Tejszínben sült gombás-szalonnás rakott csirkemell recept
A Tejszínben sült gombás-szalonnás rakott csirkemell hozzávalói:1 kg csirkemellfilé
30 dkg bacon
15 dkg füstölt szalonna, kockára vágva
2 fej lilahagyma
1 zöldpaprika
30 dkg reszelt sajt
2 dl tejszín
25 dkg gomba
sült csirke só
margarin
A Tejszínben sült gombás-szalonnás rakott csirkemell elkészítési módja:
A csirkemellet besózzuk. Egy jénai tálat kikenünk margarinnal. A tálba rétegesen helyezzük el az alapanyagokat: bacon, füstölt szalonna, csirkemell, paprikakarikák, hagymakarikák, gomba. 2 réteget készítünk, így az előzőeket még egyszer a tálba helyezzük. A két réteg közé tejszínt locsolunk. A tál tetejére szórjuk a reszelt sajtot, és az egészet meglocsoljuk tejszínnel. 3. 200 fokon alsó-felső sütési módon 60 percig lefedve sütjük, majd további 15 perc alatt megpirítjuk a tetejét.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: cicaaa65, 2013. febr. 7. 05:27
A tejszínben sült gombás-szalonnás rakott csirkemell elkészítési módja és hozzávalói.