Csokoládés csókok recept


20 dkg étcsoki
40 dkg cukor
25 dkg margarin
3 tojás
45 dkg liszt
1 sütőpor
pici szódabikarbóna
A Csokoládés csókok elkészítési módja:
A picit megolvasztott margarint a cukorral, sütőporral és a szódabikarbónával jó habosra keverem. A tojásokat egyenként beleütöm, krémmé verem. Belekeverem a lisztet. A csokit nagy lyukú reszelőn lereszelem, azt is hozzá forgatom. Diónyi darabokat veszek ki a tésztából kiskanállal, a sütőpapírral bélelt tepsire rakom, nem túl közel egymáshoz, és a 180 fokra előmelegített sütőbe teszem.
Kevesebb, mint 15 perc alatt kész van egy tepsivel.Amikor kivettem, picit hagyom a tepsin, de még melegen leveszem őket.
Ebből az adagból elég sok lesz, én fémdobozba szoktam tenni, sokáig eláll!
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: 9bbb5bd983, 2008. ápr. 2. 18:02
A csokoládés csókok elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.