Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Tejszínes pulykamell zöldborsóval recept

Tejszínes pulykamell zöldborsóval recept

Elkészítési idő 35 perc

A Tejszínes pulykamell zöldborsóval hozzávalói:
40 dkg pulykamell
15 dkg mirelit zöldborsó /zsenge/
2 dl zsírszegény főző tejszín
4-5 szál friss petrezselyem
1 kanál liszt
1 ek. libazsír
só, őrölt fehér bors,


Tejszínes pulykamell zöldborsóval

A Tejszínes pulykamell zöldborsóval elkészítési módja:
A pulykamellet átmossuk, majd vékony csíkokra vágjuk. A petrezselymet megmossuk felaprítjuk. Felhevítjük a zsiradékot, majd beletesszük a pulykahúst, majd a zöldborsót, megkeverjük, és fedő alatt pároljuk, megsózzuk, pici vizet öntünk alá.Borsozzuk, rászórjuk a petrezselymet.A tejszínt csomómentesre keverjük a lisztel, majd a megpuhult zöldborsós húsra öntjük, ha kell sózzuk jól átkeverjük. Pár percig főzzük, ha túl sűrű pici vizet önhetünk rá. Jó étvágyat!


Kategória: Húsételek receptjei


A tejszínes pulykamell zöldborsóval elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook