Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Zöldborsós apróhús recept

Zöldborsós apróhús recept

A Zöldborsós apróhús hozzávalói:
70 dkg lapocka
1 vöröshagyma
40 dkg zöldborsó
2 gerezd fokhagyma

bors
olaj
1 kg krumpli


A Zöldborsós apróhús elkészítési módja:
A hagymát apróra vágjuk és egy kis olajon megpároljuk. A húst csíkokra vagy kockára vágjuk. Rátesszük a hagymára, megsózzuk, megborsozzuk, a fokhagymát rápréseljük, kis lángon, gyakran kevergetve zsírjára sütjük. Ekkor felöntjük egy kis vízzel. Mikor már majdnem puha hozzátesszük a zöldborsót és együtt puhára főzzük. A krumplit kockákra vágjuk, félpuhára főzzük, majd olajon kisütjük.


Kategória: Húsételek receptjei


A zöldborsós apróhús elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook