Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Ananászos rakott karaj recept

Ananászos rakott karaj recept

Az Ananászos rakott karaj hozzávalói:
1 kg karaj, vagy akár comb
reszelt, vagy szeletelt sajt
szeletelt sonka
párolt rizs
mustár
2 doboz kockázott ananász

bors


Az Ananászos rakott karaj elkészítési módja:
A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, és kevés olajon megsütjük. Egy jénai tálba belehelyezzük a megsült szeleteket szorosan egymás mellé. Megkenjük mustárral a tetejüket, majd sorban a szeletelt sonkát is rátesszük. A lecsepegtetett ananászkonzervet rászórjuk, egy sor párolt petrezselymes rizst teszünk rá és betakarjuk sajttal. Kis ananászlevet öntünk a hússzeletek közé. Előmelegített sütőben megsütjük.


Kategória: Húsételek receptjei


Az ananászos rakott karaj elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook