Zöldborsós apróhús recept
A Zöldborsós apróhús hozzávalói:70 dkg lapocka
1 vöröshagyma
40 dkg zöldborsó
2 gerezd fokhagyma
só
bors
olaj
1 kg krumpli
A Zöldborsós apróhús elkészítési módja:
A hagymát apróra vágjuk és egy kis olajon megpároljuk. A húst csíkokra vagy kockára vágjuk. Rátesszük a hagymára, megsózzuk, megborsozzuk, a fokhagymát rápréseljük, kis lángon, gyakran kevergetve zsírjára sütjük. Ekkor felöntjük egy kis vízzel. Mikor már majdnem puha hozzátesszük a zöldborsót és együtt puhára főzzük. A krumplit kockákra vágjuk, félpuhára főzzük, majd olajon kisütjük.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2013. febr. 6. 11:48
A zöldborsós apróhús elkészítési módja és hozzávalói.