Vadászragu recept
A Vadászragu hozzávalói:sertéslapocka 50dkg
vöröshagyma egy közepes nagyságú
füstöltszalonna 20dkg
csirkemáj 30dkg
gomba 30dkg
zöldborsó 30dkg
só
bors
fokhagyma
A Vadászragu elkészítési módja:
a szalonnát aprócsíkra vágni,pirítani majd a finomra vágott hagymát hozzá adva tovább piritani üvegesre,majd a kockára vágott húst hozzá adva tovább pirítjuk a húst kifehéredéséig.Sózzuk borssozuk majd félfövésnél hozzá adjuk a gombát és a zöldborsót és a kockára vágott csirkemájat és ízlés szerint fűszerezzük.Körete a párolt rizs. Jó étvágyat.
Pulykából is nagyon finom.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: lizi1313, 2007. nov. 20. 19:55
A vadászragu elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.