a fóliát és anélkül sütni, míg aranybarna nem lesz
könnyű, gyors és ISTENI
burgonyapürével naggggyon tuti :D
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: d0860dee94, 2009. jan. 22. 16:17
A tejszínes süllő elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.