Tejszínes rakott csirkemell recept
75 perc
A Tejszínes rakott csirkemell hozzávalói:
4 főre:
1 kg csirkemell filé
30 dkg bacon
15 dkg füstölt szalonna kockára vágva
2 fej lilahagyma
1 zöldpaprika
30 dkg reszelt sajt
2 dl tejszín
25 dkg gomba
sült csirke fűszersó
margarin
A Tejszínes rakott csirkemell elkészítési módja:
A csirkemellet besózzuk. Egy jénai tálat kimargarinozunk. A tálba rétegesen helyezzük el az alapanyagokat: bacon, füstölt szalonna, csirkemell, paprika karikák, hagymakarikák, gomba. 2 réteget készítünk, így az előzőeket még egyszer a tálba helyezzük. A két réteg közé tejszínt locsolunk. A tál tetejére szórjuk a reszelt sajtot, és az egészet meglocsoljuk tejszínnel. 200 fokon alsó-felső sütési módon kb. 75 percig sütjük úgy, hogy 60 percig a tetejét lefedjünk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: viktoria1, 2011. szept. 25. 18:15
A tejszínes rakott csirkemell elkészítési módja és hozzávalói.