Tejfölös meggyes pite recept


20 dkg margarin
18 dkg kristálycukor
vaníliás cukor
csipet só
5 tojás
1 citrom reszelt héja
2,5 dl tejföl
40 dkg liszt
1 sütőpor
2 üveg meggybefőtt
A Tejfölös meggyes pite elkészítési módja:
A margarint a kritály- és vaníliáscukorral robotgéppel habosra keverem. Egyenként beledolgozom a tojásokat, beleteszem a citromhéjat, a tejfölt. A lisztet elkeverem a sütőporral, sóval, és ezeket összekeverem. Egy margarinnal kikent, 175 fokra előmelegített tepsibe öntöm, és rászórom a lisztbe forgatott meggyet.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: 9bbb5bd983, 2008. ápr. 6. 12:00
A tejfölös meggyes pite elkészítési módja és hozzávalói.