Tejfehérje gyanú (beszélgetés)
Szia! Kérj beutalót a háziorvostól és időpontot gasztróra. Vérvételből meg tudják állapítani a betegséget.
A tünetek sokfélék lehetnek, az enyhe bőrpírtől és kisebb kiütésektől kezdve a nagyobb hólyagokon át a hasmenésen keresztül akár még légzési nehézségek is előfordulhatnak, de ez már nagyon súlyos eset.
Ha érdekel, privátban sokat tudok mesélni, 4-ből 3 gyermekemmel csináljuk/csináltuk. :(((
Mire figyeljek, ha most kezdtem tejfehérje gyanús babámnak adni a sima tejpépet?
milyen tüneteket produkálhat, ha nem bírja? egy hete fokozatosan kapja, először egy kanál,másnap két kanál stb. tegnap kapott először teljes adagot. eddig semmi, bár két napja egy kicsit szörcsög nem tudom lehet ez is tünet? azért mondták rá, hogy tejfehérje gyanús mert két hónaposan hörgőgyulladása volt, akkor még anyatejes volt
További ajánlott fórumok:
- Ha a kisgyereknek tejfehérje allergiája van, ami hányásban nyilvánul meg, az vajon kinőhető? Szívesen beszélnék olyanokkal, akiknél elmúlt.
- A tejfehérje mikor ürül ki csecsemőknél a szervezetből?
- 6 hónapos tejfehérjeérzékeny mit egyen?
- Laktózérzékenység vagy tejfehérje allergia?Úgy tudtam laktózérzékeny vagyok, de a laktózmentes tejtől is produkálom a tüneteket..
- Hulala tejszín, növényi? Tejfehérjével? Tudja valaki, hogy akkor tejmentes vagy nem?
- Lehet kapni olcsóbb, tejfehérje-mentes tápszert?