Tejcsokoládé recept
A Tejcsokoládé hozzávalói:10 dkg vaj
50 dkg porcukor
2 csomag vaníliacukor
2 dl tejszín
2 csomag zsíros turista tejpor(2x90gramm)
4 evőkanál kakaópor
A Tejcsokoládé elkészítési módja:
A vajat csipetnyi sóval habosra keverjük, a cukorral, vaníliacukorral tovább habosítjuk, majd elegyítjük a tejszínnel. A krémet lassú lángon folyamatos, állandó keveréssel kb. 5 percig főzzük. Levesszük a tűzről, és beleszórjuk a tejpor és a kakaópor keverékét, s jó alaposan kikeverjük. Alufóliával bélelt tepsibe öntjük, 2 órán keresztül dermesztjük.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: ea9bff1b44, 2009. szept. 8. 09:49
A tejcsokoládé elkészítési módja és hozzávalói.