Tejszínes-mustáros csirkemáj recept
A Tejszínes-mustáros csirkemáj hozzávalói:-50 dkg csirkemáj
-1 nagy fej vöröshagyma
-15 dkg csemegeuborka
-2 dl tejszín
-1 dl tejföl
-2 evőkanál mustár
-bors
-só
-étolaj
A Tejszínes-mustáros csirkemáj elkészítési módja:
Az olajon megpirítjuk a hagymát, hozzáadom a csirkemájat, és addig kevergetem óvatosan, míg kifehéredik. Ráteszem a csíkokra vágott uborkát, ráöntöm a tejszínt, a tejfölt és a mustárt, majd borsozom. Fedő alatt 10-15 perc alatt készre párolom. Csak a tányéron sózom. Párolt rizzsel tálalom. Jó étvágyat kívánok!
Én a májat is apróra vágom és az uborkát is felkockázom.
Mi tésztával szoktuk enni.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: 703b24bce7, 2008. febr. 2. 09:13
A tejszínes-mustáros csirkemáj elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.