Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Tejszínes-mustáros csirkemáj recept

Tejszínes-mustáros csirkemáj recept

A Tejszínes-mustáros csirkemáj hozzávalói:
-50 dkg csirkemáj
-1 nagy fej vöröshagyma
-15 dkg csemegeuborka
-2 dl tejszín
-1 dl tejföl
-2 evőkanál mustár
-bors
-só
-étolaj


A Tejszínes-mustáros csirkemáj elkészítési módja:
Az olajon megpirítjuk a hagymát, hozzáadom a csirkemájat, és addig kevergetem óvatosan, míg kifehéredik. Ráteszem a csíkokra vágott uborkát, ráöntöm a tejszínt, a tejfölt és a mustárt, majd borsozom. Fedő alatt 10-15 perc alatt készre párolom. Csak a tányéron sózom. Párolt rizzsel tálalom. Jó étvágyat kívánok!

Én a májat is apróra vágom és az uborkát is felkockázom.
Mi tésztával szoktuk enni.


Kategória: Egytálételek receptjei


A tejszínes-mustáros csirkemáj elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook