Ananászos rakott karaj recept
Az Ananászos rakott karaj hozzávalói:1 kg karaj, vagy akár comb
reszelt, vagy szeletelt sajt
szeletelt sonka
párolt rizs
mustár
2 doboz kockázott ananász
só
bors
Az Ananászos rakott karaj elkészítési módja:
A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, és kevés olajon megsütjük. Egy jénai tálba belehelyezzük a megsült szeleteket szorosan egymás mellé. Megkenjük mustárral a tetejüket, majd sorban a szeletelt sonkát is rátesszük. A lecsepegtetett ananászkonzervet rászórjuk, egy sor párolt petrezselymes rizst teszünk rá és betakarjuk sajttal. Kis ananászlevet öntünk a hússzeletek közé. Előmelegített sütőben megsütjük.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: cicaaa65, 2013. febr. 3. 21:52
Az ananászos rakott karaj elkészítési módja és hozzávalói.