Csirke, amit nem lehet abba hagyni recept
A Csirke, amit nem lehet abba hagyni hozzávalói:8 db felső csirkecomb (de lehet szárny is, vagy vegyesen)
10 dkg finomliszt
1 tk. pirospaprika
1 tk. majoránna
őrölt fekete bors
só
2 gerezd fokhagyma
2 dl tejföl
10 dkg sajt
1 fej vöröshagyma
4 ek. étolaj
A Csirke, amit nem lehet abba hagyni elkészítési módja:
A lisztet összekeverjük a fűszerekkel és az apróra vágott fokhagymával, majd a combokat megforgatjuk benne. Egy tepsit kiolajozunk, majd egymás mellé tesszük a lisztes húsokat. A maradék lisztet a tetejére szórjuk, rákarikázzuk a vöröshagymát, rászórjuk a reszelt sajtot és ráöntjük az olajjal elkevert tejfölt. A tepsit lefóliázzuk és előmelegített sütőben puhára sütjük, majd levesszük a fóliát és megpirítjuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 99f5605d8e, 2013. febr. 6. 14:11
A csirke, amit nem lehet abba hagyni elkészítési módja és hozzávalói.