Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Csirke, amit nem lehet abba hagyni recept

Csirke, amit nem lehet abba hagyni recept

A Csirke, amit nem lehet abba hagyni hozzávalói:
8 db felső csirkecomb (de lehet szárny is, vagy vegyesen)
10 dkg finomliszt
1 tk. pirospaprika
1 tk. majoránna
őrölt fekete bors

2 gerezd fokhagyma
2 dl tejföl
10 dkg sajt
1 fej vöröshagyma
4 ek. étolaj


A Csirke, amit nem lehet abba hagyni elkészítési módja:
A lisztet összekeverjük a fűszerekkel és az apróra vágott fokhagymával, majd a combokat megforgatjuk benne. Egy tepsit kiolajozunk, majd egymás mellé tesszük a lisztes húsokat. A maradék lisztet a tetejére szórjuk, rákarikázzuk a vöröshagymát, rászórjuk a reszelt sajtot és ráöntjük az olajjal elkevert tejfölt. A tepsit lefóliázzuk és előmelegített sütőben puhára sütjük, majd levesszük a fóliát és megpirítjuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A csirke, amit nem lehet abba hagyni elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook